انتصاب رئیس جدید دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان

کد خبر: 6648    1396/01/27

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه طی حکمی جناب آقای دکتر مهدی حاجی ولیئی از طرف ریاست محترم دانشگاه به عنوان رئیس دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان منصوب گردیدند.

در بخشی از ابلاغ ایشان آمده است،  اميد است با همكاري، همدلي، همفكري و تعامل با معاونت­ هاي محترم دانشگاه و ساير مديران ستادي، پرسنل هيأت علمي و غيرهيأت علمي دانشكده و دانشگاه نهايت تلاش جهت شكوفائي استعدادهاي آموزشي، پژوهشي، تربيتي و فرهنگي دانشجويان مقاطع مختلف به عمل آوريد.
ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر مهدی حاجی ولیئی و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسئولیت جدید، از تلاش ها و اقدامات ارزنده جناب آقای دکتراکبر خدابخشی در طول تصدی ریاست دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان قدردانی می گردد.

داود آذری فر
30/01/1396 23:36
جناب آقای دکتر مهدی حاجی ولیئی انتصاب بحق و شایسته شمارا بعنوان رئیس دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان صمیمانه تبریک می گویم و آرزوی موفقیت دارم.