پروفایل استاد - دانشگاه بوعلی سینا همدان
Associate Professor
Update: 2024-12-21
Mostafa Karami
Bahar Faculty of Food Science and Technology / Department of Food Industeries
Journal Paper
-
"Rheological properties of carboxymethyl cellulose (CMC) solution: Impact of high intensity ultrasound"
Mostafa Karami, Fakhreddin Salehi, Moein Inanloodoghouz
ULTRASONICS SONOCHEMISTRY, 2023 -
"The effect of ultrasound pretreatment at different powers and temperatures on the drying process of cornelian cherry"
Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, معین اینانلو
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"Evaluation of microbial and physicochemical properties of mayonnaise containing zinc oxide nanoparticles"
Mostafa Karami, Aryou Emamifar, Faezeh hakimian
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2022 -
"Effect of whey protein‐ and xanthan‐based coating on the viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus and physiochemical, textural, and sensorial properties of yogurt"
Mostafa Karami, Ali Heshmati, mehdi taheri, Mina Khorshidi
Food Science & Nutrition, 2021 -
"Production of Low‐fat mayonnaise without preservatives: Using the ultrasonic process and investigating of microbial and physicochemical properties of the resultant product"
Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Aryou Emamifar, Samira Bahramian
Food Science & Nutrition, 2021 -
"Synergistic effect of peppermint and garlic essential oil on fate of Kluyveromyces marxianus in Zucchini Bouranee"
Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Mostafa Karami, علیرضا فدوی
JOURNAL OF FOOD SAFETY, 2020 -
"Protein beverages made of a mixture of egg white and chocolate milk: Microbiology, nutritional and sensory properties"
Mostafa Karami, Fahimeh Lotfian, Zahra Emam Jomeh, Sohrab Moeini
Food Science & Nutrition, 2019 -
"Investigation of Physicochemical, Microbiological, and Rheological Properties and Volatile Compounds of Ewe and CowMilk Yoghurt"
Mostafa Karami
Journal of Agricultural Science and Technology, 2018 -
"Effect of Drying and Cooking Processing on Heavy Metals (Lead, Zinc and Cadmium) Levels of Vegetables"
Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, Armaghan Haghighitalab, Somayyeh Bohluli, Somayyeh Bakhshi, Hooshmand Sharafi, Solmaz Mahmoudi Yeganeh
Indian Journal of Public Health Research and Development (discontinued), 2017 -
"Enhancing the lipolysis of feta-type cheese made from ultrafiltered cow's milk"
Mostafa Karami
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2017 -
"Physicochemical and sensory attributes assessment of functional low-fat yogurt produced by incorporation of barley bran and Lactobacillus acidophilus"
Abbas Ali Sari, Mostafa Karami, صابر حسنی, Ali Heshmati
Food Science & Nutrition, 2017 -
"The effect of zinc and vitamin B12 together with thyme and Aloe vera extracts on the viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and physicochemical properties of Iranian yoghurt drink (Doogh)"
Mostafa Karami
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, 2017 -
"Investigation of Heavy Metals with some Methods on vegetables"
Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, Armaghan Haghighitalab, Maryam Shahi
international journal of agriculture and crop sciences, 2014 -
"Determination of AFB1 in Peanut, Almond, Walnut, and Hazelnut in Kermanshah Markets, Iran"
Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, mohammad javad Amiri
international journal of agriculture and crop sciences, 2013 -
"Incorporation of Lactobacillus casei in Iranian ultrafiltered Feta cheese made by partial replacement of NaCl with KCl"
Mostafa Karami, رضا کریمی, Seyed Amir mohammad Mortazavian Farsani
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, 2012 -
"Microstructural properties of fat during the accelerated ripening of ultrafiltered-Feta cheese"
Mostafa Karami, mohammad reza Ehsani, Mohammad Ali Ebrahimzadeh Mousavi, Keramatallah Rezaei, Mohammad Safari
FOOD CHEMISTRY, 2009 -
"Changes in the rheological properties of Iranian UF-Feta cheese during ripening"
Mostafa Karami, mohammad reza Ehsani, Mohammad Ali Ebrahimzadeh Mousavi, Keramatallah Rezaei, Mohammad Safari
FOOD CHEMISTRY, 2009 -
"Microstructural Changes in Fat During the Ripening of Iranian Ultrafiltered Feta Cheese"
Mostafa Karami, mohammad reza Ehsani, Mohammad Ali Ebrahimzadeh Mousavi, Keramatallah Rezaei, Mohammad Safari
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, 2008 -
"Investigation on replacing egg with soy flour and Psyllium seed gum in gluten-free rice cake"
Mostafa Karami, Fakhreddin Salehi, Aryou Emamifar, پانیذ یگانه
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2024 -
"تاثیر آرد لوبیای سویای جوانهزده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن"
Mostafa Karami, Aryou Emamifar, Zahra Zanganeh
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"تهیه و فرمولاسیون میکروکپسولهای حاوی عصاره رزماری با روشهای خشککه اوجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آنها"
Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Aryou Emamifar, Reza Hoseyni Najaf Abadi
فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2023 -
"بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول"
Mostafa Karami, Nafiseh Davati, مبین زمان
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2022 -
"امکان سنجی تولید سس مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری"
Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Aryou Emamifar, Samira Bahramian
فناوري هاي جديد در صنعت غذا, 2020 -
"نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pHدر ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی"
Mostafa Karami, Fahimeh Lotfian, Zahra Emam Jomeh, Sohrab Moeini
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2020 -
"بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس"
Mostafa Karami, Parastoo Razzaghi, Mostafa Soltani
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2019 -
"اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای"
Mohammad Sayyari, Mostafa Karami, . .
