پیام تبریک ریاست دانشگاه بمناسبت روز روابط عمومی

کد خبر: 6829    1396/02/27

دکتر غلامی طی پیامی بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفت.

نامگذاري 27 ارديبهشت‌ماه به اين نام، بهانه‌اي است تا نقش و جایگاه این هنر را به عنوان هنرهشتم یادآورشویم ودست‌آوردهای تلاشگران خانواده بزرگ ارتباطات را ارج نهیم.

روابط عمومی در کشور اسلامی ایران که رابط مردم و مسئولان مبتنی بر حق و تکلیف است ماموریتی خطیر بوده و این نهاد بعنوان حلقه اتصال در ایجاد رابطه منطقی بین مدیران و مراجعین ادارات و تعامل اثرگذار با رسانه های گروهی جایگاه و اهمیتی خاص دارد. تکریم مخاطبان و گیرندگان خدمات و توجه به حقوق شهروندی آحاد ملت انقلابی، مؤمن و بزرگوار ایران اسلامی از این طریق ارتفاع می یابد. درهمین راستا کوشش برای انتقال حقایق قابل نقد و انتقاد با نیت اصلاح مشکلات برای گام نهادن بسوی مقصدهای متعالی در همه بخش ها نیز از ماموریت های روابط عمومی ها می باشد.

بدیهی است امروزه ارتباطات نقش حياتي در دوام و بقای سازمان‌ها داشته و سازمانی موفق‌تر است که با استفاده از ابزار وفنون نوين ارتباطي واطلاعاتي نقش خودرا درجامعه پررنگ‌تر نماید. به بیان دیگر علم ارتباطات با مديريت صحيح و برنامه‌ريزي اصولي و ارائه اطلاعات مشاوره‌اي به مديران ارشد سازمان، دسترسي مخاطبان به اخبار و اطلاعات روز، حضور مستمر خويش را اعلام می‌نمايند.

اینجانب ضمن تبریک روز روابط عمومی آرزوی توفیق روزافزون در پناه خداوند منان را برای تلاشگران حوزه ارتباطات و روابط‌عمومی دارم.