رییس دانشگاه بوعلی سینا با پرسنل روابط عمومی دیدار کرد

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

دکتر یعقوب محمدی‌فر به مناسبت هفته "روابط عمومی و ارتباطات" با پرسنل روابط عمومی دانشگاه بوعلی‌سینا دیدار کرد.

دکتر یعقوب محمدی‌فر رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با تبریک هفته روابط عمومی و ارتباطات، ضمن گفتگوی صمیمانه با پرسنل روابط عمومی دانشگاه گفت: خیلی خوشحالیم که این روزها روابط عمومی دارد جای خود را پیدا می‌کند؛ روابط عمومی در بسیاری از سازمان‌های ما یک موضوع مهجور و دور از ذهن است اما به نظر من روابط عمومی پیشانی یک مجموعه است؛ اگر ما بیشترین کارها را در عرصه‌های مختلف انجام دهیم، اما نتوانیم آنها را درست منعکس کنیم، مطمئن باشید کارهای ما هیچ نمودی پیدا نمی‌کند، این وظیفه روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها است.

وی عنوان کرد: آب لطیف‌ترین چیزی است که در طبیعت وجود دارد، اما بیشترین تأثیر را در طبیعت گذاشته است؛ بنده روابط عمومی و تبلیغات را به آب تعبیر می‌کنم یعنی جریانی که به صورت نرم می تواند تأثیرات عمیق گذاشته و تلاش ها، فعالیت ها و تفکرات یک سازمان را انعکاس دهد. امروز رسالت رسانه، رسالت سنگینی است، که در روابط عمومی تجلی پیدا می کند.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا بیان داشت: شما بلندگوی سازمان و مجموعه دانشگاه بوعلی‌سینا هستید که باید درست آن را معرفی کنی