انتقال حیوانات تاکسیدرمی شده موجود در اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان به موزه تاریخ طبیعی دانشگاه بوعلی سینا

کد خبر: 6125    1395/09/24

براساس توافق­نامه همکاری فی مابین دانشگاه بوعلی سینا و اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، نمونه های برخی حیوانات تاکسیدرمی شده، طی آذرماه سالجاری به موزه تاریخ طبیعی دانشگاه بوعلی سینا انتقال یافت.

از اهدف این توافق­نامه، که با اهتمام ویژه ریاست محترم دانشگاه و مدیرکل محترم اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان صورت گرفت، ارتقاء بخشیدن به سطح فرهنگ حفاظت و نگهداری از محیط زیست، ایجاد و گسترش زمینه همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مشترک و نیز معرفی بیش از پیش شهر، استان و افزایش سطح گردشگری در منطقه می باشد.

نمونه های منتقل شده که شامل برخی حیوانات تاکسیدرمی شده و نیز تعدادی سر، پوست، شاخ و سم آنان می باشند، هم اکنون به منظور آفت زدایی احتمالی در مرحله قرنطینه و در موزه تاریخ طبیعی نگهداری می­گردند تا پس از مدت زمان لازم به تدریج در سالن های اصلی موزه در معرض دید عموم مردم عزیز و علاقمندان قرار گیرند.