با حکم معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان؛ دکتر حسن ختن‌لو، رئیس بنیاد نخبگان استان همدان شد

کد خبر: 14582    1397/01/26

طی حکمی از سوی دکتر سورنا ستاری،معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، دکتر حسن ختن‌لو، به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان همدان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، در متن حکم دکتر ستاری خطاب به دکتر حسن ختن‌لو آمده است:

نظر به ضرورت تمهید و تسهیل شکوفایی و ثمربخشی نخبگان عزیز در استان همدان و ایجاد و تقویت همفکری و همکاری میان نخبگان و مسؤلان آن استان و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید، جنابعالی را به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان همدان منصوب می‌نمایم.

شایسته است، با اتکال به خداوند متعال، در چارچوب اساسنامه بنیاد ملی نخبگان، آئین‌نامه تأسیس و اداره دفتر نخبگان استان و مصوبات هیأت امنای بنیاد و با بهره‌مندی از مشاورت نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر در سطوح مختلف، به هماهنگی امور مربوط به نخبگان و کمک به شناسایی و شکوفایی استعدادهای برتر و پشتیبانی از تلاش‌های ذی‌قیمت آنان با استفاده بهینه از توانمندی‌های گسترده و ارزشمند استان همت گمارید.

بدیهی است استاندار محترم و رؤسا و مدیران محترم دانشگاه‌ها و مراکز علمی، فرهنگی و صنعتی استان همکاری شایسته را با جنابعالی مبذول خواهند داشت.

توفیق جنابعالی را در انجام این مسؤلیت خطیر از خداوند متعال خواستارم.

شایان ذکر است، پیش از این، دکتر غلامحسین مجذوبی عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا عهده دار این مسؤولیت بود.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+