علی کلانتری حصاری

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/01

علی کلانتری حصاری

دامپزشکی / پاتوبیولوژی

ارتباط با صنعت

  1. ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
    1398
  2. ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
    1398
  3. ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
    1398
  4. ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
    1398