اطلاعيه بيمه حوادث دانشجويي

کد خبر: 6750    1396/02/13

به اطلاع مي رساند: پيرو سنوات گذشته و مطابق مقررا ت وزارت علوم , تحقيقات و فن آوري كليه دانشجويان دانشگاه در سالتحصيلي جاري (96-95) تحت پوشش بيمه حوادث دانشجويي مي باشند.
در سالتحصيلي جاري شركت بيمه تجارت نو طرف قرارداد بيمه حوادث دانشجويي بوده و مطابق قرارداد فيمابين كليه هزينه هاي پزشكي ناشي از حوادث غير قهري را تا سقف مبلغ 50.000.000 ريال و همچنين پرداخت ديات نقص عضو يا فوت ناشي از حوادث غير قهري را تا سقف مبلغ 200.000.000 ريال تحت پوشش خود دارد .
كليه دانشجويان حادثه ديده در طول مدت قرارداد (شروع قرارداد تاريخ 95/7/1 و پايان آن  تاريخ 96/6/31 ) مي توانند با مراجعه به اداره رفاه و خدمات دانشجويي و ارائه درخواست كتبي , معرفينامه استفاده از خدمات بيمه حوادث را دريافت نمايند.
نكات مهم :

1- مطابق با مقررات بيمه مركزي حادثه ديده مي بايست جهت تشكيل پرونده حداكثر ظرف مدت 15 روز از وقوع حادثه معرفينامه دانشگاه را به شركت بيمه گر تحويل نمايد.

2- مطابق با مقررات وزارت علوم همه ساله پرداخت حق بيمه حوادث دانشجويي از محل اعتبارات دانشگاهي تامين گرديده و دانشجويان معاف از پرداخت حق بيمه حوادث مي باشند.

3- مطابق مفاد قرارداد حوادث فاقد شرط زمان و مكان مي باشد بدين معنا كه در هرجا و هر ساعت شبانه روز تحت پوشش بيمه مي باشند.