جلسه تودیع و معارفه رئیس سابق و جدید دانشکده صنایع غذایی بهار با حضور رییس محترم دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه

کد خبر: 10099    1396/04/21

جلسه تودیع و معارفه رئیس سابق دانشکده صنایع غذایی بهار دانشگاه جناب آقای دکتر محمد سیاری و رئیس جدید جناب آقای دکتر علی اصغر ساکی  با حضور دکتر حسن علی عربی رییس دفتر ریاست و روابط عمومی و دکتر محمدجعفر بنی اردلان رییس پردیس دانشکده های اقماری دانشگاه، برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آقای دکتر علی عربی از شایستگی های آقای دکتر ساکی صحبت نموده و از زحمات آقای دکتر سیاری در طول تصدی ریاست دانشکده صنایع غذایی بهار قدردانی نمودند.

در پایان آقای دکتر علی عربی خواهان تلاش مدیریت جدید دانشکده صنایع غذایی بهار جهت تعامل کارکنان و اعضاء هیأت علمی آن دانشکده با یکدیگر و سایر دانشکده ها و مدیریت های دانشگاه شدند.