سومین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی

کد خبر: 6573    1395/12/18

سومین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی در راستای گفتمان سازی علم و فناوری علوم انسانی و اسلامی در تعامل با استادان و دانشجویان دانشگاه‌های معتبر ایران و محققان جهان اسلام با مجوزرسمی پایگاه استنادی جهان اسلام ISC  اقدام به دریافت مقاله می نماید.

در جهان امروز پيشرفت و توسعه كشورها بر مبناي تولیدعلم و فناوری استوار است و توليد علم و فناوري از مهمترين عناصر رشد و توسعه اجتماعي وفرهنگي كشورها به حساب مي‌آيد.

رویکرد جهانی امروزه، مبتنی بر تحولات فکری و بینشی صورت می پذیرد؛ برای پیشتازی در دنیای علم و فناوری، برنامه‌ريزي‌هاي هدفمند و كلان كشورنیازمند توجه مناسبي به امر پژوهش در حوزه های علوم انسانی اسلامی است. تا با تولیدات علمی در حوزه های اندیشه ای ، آخرین دستاوردهای مراکز تحقیقاتی را کاوش و پایش نماید.

بخش عمده ای از مردم جهان خواهان دستیابی به تولیدات کالا و خدمات مبتنی بر مبانی فرهنگ و اندیشه دینی هستند وتولید این خدمات و کالاها، یک ضرورت اجتناب ‏ناپذیر برای مراکز حوزوی و دانشگاهی کشور اسلامی ایران است؛ به همین ضرورت موسسه سفیران فرهنگی مبین در راستای بررسی و پایش آخرین دستاوردهای علمی نظریه های دین پژوهان و دانشمندان مراکز علمی حوزوی و دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان علوم انسانی و اسلامی با حمایت علمی حوزه علمیه قم، انجمن های علمی حوزوی و دانشگاهی، دانشگاه فردوسی مشهد،دانشگاه الزهرا، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان دانشگاه بوعلی همدان و سایر مراکز معتبر در نظر دارد مقالات سومین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی را  تا حداکثر 20 فرودین ماه  96 دریافت نماید.

پژوهشگران و محققان ایران و جهان می‌توانند مقالات علمی و تحقیقات خود را تا حداکثر 20 فرودین ماه  96 از طریق سامانه دبیرخانه همایش  در 13 محور تخصصی در حوزه‌ معارف اسلامی، فقه، فلسفه، تاریخ، علوم سیاسی، علوم اجتماعی، اقتصاد، مدیریت، حقوق، اخلاق و عرفان، روانشناسی، جغرافیا و هنر و رسانه به درگاه http://culture1404.ir برای شرکت در این همایش ارسال نمایند. و تلفن های 02128421404 نیز پاسخگوی محققان و دین پژوهان می باشد.

این همایش با مجوزرسمی کارگروه ساماندهی همایش های ریاست جمهوری به شماره 4526/3 مورخ 15/8/95 اقدام به فراخوان مقاله نموده  و مقالات پذیرفته شده نیز در پایگاه استنادی جهان اسلام  ISC  با شماره کد اختصاصی همايش: ۲۱۸۰۸-۹۵۱۶۱  ثبت می شود.

شایان ذکر است که موسسه سفیران فرهنگی مبین دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پروانه فعالیت موسسات فناور و دانش‌بنیان از پارک علم و فناوری خلیج‌فارس بوده و تاکنون موفق به برگزاری همایش‌های بین‌المللی متعددی در ایران و سایر کشورهای جهان شده است.

وب سایت همایش: http://culture1404.ir

پوستر همایش