استخدام پلیس فتا (سایبری) در سال ۱۳۹۷

کد خبر: 12539    1396/12/23

پلیس فتا به منظور تامین نیروی انسانی تخصصی مورد نیاز خود با شرایط ذیل استخدام می نماید.

اولویت جذب با خانواده معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، بسیجیان و نخبگان علمی و از بین جوانان مومن، متعهد، ولایتی و پلیس افتخاری می باشد.

اساس جذب به صورت پیمانی پنج ساله مرد در رسته های آگاهی و اطلاعات و در مقطع افسری جزء می باشد.

جذب داوطلبین صرفا از دانشگاه دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی، در مقاطع تحصیلی با گرایش هایی به شرح جدول ذیل انجام گردد.

عنوان رشته

نوع دانشگاه

مقطع تحصیلی

دولتی

آزاد

کارشناسی

کارشناسی ارشد

دکتری

نرم افزار

هوش مصنوعی و رباتیک با اولویت داده کاوی

مخابرات امن و رمزنگاری

شبکه های کامپیوتری

امنیت اطلاعات

مهندسی فناوری اطلاعات ( گرایش تجزیه و تحلیل سیستم ها تجارت الکترونیک

*

سهمیه جذب ابلاغی می بایستی براساس ۲۵٪ ليسانس، 6۰٪ فوق لیسانس و ۱۵٪ دکتری صورت می پذیرد.

شرایط اختصاصی جذب به شرح موارد ذیل می باشد :

. سن ۲۲ سال لیسانس، ۲۵ سال فوق لیسانس و ۲۹ سال دکتری . قد حداقل ۱۷۰ سانتی متر . معدل حداقل نمره 16

آزمون تخصصی فتا در همان روز آزمون ورودی مرکز گزینش و استخدام ناجا بصورت متمرکز در تهران صورت می پذیرد .

کلیه مراحل استخدامی از قبیل معاینات پزشکی، مصاحبه. تحقیقات و... برابر با شرایط و ضوابط استخدام ابلاغی از سوی مرکز گزینش و استخدام مع.ن.ا ناجا صورت می پذیرد.