استاد دانشگاه بامبرگ آلمان با رئیس دانشگاه بوعلی سینا دیدار و گفتگو کرد

کد خبر: 12536    1396/12/20

دکتر جفری هیگ استاد دانشگاه بامبرگ آلمان، با دکتر یعقوب محمدی فر رئیس دانشگاه بوعلی سینا، در راستای تبادل فرهنگ ها و تعاملات علمی بین المللی، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عموی دانشگاه، یکشنبه 20 اسفند، دکتر جفری هیگ استاد دانشگاه بامبرگ آلمان، با دکتر یعقوب محمدی فر رئیس دانشگاه بوعلی سینا، در راستای تبادل فرهنگ ها و تعاملات علمی بین المللی، در محل دفتر ریاست دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

گفتنی است، در این دیدار که با حضور دکتر یوسف آرام مدیر اداره همکاری های علمی بین المللی و سرپرست دانشجویان غیرایرانی دانشگاه، دکتر احمد رضوانی مفرد رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه و آقایان دکتر مهرداد نغزگوی کهن و دکتر محمد راسخ مهند از اساتید گروه زبانشناسی همگانی دانشگاه برگزار شد، زمینه های همکاری علمی و فرهنگی اساتید این دانشگاه ها با یکدیگر مورد بحث واقع شد.