وزیر علوم در پیامی به روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری خواستار شد؛

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

ضرورت اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم به منظور پیشگیری از تخریب فضاهای آموزشی، پژوهشی و رفاهی

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم‌، تحقیقات و فناوری در پیامی به روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری سراسر کشور، خواستار اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم به منظور پیشگیری از تخریب فضاهای آموزشی، پژوهشی و رفاهی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در متن پیام دکتر غلامی آمده است:
با اهدای سلام و عرض تبریک مجدد سال نو و با توجه به بارندگی‌های اخیر کشور، ضرورت دارد تدابیر و اقدامات لازم به منظور پیشگیری از تخریب فضاهای آموزشی، پژوهشی و رفاهی به‌عمل آورده و در استان‌هایی که مردم با خطرات ناشی از سیل و آب‌گرفتگی منازل خود مواجه شده‌اند با ستاد بحران استان‌ها هماهنگی و از امکانات موجود برای کمک به آن‌ها استفاده نمایید.
این پیام به منزله ابلاغ رسمی بوده و برای کلیه مدیران موسسات آموزش عالی لازم‌الاجراست.
آدرس کوتاه :