دکتر حسن رحیمی به عنوان «معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی‌سینا» منصوب شد

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

دکتر حسین رضوان، در حکمی، دکتر حسن رحیمی را به عنوان «معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی‌سینا» منصوب کرد.

در بخشی از ابلاغ ایشان آمده است:

امید است با توجه کامل به رهنمود‌ها و منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی و هماهنگی با سایر معاونت‌های دانشگاه و همچنین در تعامل سازنده با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا در راستای تحقق اهداف فرهنگی دانشگاه و پرورش دینی و اخلاقی دانشجویان وظایف محوله را به نحو احسن و اکمل به انجام برسانید.

بدیهی است بهره‌گیری از تجارب صاحبان اندیشه و تفکر در حوزه‌های ذی‌ربط و توجه به طراحی برنامه‌های خلاقانه و مبتنی بر آموزه‌های اسلامی ایرانی و نیز بکارگیری همکاران متعهد و مؤمن در مسیر پیش رو، مورد توجه شما در معاونت فرهنگی اجتماعی قرار گیرد.

توفیقات روزافزون جنابعالی را در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و آموزش‌عالی کشور از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

گفتنی است، دکتر رحیمی عضو هیأت علمی و استادیار گروه علوم سیاسی دانشگاه بوعلی‌سینا است.

دکتر حسین رضوان همچنین در نامه جداگانه‌ای از زحمات دکتر اکبر عروتی موفق در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

آدرس کوتاه :