ساختمان شماره 2 مرکز رشد و کارآفرینی و شتاب دهنده های دانشگاه بوعلی سینا افتتاح شد

کد خبر: 15908    1397/03/28

ساختمان شماره 2 مرکز رشد و کارآفرینی و شتاب دهنده های دانشگاه بوعلی سینا، با حضور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ظهر امروز دوشنبه 28 خرداد، در جریان برگزاری پنجمین اجلاس معاونین پژوهش و فناوری منطقه 4 کشور در داشگاه بوعلی سینا، ساختمان شماره 2 مرکز رشد و کارآفرینی، شتاب دهنده هم پیوند و شتاب دهنده چابک دانشگاه بوعلی سینا، با حضور دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

گفتنی است در این مراسم دکتر برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پس از افتتاح طرح های مذکور و بازدید از آنها، از نزدیک در جریان فعالیت های علمی، پژوهشی و فناورانه اساتید و دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا قرار گرفتند.

شایان ذکر است، در این بازدید هم چنین آموزشگاه تراش سنگ های قیمتی و گوهرشناسی که به همت اساتید و کارکنان دانشگاه و با همکاری بخش خصوصی مهیا شده است، توسط دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح و به بهره برداری رسید.