قابل توجه داوطلبان شرکت در آزمون زبان MSRT روز جمعه مورخ 1/2/96 دانشگاه بوعلی سینا

کد خبر: 6660    1396/01/30

1.ورود داوطلبان به سالن آزمون از ساعت 8 صبح آغاز خواهد شد.

2.داوطلبان محترم آزمون زبانMSRT می بایست قبل از ورود به جلسه هرگونه گوشی موبایل و تبلت خود را به محل پیش بینی شده تحویل نمایند.

3.استفاده از موبایل و تبلت در جلسه امتحان ممنوع و در صورت مشاهده تقلب محسوب می گردد.

4. ده دقیقه قبل از شروع امتحان در سالن ها بسته و از ورود متقاضیان جلوگیری خواهد شد. داوطلبان محترم می بایست تا پایان زمان رسمی اعلام شده در محل صندلی خود حضور داشته باشند.

5. با توجه به تأکید وزارت متبوع صدور کارت در روز آزمون به هیچ عنوان مقدور نبوده و از ورود داوطلبان بدون کارت به آزمون جلوگیری خواهد شد.

6.داوطلبان محترم می بایست علاوه بر کارت ورود به جلسه، شناسنامه یا کارت ملی همراه داشته باشند در غیر اینصورت امکان شرکت در جلسه را نخواهد داشت.

7.در صورت وجود مغایرت در کارت و برگه پاسخ، سریعاً مراتب را به مسئول سالن اطلاع دهید.