یازدهمین همایش سالانه انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران برگزار شد

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

یازدهمین همایش سالانه انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران با عنوان «فلسفه آموزش مجازی» در تاریخ 4 و 5 اسفند ماه در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

این همایش با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بصورت مجازی شامل چهار پنل(ارائه 12 مقاله به ­صورت سخنرانی)، یک نشست و همچنین چهار سخنرانی ویژه در چهار محور، تبیین فلسفی آموزش مجازی، فرصت ها و چالش های آموزش مجازی، ترسیم چشم انداز مطلوب آموزش مجازی در ایران و آموزش مجازی در دوران کرونا و راهکارهای لازم برای مواجهه نظام تربیتی با دوران پساکرونا، برگزار شد

دکتر حسین رضوان سرپرست دانشگاه بوعلی سینا، در مراسم افتتاحیه این همایش، با اشاره به چالش کم رنگ شدن تربیت در دوره آموزش مجازی گفت: دانشگاه و سیستم آموزشی دو وظیفه اصلی دارد، یکی در حوزه «آموزش» و دیگری در حوزه «تربیت». در آموزش مجازی، فرصتی برای حوزه آموزش بوجود آمد و در صورت فراهم بودن زیرساخت‌های لازم، می‌شود از این فرصت برای آموزش استفاده کرد. اما در حوزه تربیت با چالش‌هایی مواجه هستیم و عدم حضور متربی در کلاس درس و عدم معیت وی در کنار استاد، چالش‌­هایی در حوزه تربیت و شاگردپروری بوجود آورده است که اساتید نباید از این رسالت مهم دانشگاه غافل باشند و قاعدتاً می بایست همگی به سهم خود به ارتقای این رسالت کمک کنیم.

در ادامه، دکتر فرامرز محمدی پویا عضو هیأت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه بوعلی سینا و دبیر علمی همایش، پیرامون موضوع و محورهای برگزاری همایش و پارادایم‌های سه گانه آموزش، مباحثی را مطرح کرد.

لازم به ذکر است، دکتر فرهاد سراجی عضو هیأت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه بوعلی سینا، دبیر اجرایی این همایش را به عهده داشت.

آدرس کوتاه :