دروس ارائه شده - دانشکده شیمی و علوم نفت
گروه آموزشی شیمی تجزیه
دروس ارائه شده
دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد .
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی ،فیلتر مناسب را انتخاب نمایید.
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 1893
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1403/3/19
نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
---|---|---|---|---|---|---|---|
مهندسی پودر | شهاب کاظمی | مهندسی | 3 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
روشهای پیشرفته دستگاهی در الکتروشیمی | آرش فتاح الحسینی | مهندسی | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
پدیده های انتقال | محسن شیخی | مهندسی | 2 | هرهفته يك شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
خطا در اندازه گیری | میثم نوری | مهندسی | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
زبان تخصصی | میثم نوری | مهندسی | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنسرو سازی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تغذیه | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي زوج دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
شیمی مواد غذایی 2 | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
اصول مهندسی صنایع غذائی 1 | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
پدیده های انتقال در صنایع غذایی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي زوج سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
میکروبیولوژی عمومی و موادغذایی | فخرالدین صالحی | کشاورزی | 4 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
ماشین های صنایع غذایی 2 | فخرالدین صالحی | کشاورزی | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
سنتز پیشرفته | محمدعلی زلفی گل | شیمی و علوم نفت | 3 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کارآموزی قضایی عملی | مهدی حمزه هویدا | علوم انسانی | 1 | هفته هاي فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |