مصطفی کرمی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/01

مصطفی کرمی

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Rheological properties of carboxymethyl cellulose (CMC) solution: Impact of high intensity ultrasound"
    Mostafa Karami, Fakhreddin Salehi, Moein Inanloodoghouz
    ULTRASONICS SONOCHEMISTRY, 2023
  2. "The effect of ultrasound pretreatment at different powers and temperatures on the drying process of cornelian cherry"
    Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, معین اینانلو
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  3. "Evaluation of microbial and physicochemical properties of mayonnaise containing zinc oxide nanoparticles"
    Mostafa Karami, Aryou Emamifar, Faezeh hakimian
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2022
  4. "Effect of whey protein‐ and xanthan‐based coating on the viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus and physiochemical, textural, and sensorial properties of yogurt"
    Mostafa Karami, Ali Heshmati, mehdi taheri, Mina Khorshidi
    Food Science & Nutrition, 2021
  5. "Production of Low‐fat mayonnaise without preservatives: Using the ultrasonic process and investigating of microbial and physicochemical properties of the resultant product"
    Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Aryou Emamifar, Samira Bahramian
    Food Science & Nutrition, 2021
  6. "Synergistic effect of peppermint and garlic essential oil on fate of Kluyveromyces marxianus in Zucchini Bouranee"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Mostafa Karami, علیرضا فدوی
    JOURNAL OF FOOD SAFETY, 2020
  7. "Protein beverages made of a mixture of egg white and chocolate milk: Microbiology, nutritional and sensory properties"
    Mostafa Karami, Fahimeh Lotfian, Zahra Emam Jomeh, Sohrab Moeini
    Food Science & Nutrition, 2019
  8. "Investigation of Physicochemical, Microbiological, and Rheological Properties and Volatile Compounds of Ewe and CowMilk Yoghurt"
    Mostafa Karami
    Journal of Agricultural Science and Technology, 2018
  9. "Effect of Drying and Cooking Processing on Heavy Metals (Lead, Zinc and Cadmium) Levels of Vegetables"
    Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, Armaghan Haghighitalab, Somayyeh Bohluli, Somayyeh Bakhshi, Hooshmand Sharafi, Solmaz Mahmoudi Yeganeh
    Indian Journal of Public Health Research and Development (discontinued), 2017
  10. "Enhancing the lipolysis of feta-type cheese made from ultrafiltered cow's milk"
    Mostafa Karami
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2017
  11. "Physicochemical and sensory attributes assessment of functional low-fat yogurt produced by incorporation of barley bran and Lactobacillus acidophilus"
    Abbas Ali Sari, Mostafa Karami, صابر حسنی, Ali Heshmati
    Food Science & Nutrition, 2017
  12. "The effect of zinc and vitamin B12 together with thyme and Aloe vera extracts on the viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and physicochemical properties of Iranian yoghurt drink (Doogh)"
    Mostafa Karami
    INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, 2017
  13. "Investigation of Heavy Metals with some Methods on vegetables"
    Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, Armaghan Haghighitalab, Maryam Shahi
    international journal of agriculture and crop sciences, 2014
  14. "Determination of AFB1 in Peanut, Almond, Walnut, and Hazelnut in Kermanshah Markets, Iran"
    Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, mohammad javad Amiri
    international journal of agriculture and crop sciences, 2013
  15. "Incorporation of Lactobacillus casei in Iranian ultrafiltered Feta cheese made by partial replacement of NaCl with KCl"
    Mostafa Karami, رضا کریمی, Seyed Amir mohammad Mortazavian Farsani
    JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, 2012
  16. "Microstructural properties of fat during the accelerated ripening of ultrafiltered-Feta cheese"
