فراخوان جمع آوري اسناد و مدارک عمومی یا تاریخی (کتبی یا شفاهی) دانشگاه بوعلی سینا

کد خبر: 17757    1397/10/11

با توجه به اهتمام دانشگاه جهت ایجاد و راه اندازی مرکز آرشیو و مستندات اداره روابط عمومی دانشگاه بوعلی سینا، از تمامي شهروندان و دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا تقاضا می گردد، هر گونه سند یا مدرک مرتبط با دانشگاه  بوعلی سینا از بدو تاسیس تا کنون پيرامون(فیلم،عکس،صدا،اسلاید،کتاب،خاطره،نقشه،مجله و نشریات،کاریکاتور،مصنوعات فیزیکی مانند:ابزار و وسائل...) که در اختیار ایشان می باشد، به مرکز آرشیو و مستندات اداره روابط عمومی دانشگاه بوعلی سینا ارسال نمایند. بی شک این کار مهم علاوه بر روشن نمودن تاریخچه دانشگاه بوعلی سینا، می تواند زمینه ای برای معرفی هرچه بهتر تاریخچه علمی شهر ودیار همدان گردد.

این دانشگاه در نظر دارد به عزیزانی که در این امر مهم مشارکت می نمایند، لوح تقدیر و هدایایی به رسم ياد بود اهدا نماید.

نحوه ارسال مدارک:

مراجعه حضوری به دفتر روابط عمومی دانشگاه، واقع در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه بوعلی سینا.

ارسال تصاویر اسناد، از طریق ایمیل به آدرس: ravabet@basu.ac.ir

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید در ایام و ساعات اداری با کارشناس مربوطه آقای عرفاندوست به شماره 38380802-081 تماس بگیرید.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+