نشست هيات رئيسه دانشگاه با اساتيد دانشكده كشاورزي

کد خبر: 6825    1396/02/26

روز دوشنبه  مورخه 25/2/96 نشست هيات رئيسه محترم دانشگاه با اعضاء محترم هيات علمي دانشكده كشاورزي در سالن اجتماعات اين دانشكده تشكيل گرديد. در اين جلسه صميمي كه با حضور ياست محترم دانشگاه، مسئول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاونين محترم دانشگاه، رئيس دفتر رياست دانشگاه و اساتيد گرانقدر دانشكده كشاورزي تشكيل گرديد، پس از تلاوت آياتي چند از كلام ا... مجيد،  ابتدا جناب آقاي دكتر بلالي رئيس محترم دانشكده كشاورزي ضمن عرض خير مقدم به حضار،  برنامه هاي دانشكده كشاورزي را ارائه نموده و سپس جناب آقاي دكتر غلامي، رياست محترم دانشگاه  به تشريح مسائل كلان دانشگاه پرداختند. در اين جلسه كه بيش از  سه و نيم ساعت بطول انجاميد اعضاء محترم هيات علمي دانشكده به بيان نظرات و ديدگاههاي خود در زمينه مسائل و مشكلات دانشكده با هيات رئيسه محترم دانشگاه پرداختند.