برگزاري نشست بين‌المللي و كارگاه ايران‌شناسي در دانشگاه بوعلي سينا

کد خبر: 16269    1397/06/26

نشست بين‌المللي و كارگاه ايران‌شناسي، با موضوع «اوضاع مركز و غرب ايران از مشروطه تا پايان قاجاريه» با همكاري دانشگاه بوعلي سينا و انستيتوي ايران‌شناسي اتريش مراسم افتتاحیه در روز شنبه 31 شهريوراز ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات شهيد ايزدي و اجرای پنل های سخنرانی در سالن فجر سازمان مركزي دانشگاه برگزار مي‌گردد. خاطر نشان می گردد اجرای پنل ها در بعدازظهر همان روز و روز یکشنبه 1 مهر از ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد. در اين نشست اساتيد و محققان ايران‌شناس از دانشگاه هاي داخل و خارج از كشور به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

دكتر يوسف آرام و دكتر عباس زارعي مهرورز كه به ترتيب دبيران اجرايي و علمي اين نشست مي باشند، از كليه اساتيد ، دانشجويان، محققان و علاقه‌مندان به مباحث ايران‌شناسي دعوت به عمل مي آورند با حضور خود رونق بخش اين نشست علمي باشند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر با دفتر روابط بين الملل دانشگاه داخلي 414 تماس حاصل فرمائيد

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+