آزمون المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز منطقه 4

کد خبر: 17781    1397/10/17

بسمه تعالی

دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مسئول و مجری برگزاری المپیاد علمی-دانشجویی غیر متمرکز منطقه 4 در استان های همدان-مرکزی-قم و قزوین، اولین مرحله بیست و چهارمین المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی را  در  اردیبهشت ماه سال 1398برگزار می نماید.

برگزیدگان مرحله اول، در تابستان 1398 در آزمون متمرکز نهایی در یکی از دانشگاه های تهران به رقابت خواهند پرداخت. برگزیدگان مرحله نهایی این المپیاد از تسهیلات و امتیازات ویژه‌ای برخوردار می‌شوند که ازجمله آنها می‌توان به امکان ادامه تحصیل بدون آزمون (بدون شرط معدل)، برخورداری از جوایز ویژه بنیاد ملی نخبگان و حمایت‌های متنوع آن بنیاد، تسهیلات نظام وظیفه و عضویت در دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بوعلی سینا اشاره نمود.

دانشجویان سایر دانشگاه ها جهت ثبت نام در آزمون  با دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه خود یا واحدهای مربوط دانشگاه خود تماس حاصل فرمایند.

دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا حداکثر تا تاریخ پایان دی ماه 1397 به گروه آموزشی خود مراجعه نمایند.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به آدرس زیر مراجعه نمایید

کد پستی: 38695-65178