دکتر مرتضی قائمی عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی به سرپرستی دانشگاه آزاد همدان منصوب شد

کد خبر: 17543    1397/08/26

سرپرست دانشگاه آزاد طی حکمی، دکتر مرتضی قائمی را به سمت سرپرستی دانشگاه آزاد استان و واحد همدان منصوب کرد

محمدمهدی طهرانچی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر مرتضی قائمی را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی همدان و واحد همدان این دانشگاه منصوب کرد.
در متن حکم  طهرانچی آمده است:
از جنابعالی انتظار می‌رود با بهره‌گیری از کلیه امکانات مادی و معنوی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه و براساس محور‌های ذیل و تاکید بر خلاقیت‌های فردی و مدیریت اسلامی در جهت اعتلای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان بکوشید.

۱. استقرار مبانی دینی و فرهنگی به عنوان اساس سیاست‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

۲. ارتقای کیفیت آموزشی متناسب با نیاز‌های جامعه در طرح آمایش سرزمین

۳. ارتقای سطح پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای و استفاده بهینه از پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی در حل مشکلات کشور

۴. ارتقای فرهنگ سازمانی و پیاده‌سازی نظام چابک اداری از طریق سامانه‌سپاری امور

۵. کسب درآمد در چارچوب رسالت دانشگاه با تاکید بر رعایت قوانین و مقررات از طریق اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری دانش بنیان با هدف توسعه اشتغال دانش بنیان و اشتغال دانش‌آموختگان

۶. صیانت از سرمایه‌های دانشگاه با رعایت انضباط مالی و مدیریت هزینه با تاکید بر استفاده از کالا‌های ایرانی به منظور تقویت و حمایت از تولیدات داخلی

امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت، در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را که نشان از تخصص و توانمندی های ارزشمند جناب آقای دکتر مرتضی قائمی دارد به ایشان تبریک عرض نموده ، برای این استاد ارجمند آرزوی موفقیت روزافزون می نماید.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+