اطلاعيه ثبت نام وام بنياد علوي ( دوره روزانه و شبانه )

کد خبر: 6385    1395/11/23

دانشجويان متقاضي دريافت وام دانشجويي ويژه بنياد علوي از تاريخ 23 بهمن  لغايت 2  اسفند ماه جاري ضمن تكميل فرم تقاضاي  پيوست جهت تحويل فرم تقاضا  و اصل گواهي كسر ازحقوق ضامن ( مطابق فرمت مورد نظر بنياد علوي ) به اداره رفاه و خدمات دانشجويي مراجعه نمايند.
ضمن تاكيد بر انجام مرحله اصلي تاييد  و پرداخت نهايي  وام توسط كارشناسان  بنياد  و نيز تبعيت كليه مقررات پرداخت و بازپرداخت آن ازقوانين و مقررات  بنياد علوي٬ شرايط و مدارك مورد نظر بنياد جهت پرداخت وام  به شرح ذيل مي باشد :
1- شرايط آموزشي دانشجو
الف: اخذ حداقل لازم از واحدهاي درسي در نيمسال جاري
ب: كسب حد نساب لازم معدل در دو نيمسال قبل  ( حداقل ميانگين معدل 14)
ج : ارئه درخواست در سنوات مجاز وام (كارشناسي پيوسته ودكتري حد اكثر تا ترم8-كارداني ٬ ارشد و كارشناسي ناپيوسته حد اكثر تا ترم 4 )
2- شرايط شغلي دانشجو ( عدم اشتغال به كار دائم يا موقت )
3- اولويت نياز مالي دانشجو
4- افتتاح حساب در بانك تجارت شعبه دانشگاه بوعلي
5- ارائه اصل نامه كسر از حقوق از ضامن رسمي يا پيماني با شرايط ذيل :
الف : صرفا كسر از حقوق كاركنان  رسمي و يا پيماني ادارات  و نهادهاي دولتي ( اعم از شاغل يا بازنشسته ) مورد قبول مي باشد.
ب : در عنوان نامه صرفا عبارت (( صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم ٬ تحقيقات و فن آوري )) مورد قبول مي باشد و هر عبارت ديگر اضافه بر آن يا غير از آن مورد قبول نخواهد بود .
ج : در متن نامه كسر از حقوق ضامن  اعلام نوع استخدام رسمي يا پيماني ضامن ( حتي در مورد شاغلان نظامي) الزامي مي باشد .
د: قيد مبلغ وام درخواستي دانشجو ( به ازاي هرترم باقيمانده از سنوات مجاز وام متاهلين هرترم ضريب 800/000 ريال و مجردين هرترم ضريب 600/000 ريال
ه : قيد شرط كسر از حقوق ضامن توسط نهاد تعهد كننده و واريز آن به حساب صندوق الزامي است.
و :  قيد منوط نمودن تسويه حساب اداره محل اشتغال با ضامن به شرط تسويه حساب دانشجو با صندوق الزامي است.
ز: پرهيز از هرگونه قيد شرط اضافي در انجام كسر از حقوق ضامن در متن يا ذيل نامه ( همپون شرط اعتبار نامه تا تاريخ خاص يا موقعيت جغرافياي خاص همچون اعتبار در داخل شهر يا استان استقرار آن اداره )
نمونه فرم تقاضا و نامه كسر ازحقوق ضامن به پيوست مي باشد .

نیلو
24/11/1395 13:09
سلام. وقتی از صندوق رفاه پرس و جو کردم مبلغ به ازای هر ترم 600هزار تومان گفتند اما اینجا ریال نوشته شده ..رسیدگی فرمایید