    Mostafa Karami, mohammad reza Ehsani, Mohammad Ali Ebrahimzadeh Mousavi, Keramatallah Rezaei, Mohammad Safari
    FOOD CHEMISTRY, 2009
  17. "Changes in the rheological properties of Iranian UF-Feta cheese during ripening"
    Mostafa Karami, mohammad reza Ehsani, Mohammad Ali Ebrahimzadeh Mousavi, Keramatallah Rezaei, Mohammad Safari
    FOOD CHEMISTRY, 2009
  18. "Microstructural Changes in Fat During the Ripening of Iranian Ultrafiltered Feta Cheese"
    Mostafa Karami, mohammad reza Ehsani, Mohammad Ali Ebrahimzadeh Mousavi, Keramatallah Rezaei, Mohammad Safari
    JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, 2008
  19. "Investigation on replacing egg with soy flour and Psyllium seed gum in gluten-free rice cake"
    مصطفی کرمی، فخرالدین صالحی، آریو امامی فر، پانیذ یگانه
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1402
  20. "تاثیر آرد لوبیای سویای جوانهزده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن"
    مصطفی کرمی، آریو امامی فر، زهرا زنگنه
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  21. "تهیه و فرمولاسیون میکروکپسولهای حاوی عصاره رزماری با روشهای خشککه اوجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آنها"
    مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی، آریو امامی فر، رضا حسینی نجف آبادی
    فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1401
  22. "بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول"
    مصطفی کرمی، نفیسه دعوتی، مبین زمان
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1400
  23. "امکان سنجی تولید سس مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری"
    مصطفی کرمی، روژین توکلی، آریو امامی فر، سمیرا بهرامیان
    فناوری های جدید در صنعت غذا، 1398
  24. "نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pHدر ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی"
    مصطفی کرمی، فهیمه لطفیان، زهرا امام جمعه، سهراب معینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1398
  25. "بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس"
    مصطفی کرمی، پرستو رزاقی، مصطفی سلطانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1397
  26. "اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای"
    محمد سیاری، مصطفی کرمی، صبا صادقی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1397
  27. "ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه ای (Capsicum annum L.) بسته بندی شده در اتمسفر اصلاح شده"
    محمد سیاری، مصطفی کرمی، صبا صادقی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1397
  28. "خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا"
    مصطفی کرمی، مرضیه خداکرمی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1397
  29. "استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنی شده با آهن و روی"
    مصطفی کرمی، زهرا باباخانی، محمود رضا زاد باری
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1397
  30. "بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری"
    مصطفی کرمی، سمانه پاشایی، رضوان اسماعیلی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1397
  31. "بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب"
    مصطفی کرمی، علی رضا حاصلی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1396
  32. "مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان های صنعتی تهیه شده در شهر کرمانشاه"
    مصطفی کرمی، مریم صفیاری
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1396
  33. "مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن"
    مصطفی کرمی، علی رضا اطمینان، نسرین بیگ محمدی، فرانک بیگ محمدی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  34. "تاثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود"
    مصطفی کرمی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  35. "بررﺳﻰ اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺷﯿﺮ ﻓﺮاﭘﺎﻟﻮده ﺑﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﻰ و رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﻰ آن"
    مصطفی کرمی، شراره صالح
    فناوری های جدید در صنعت غذا، 1395
  36. "اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی"
    ابراهیم احمدی، مصطفی کرمی، زهرا غلامی منظور
