دکتر حسین رضوان از آزادگان سرافراز دانشگاه بوعلیسینا تجلیل کرد
دکتر حسین رضوان از آزادگان سرافراز دانشگاه بوعلیسینا تجلیل کرد

به گزارش بسنا، دکتر حسین رضوان رئیس دانشگاه بوعلیسینا، ضمن دیدار با آزادگان سرافراز دانشگاه، از ایشان تجلیل کرد.
دکتر حسین رضوان رئیس دانشگاه بوعلیسینا، در این دیدار اظهار داشت: در سالهای اوایل انقلاب تقریبا جبهه حق و باطل مشخص بود و مردم هم در همین راستا و در مقابل دشمن همدل بودند.
وی افزود: اما در حال حاضر کار سختتر شده و تشخیص دوست از دشمن دشوار و فاصله جبهه حق از باطل بسیار کم شده است.
رضوان خاطرنشان کرد: بعضی از مشکلات کشور ریشه در عدم تعهد برخی از افراد و همصدایی آنها با دشمنان دارد و در این شرایط کار برای نیروهای انقلاب خطیر خواهد بود.
وی تأکید کرد: جنگی که کشورهای غربی در حمایت از صدام، به مدت هشت سال بر کشور ایران تحمیل کردند و به ظاهر در سال ۱۳۶۷ به پایان رسید، هنوز هم در قالبهای دیگر و به صورتی گسترهتر ادامه دارد.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: همه ما در قبال کشور مسؤولیم و باید در برابر این جنگ و دشمنان نظام و انقلاب ایستادگی کنیم.
این دیدار همچنین با مرور خاطرات سالهای دفاع مقدس و اسارت آزادگان به دست رژیم بعث عراق همراه بود.

سومین نشست عادی از دوره نهم هیأت امنای دانشگاه بوعلیسینا، با حضور دکتر محمدعلی زلفیگل، برگزار شد.

سردار مظاهر مجیدی همزمان با هفته گرامیداشت شهدا و درختکاری، در دانشگاه بوعلیسینا درخت کاشت.

کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه بوعلیسینا، همزمان با هفته درختکاری و منابع طبیعی، در بوستان دانشجو درخت کاشتند.

وزارت علوم اداره امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بوعلیسینا را به عنوتن برترین اداره کنسولی کشور انتخاب کرد.

اولین جشنواره جذب دانشجویان بینالمللی، با حضور فعال و پُررنگ دانشگاه بوعلیسینا و به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

دکتر حسین رضوان، به مناسب ولادت حضرت عباس (ع)، از اعضای هیأت علمی و کارکنان جانباز دانشگاه تجلیل کرد.

دکتر حسین رضوان، در حکمی، دکتر محمدرضا فریدونی را به عنوان دبیر هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بوعلیسینا منصوب کرد.

دکتر حسین رضوان، در حکمی، دکتر محمدحسن اسدی را به عنوان مدیر امور حقوقی دانشگاه بوعلیسینا منصوب کرد.

رئیس سازمان امور دانشجویان از دانشکده صنایع غذایی بهار دانشگاه بوعلیسینا بازدید کرد.

سیدابراهیم رئیسی از "دکتر صابر علیزاده ممقانی" به عنوان رتبه دوم نوآوری در گروه تخصصی فناوری نانو بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی تجلیل کرد.