تمدید مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد 1397

کد خبر: 12542    1396/12/27

بسمه تعالی

دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مسئول و مجری پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد، بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان از بین دانشجویان کارشناسی پیوسته  واجد شرایط دانشگاه‌های دولتی، تعداد محدودی را پذیرش می‌نماید.

با توجه به اصلاحیه آیین نامه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد، دانشجویانی که پس از شش نیمسال تحصیلی و با گذراندن سه چهارم واحدهای درسی جزو پانزده درصد برتر هستند و واجد شرایط عمومی و اختصاصی دانشگاه می باشند، می توانند حداکثر تا تاریخ بیست و نهم فروردین ماه 1397 مدارک مورد نیاز را برای دفتر هدایت استعدادهای درخشان ارسال نمایند.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط عمومی و اختصاصی دانشگاه در این پذیرش،  مدارک مورد نیاز و نحوه ارسال مدارک به آدرس زیرمراجعه نمایید