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  37. "ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده"
    مصطفی کرمی، جواد اسدی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  38. "مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی"
    مصطفی کرمی، سروه شاهرخی
    میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 1395
  39. "اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی"
    مصطفی کرمی، طیبه حمیدوند، علی رضا اطمینان
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  40. "بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب"
    عباسعلی ساری، مصطفی کرمی، صابر حسنی، علی حشمتی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1394
  41. "بررسی امکان تولید فیلم ضد میکروبی زیست تخریب پذیر بر پایه دکستران جهت بسته بندی مواد غذایی"
    مصطفی کرمی، شهلا ایزدی، آذر محمدی
    میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 1394
  42. "تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا"
    مصطفی کرمی، محمد رضا احسانی، محمد علی ابراهیم زاده موسوی، کرامت الله رضایی، محمد صفری
    مهندسی بیوسیستم ایران، 1387

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ایی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شهر همدان"
    محمدرضا پژوهی الموتی، علی صادقی نسب، مصطفی کرمی، فرشته ورمزیار، کتایون درخشنده
    اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو، 1402
  2. "کاربرد نانوفناوری در تشخیص آفلاتوکسین در فرآوردههای لبنی"
    مصطفی کرمی، سارا حیدری، فاطمه فرمانی
    اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو، 1402
  3. "مقایسه روش های پوشش دهی با غلظت های مختلف پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس گلپر در پنیر بدون آبگیری"
    مصطفی کرمی، بهناز بازرگانی گیلانی، حدیث رجائی لک
    اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو، 1402
  4. "تاثیر ویتامین D پوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی رب گوجه فرنگی"
    ابراهیم احمدی، مصطفی کرمی، احمد نورمحمدی، مریم محمدی
    پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، 1402
  5. "کاربرد نشاسته های اصلاح شده به عنوان جایگزین چربی در برخی از محصولات لبنی"
    مصطفی کرمی، سارا حیدری، فاطمه فرمانی
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  6. "بررسی و بهینهسازی اثر ضد کریستال کنندگی شیره انگور در مقایسه با شربت فروکتوز و شربت سوربیتول در مغزی مربایی"
    مصطفی کرمی، موسی رسولی، اعظم شیری، روح الله کریمی، فرزاد صابری
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  7. "ارزیابی اثر ازن بر اسیدهای چرب شیر پاستوریزه"
    محمدرضا پژوهی الموتی، مصطفی کرمی، شمشاد اکبری
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  8. "کاربرد تکنولوژی ریز درون پوشانی در حفظ ترکیبات مغذی در مواد غذایی"
    مصطفی کرمی، سارا حیدری، فاطمه فرمانی
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  9. "اثر سطوح مختلف امگا-3بر صفات عملکردی مرغان تخمگذاراز سن86تا94هفته سویه نیک چیک"
    علی اصغر ساکی، مصطفی کرمی، سارا میرزائی گودرزی، جواد کوثری مقامی، زهرا معینی
    ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان، 1401
  10. "ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
    مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، حنانه گندم کار
    سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، 1400
  11. "ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای سنتی گوسفندی"
    مصطفی کرمی، نفیسه دعوتی، مبین زمان
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  12. "ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول"
    مصطفی کرمی، نفیسه دعوتی، مبین زمان
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  13. "تاثیر اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی محصولات غذایی"
    مصطفی کرمی، رضا حسینی نجف ابادی
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  14. "ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردهای درمانی و تغذیه ای گرده زنبور عسل"
    مصطفی کرمی، منصوره لطیفیان
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  15. "تاثیر امواج فراصوت و دیگر عوامل کمک فرآیند بر کریستالیزاسیون قندها"
    مصطفی کرمی، رضوان اسماعیلی، حمید رضا شجاعی مهر
