جشن دانشجویی ۱۳ رجب برگزار شد

کد خبر: 6638    1396/01/23

باحضور جمع کثیری از دانشجویان جشن ولادت امام علی (ع) برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، در شب میلاد پربرکت حضرت امیر مؤمنان علی(ع) جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در سالن شهید چمران و سالن سینمای دانشگاه گرد هم آمده و این اتفاق ارزشمند در تاریخ هستی را جشن گرفتند.

در این مراسم آقایان حجت الاسلام و المسلمین عباسی مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و دکتر عروتی موفق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سالن های برگزاری مراسم به بیان فضایل و صفات ارزشمند امام علی (ع) پرداختند.

در ادامه این مراسم، گروه های سرود به مدیحه سرایی در منقبت مولای متقیان پرداخته و سپس ورزشکاران زورخانه دانشگاه بوعلی سینا به اجرای این ورزش معنوی و زیبا پرداختند. هم چنین در جریان برگزاری این مراسم ضمن اجرای گروه طنز و مسابقه، به تعدادی از دانشجویان هدایایی اهدا شد.