کد خبر: 16113    1397/05/21

در تاریخهای چهارشنبه سی ام آبان ماه و پنجشنبه یکم آذر ماه سال ۱۳۹۷، بیست و پنجمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک و سومین همایش ملی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی، در محل سازمان نقشه برداری کشور به آدرس تهران، میدان آزادی، خیابان معراج، سازمان نقشه برداری کشور برگزار می شود.

به نقل از سایت سازمان نقشه برداری کشور و گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، طی تفاهم نامه منعقده بین سازمان نقشه برداری کشور و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، امسال برای اولین بار هر دو همایش بصورت مشترک برگزار خواهد شد.

فراخوان پذیرش مقالات و محورهای همایش، همچنین زمان ارسال مقالات و اطلاعات بیشتر به زودی به اطلاع علاقه مندان خواهد رسید.

سازمان نقشه برداری کشور از محققان، پژوهشگران و سایر علاقه مندان دعوت می کند با ارائه مقاله، یافته های جدید خود را در حوزه ژئوماتیک و اطلاعات مکانی در این همایش به اشتراک بگذارند، تا گامی مؤثر در راستای پیشرفت این حوزه و رفع نیازهای کشور برداشته شود.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+