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  16. "اصول بهداشت و نگهداری مواد غذایی در سوانح و بلایای طبیعی"
    مصطفی کرمی، علی رضا اشرفی، رضوان زارع زاده
    همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، 1399
  17. "کریستالیزاسیون قندها به کمک فرآیند فراصوت"
    مصطفی کرمی، آریو امامی فر، رضوان اسماعیلی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  18. "مروری بر مکانیسم غیر فعالسازی میکروارگانیسمها با روش غیرحرارتی ازن زنی"
    مصطفی کرمی، روژین توکلی، آریو امامی فر، سمیرا بهرامیان
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  19. "بررسی بسته بندی نانو ساختار با تمرکز بر نانو ساختار نقره"
    مصطفی کرمی، آریو امامی فر، رضوان اسماعیلی، فائزه حکیمیان
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  20. "اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوه ی توت فرنگی رقم پاروس"
    محمد سیاری، مصطفی کرمی، مریم چوبتاشانی
    یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، 1398
  21. "استفاده از کنسروهای خود گرم شونده در بسته های غذایی بحران"
    مصطفی کرمی، علی رضا اشرفی
    اولین کنفرانس تحقیقات بنیادین در علوم کشاورزی و زیست محیطی، 1397
  22. "تغییرات میکروبی و pH شیر شکلات غنی شده با سفیده تخم مرغ و عمر مفید آن"
    مصطفی کرمی، فهیمه لطفیان، زهرا امام جمعه، سهراب معینی
    اولین همایش پژوهش های نوین در حوزه R & D و شرکت های برتر صنایع غذایی، 1397
  23. "نوشیدنی غنی شده با پروتئین سفیده تخم مرغ و بر پایه شیر :پایداری ،خصوصیات تغذیه ای وحسی"
    مصطفی کرمی، فهیمه لطفیان، زهرا امام جمعه، سهراب معینی
    اولین همایش پژوهش های نوین در حوزه R & D و شرکت های برتر صنایع غذایی، 1397
  24. "تاثیر پیش تیمارهای فراپالایش اولیه و تخمیر لاکتیکی بر بهبود راندمان تولید، ویژگی حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر فتای فراپالایش (UF-Feta)"
    مصطفی کرمی، مجتبی حاجی بابایی، رضوان اسماعیلی
    اولین همایش پژوهش های نوین در حوزه R & D و شرکت های برتر صنایع غذایی، 1397
  25. "پدافند غیرعامل در حوزه تامین امنیت غذایی کشور"
    مصطفی کرمی، رضوان اسماعیلی، علی رضا اشرفی
    چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران، 1397
  26. "خواص شیمیایی و رئولوژیکی سس جلبک اسپیرولینای غنیشده با آهن و روی"
    مصطفی کرمی، زهرا باباخانی، محمود رضا زاد باری
    دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1397
  27. "خواص شیمیایی و رئولوژیکی سس جلبک اسپیرولینا"
    مصطفی کرمی، زهرا باباخانی، محمود رضا زاد باری
    دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1397
  28. "تاثیر خمیر ترش بر خواص کیفی خمیر و نان حاصل از آن"
    مصطفی کرمی، عبدالرضا آقاجانی، هانیه محمودی آشتیانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  29. "اهمیّت خمیر ترش لاکتیکی در خمیر و نان حاصل از آن"
    مصطفی کرمی، عبدالرضا آقاجانی، هانیه محمودی آشتیانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  30. "باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک: لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس"
    مصطفی کرمی، عبدالرضا آقاجانی، هانیه محمودی آشتیانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  31. "اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان"
    مصطفی کرمی، عبدالرضا آقاجانی، هانیه محمودی آشتیانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  32. "ارزیابی و اهمیت نقش دما و زمان پخت در تولید نان های سنتی ایران با تاکید بر نان بربری"
    مصطفی کرمی، محبت علیزاده، عبدالرضا آقاجانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  33. "مطالعه عوامل تاثیرگذار بر زمان ماندگاری نان بربری"
    مصطفی کرمی، محبت علیزاده، عبدالرضا آقاجانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  34. "بررسی عوامل موثر بر جنبه های کیفی نان بربری"
    مصطفی کرمی، محبت علیزاده، عبدالرضا آقاجانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  35. "ارزیابی مکانیسم بیاتی نان بربری و راهکارهای به تاخیر انداختن آن طی زمان نگهداری"
    مصطفی کرمی، محبت علیزاده، عبدالرضا آقاجانی
    اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، 1396
  36. "مقایسات میانگین تغییرات اسیدهای چرب در فرمولاسیونهای ترکیبی روغن قنادی"
    مصطفی کرمی، مریم سلیمی، داریوش خادمی شور مستی
