تفاهم ‌نامه همکاری های بین المللی دانشگاه بوعلی سینا و دانشگا ه فناوری پوزنان لهستان

کد خبر: 16258    1397/06/25

به همت دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بوعلی سینا، تفاهم‌ نامه‌ همکاری علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری مشترک بین دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه فناوری پوزنان لهستان (Poznan University of Technology ) به امضا رسید.

دکتریوسف آرام، مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بوعلی سینا، با ذکر این خبر افزود: تفاهم ‌نامه یاد شده که توسط دکتر یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا، و دکتر توماس لودیگوفسکی(Tomasz Łodygowski)، رئیس دانشگاه فناوری پوزنان لهستان به امضا رسیده است، دارای اعتبار 5 ساله است. در این تفاهم نامه، همکاری های راهبردی از جمله اجراي پروژه هاي پژوهشي مشترک، تبادل استاد و دانشجو، ارائه و چاپ مقالات مشترک در سمینارها و کنفرانس های بین المللی، ملی و منطقه ای، همکاری در اجرای مشترک پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری، برگزاری کارگاه های آموزشی و پژوهشی، و سایر فعالیت های آکادمیک مورد تاکید قرار گرفته است.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+