اعضای هیات علمی

بهناز بازرگانی گیلانی

بهناز بازرگانی گیلانی

بهناز بازرگانی گیلانی   (EN Page)

استادیار 
پست الکترونیکی: 
فایل رزومه :   دانلود

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
تاثیر پوشش خوراکی نشاسته حاوی اسانس زیره سبز و عصاره پوست خیار بر ماندگاری پنیر UF کارشناسی ارشد دانلود 1399/10/30
بهینه سازی تاثیر پوشش غنی شدة آلوئه ورا با اسانس گلپر بر ماندگاری برش های میوة پرتقال کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/16
بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
اثرات عصاره پوست میوه سیب به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی زئین حاوی اسانس زنجبیل بر روی ویژگی های کیفی گوشت ران مرغ کارشناسی ارشد دانلود 1398/07/08
زهرا اسپرورینی تاثیر پوشش خوراکی نشاسته حاوی اسانس زیره سبز و عصاره پوست خیار بر ماندگاری پنیر UF کارشناسی ارشد دانلود 1399/10/30
سپیده رحمتی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
سپیده رحمتی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
پوراندخت برخورداری اثرات عصاره پوست میوه سیب به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی زئین حاوی اسانس زنجبیل بر روی ویژگی های کیفی گوشت ران مرغ کارشناسی ارشد دانلود 1398/07/08
الهه توکلی اثرات عصاره ی تفاله ی گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال کارشناسی ارشد دانلود 1397/08/21
سمیرا جوانی سراجی تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های تفاله انار در پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی در دماهای مختلف کارشناسی ارشد دانلود 1397/08/14
یوسف خالدیان ارزیابی پوشش خوراکی نانو الیاف سلولز حاوی اسانس زنجبیل و اسیدسیتریک برماندگاری جوجه کباب آماده پخت کارشناسی ارشد دانلود 1396/10/13
محسن یدالهی باغلویی ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره آبی سماق بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در محیط آزمایشگاهی و کباب کوبیده کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/29
سپیده رحمتی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
سپیده رحمتی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
سپیده رحمتی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
سپیده رحمتی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
معصومه رضایی تاثیر عصاره سماق و نایسین روی افزایش ماندگاری کباب کوبیده در مدت نگهداری در یخچال کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/24
محدثه عبداللهی بهینه سازی تاثیر پوشش غنی شدة آلوئه ورا با اسانس گلپر بر ماندگاری برش های میوة پرتقال کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/16
مونا محمدی اثر پوشش خوراکی نانوالیاف کیتوزان و ژلاتین همراه با عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفند در مدت نگهداری در یخچال کارشناسی ارشد دانلود 1396/09/27
صدف منصوری تولید سس مایونز فاقد نگهدارنده با استفاده از نانوامولسیون اسانس آویشن دنایی کارشناسی ارشد دانلود 1397/07/07
دعا موسوی پارسا اثرات عصاره ی زرشک به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس پیاز بر روی ویژگی های کیفی گوشت سینه ی مرغ کارشناسی ارشد دانلود 1397/09/13
نام درس
 
نمایش 21 - 40 از 50 نتیجه
از 3
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
اصول نگهداری مواد غذایی 1412090 3 01 هرهفته سه شنبه (14:00 - 15:30) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 11:30) 1399/11/14 (10:30 - 12:30) ترم اول 1399
بهداشت و صنایع غذایی دریایی 1412013 2 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) 1399/11/15 (14:00 - 16:00) ترم اول 1399
بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی 1412025 2 01 هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) 1399/11/23 (10:30 - 12:30) ترم اول 1399
شیمی مواد غذایی 1413074 2 01 هرهفته یک شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) 1399/11/15 (08:30 - 10:30) ترم اول 1399
شیمی مواد غذایی 1413074 2 02 هرهفته یک شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) 1399/11/15 (08:30 - 10:30) ترم اول 1399
عملیات کشتارگاهی 1 1410029 2 02 هرهفته شنبه (08:00 - 13:00) نامشخص ترم اول 1399
استانداردها و قوانین مواد غذایی 1412022 2 01 هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) 1399/03/27 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1398
سم شناسی مواد غذایی 1412080 2 02 هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) 1399/03/31 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1398
سم شناسی مواد غذایی 1412080 2 01 هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1399/03/31 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1398
شیمی مواد غذایی 1413074 2 02 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00) 1399/03/31 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1398
شیمی مواد غذایی 1413074 2 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00) 1399/03/31 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1398
عملیات کشتارگاهی 2 1410030 2 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00) 1399/03/12 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1398
کارآموزی درکارخانه های فرآوری غذاهای دریایی 1412061 3 01 نامشخص نامشخص ترم دوم 1398
اصول نگهداری مواد غذایی 1412040 2 01 هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) 1398/10/19 (08:30 - 10:30) ترم اول 1398
بهداشت و صنایع غذایی دریایی 1412013 2 01 هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) 1398/10/18 (14:00 - 16:00) ترم اول 1398
بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی 1412025 2 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1398/10/25 (10:30 - 12:30) ترم اول 1398
سیستم تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی 1413120 2 01 هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) 1398/10/21 (08:30 - 10:30) ترم اول 1398
سمینار 1412015 1 01 نامشخص نامشخص ترم اول 1398
شیمی و بیوشیمی مواد غذایی 1412088 3 02 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) 1398/10/14 (10:30 - 12:30) ترم اول 1398
شیمی و بیوشیمی مواد غذایی 1412088 3 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) 1398/10/14 (10:30 - 12:30) ترم اول 1398
نمایش 21 - 40 از 50 نتیجه
از 3