    اولین کنگره بین المللی وبیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  37. "بررسی اثر باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ممانعت از رشد و تکثیر کپک و مخمر در ماست"
    مصطفی کرمی، سروه شاهرخی، علی رضا شهاب لواسانی
    دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی، 1395
  38. "تولید نوشیدنی تخمیری از آب پنیر"
    مصطفی کرمی، نیره پیرایش جلیل
    سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، 1394
  39. "مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و بافتی ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی"
    مصطفی کرمی، سروه شاهرخی
    سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، 1394
  40. "تاثیر فرمولاسیون روغن قنادی بر پروفایل اسیدهای چرب، بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن"
    مصطفی کرمی، مریم سلیمی
    اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران، 1394
  41. "استفاده از آنزیم های تثبیت شده در صنایع غذایی"
    مصطفی کرمی، حمید نجفی مصلح، احمد بهادربیگی
    هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی، 1394
  42. "غنی سازی پنیر پروسس"
    مصطفی کرمی، شراره صالح
    هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی، 1394
  43. "اثر آویشن اشعه دیده و اتوکلاو بر خواص رئولوژی ماست همزده"
    مصطفی کرمی، جواد اسدی
    هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی، 1394
  44. "اثر آویشن اشعه دیده و اتوکلاو بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست همزده"
    مصطفی کرمی، رمضان کلوندی، جواد اسدی
    هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی، 1394
  45. "اثر فرایند اولتراسونیک بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، عملکردی و میکروبی مواد غذایی"
    مصطفی کرمی، شیرین مرادی، احسان صادقی
    دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، 1393
  46. "بررسی امکان افزایش ماندگاری دوغ ایرانی با استفاده از اسانس آویشن"
    مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی، لیلا بخشی، محمد خانی
    اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی بدون مواد افزودنی، 1393
  47. "Effect of gamma-ray irradiation on properties of food specially bread"
    مصطفی کرمی، طیبه حمیدوند
    اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی بدون مواد افزودنی، 1393
  48. "بررسی تغییرات Syneresis در دوغ پروبیوتیک غنی شده طعم دار در مدت زمان نگهداری"
    مصطفی کرمی، روژین توکلی، شهاب قصری، شعله درویشی
    اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، 1393
  49. "بررسی تغییرات اسیدیته و pH طی دوره نگهداری بایو دوغ غنی شده"
    مصطفی کرمی، روژین توکلی، شهاب قصری، شعله درویشی
    اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، 1393
  50. "بررسی تغییرات اسیدیته و pH طی دوره نگهداری بایو دوغ طعم دار"
    مصطفی کرمی، روژین توکلی، شهاب قصری، شعله درویشی
    اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، 1393
  51. "بررسی تاثیر ریز مغذی های روی و ویتامین B12 بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس"
    مصطفی کرمی، روژین توکلی، شهاب قصری، شعله درویشی
    اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، 1393
  52. "بررسی میزان عناصر سنگین سرب و روی در گیاه دارویی نعناع"
    مصطفی کرمی، احسان صادقی، ارمغان حقیقی طلب
    اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1392
  53. "بررسی آلاینده های محیط زیست در سبزیجات جهت توسعه پایدار کشاورزی"
    مصطفی کرمی، احسان صادقی، ارمغان حقیقی طلب
    همدان - شرکت هم اندیشان محیط زیست فردا، 1392
  54. "ارزیابی میزان اثرات آلودگی خاک(عنصر سنگین کادمیوم و روی) در سبزیجات"
    مصطفی کرمی، احسان صادقی، ارمغان حقیقی طلب
    دومین همایش ملی حفاظت و برنامه ریزی محیط زیست، 1392
  55. "The Effect of Added Calf Lipase on the Lipolysis during the Ripening of Ultrafiltered Feta Cheese"
    مصطفی کرمی
    نخستین همایش منطقه ای یافته های نوین شیمی و مهندسی شیمی، 1389
  56. "The effect of accelerated lipolysis on the rheological properties of UFFeta cheese"
    مصطفی کرمی
    همایش ملی کاربرد نانوتکنولوژی در علوم محض و کاربردی، 1388
  57. "Tri-dimensional analysis of fat during the accelerated lipolysis of ultrafiltered-Feta cheese"
    مصطفی کرمی
    همایش ملی کاربرد نانوتکنولوژی در علوم محض و کاربردی، 1388