انتصاب رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان

کد خبر: 6420    1395/11/25

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی جناب آقای دکتر حمید آقاجانی از طرف ریاست محترم دانشگاه به عنوان «رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان» دانشگاه منصوب گردیدند.

در بخشی از ابلاغ ایشان آمده است؛ امید است تحت توجهات خداوند متعال، با حضـور مؤثر جنابعالی و نیز استفاده از قابلیت­های موجود در دانشگاه شاهد پیشرفت و توسعـه این مرکز و تحقـق اهـداف و مأموریت­های آن باشیم.

شایان ذکر است مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه بوعلی سینا یکی از پنج مرکز زبان وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد که از خرداد 1395 مجوز آن توسط وزارت متبوع صادر شده است و در حال حاضر زبان آموزانی از کشورهای یمن، الجزایر، سری لانکا، سوریه، پاکستان و عراق در این مرکز مشغول آموزش هستند.

برای ایشان آرزوی موفقیت روز افزون می نماییم.