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2019 -
"ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه ای (Capsicum annum L.) بسته بندی شده در اتمسفر اصلاح شده"
Mohammad Sayyari, Mostafa Karami, . .
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2019 -
"خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا"
Mostafa Karami, Marzieh Khoda Karami
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2019 -
"استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنی شده با آهن و روی"
Mostafa Karami, Zahra Babakhani, Mahmoud Rezazad Bazi
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2019 -
"بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری"
Mostafa Karami, سمانه پاشایی, Rezvan Esmaili
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2019 -
"بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب"
Mostafa Karami, Alireza Haseli
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018 -
"مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان های صنعتی تهیه شده در شهر کرمانشاه"
Mostafa Karami, Maryam Safyari
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018 -
"مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن"
Mostafa Karami, Alireza Etminan, Nasrin Beighmohammadi, Faranak Beigmohammadi
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017 -
"تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود"
Mostafa Karami
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017 -
"بررﺳﻰ اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺷﯿﺮ ﻓﺮاﭘﺎﻟﻮده ﺑﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﻰ و رﺋﻮﻟﻮژﯾﮑﻰ آن"
Mostafa Karami, Sharareh Saleh
فناوري هاي جديد در صنعت غذا, 2017 -
"اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی"
Ebrahim Ahmadi, Mostafa Karami, زهرا غلامی منظور
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017 -
"ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده"
Mostafa Karami, Javad Asad
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017 -
"مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی"
Mostafa Karami, Sarah Shahrokhi
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 2017 -
"اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی"
Mostafa Karami, Tayebeh Hamidvand, Alireza Etminan
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017 -
"بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب"
Abbas Ali Sari, Mostafa Karami, صابر حسنی, Ali Heshmati
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2016 -
"بررسی امکان تولید فیلم ضد میکروبی زیست تخریب پذیر بر پایه دکستران جهت بسته بندی مواد غذایی"
Mostafa Karami, Shahla Izadi, Azar Mohammadi
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 2016 -
"تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا"
Mostafa Karami, mohammad reza Ehsani, Mohammad Ali Ebrahimzadeh Mousavi, Keramatallah Rezaei, Mohammad Safari
مهندسی بیوسیستم ایران, 2009
Conference Paper
-
"ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ایی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شهر همدان"
Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Ali Sadeghi-nasab, Mostafa Karami, فرشته ورمزیار, Katayon Derakhshandeh
اولين كنگره ملي ايمني غذا و دارو, 2023 -
"کاربرد نانوفناوری در تشخیص آفلاتوکسین در فرآوردههای لبنی"
Mostafa Karami, sara heidari, فاطمه فرمانی
اولين كنگره ملي ايمني غذا و دارو, 2023 -
"مقایسه روش های پوشش دهی با غلظت های مختلف پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس گلپر در پنیر بدون آبگیری"
Mostafa Karami, Behnaz bazargani-Gilani, حدیث رجائی لک
اولين كنگره ملي ايمني غذا و دارو, 2023 -
"تاثیر ویتامین D پوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی رب گوجه فرنگی"
Ebrahim Ahmadi, Mostafa Karami, . ., مریم محمدی
15th national & 1st international congress on mechanics of biosystems engineering and agricultural mechanization, 2023 -
"کاربرد نشاسته های اصلاح شده به عنوان جایگزین چربی در برخی از محصولات لبنی"
Mostafa Karami, sara heidari, فاطمه فرمانی
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023 -
"بررسی و بهینهسازی اثر ضد کریستال کنندگی شیره انگور در مقایسه با شربت فروکتوز و شربت سوربیتول در مغزی مربایی"
Mostafa Karami, Mousa Rasouli, Azam Shiri, rohollah karimi, Farzad Saberi
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023 -
"ارزیابی اثر ازن بر اسیدهای چرب شیر پاستوریزه"
Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Mostafa Karami, شمشاد اکبری
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023 -
"کاربرد تکنولوژی ریز درون پوشانی در حفظ ترکیبات مغذی در مواد غذایی"
Mostafa Karami, sara heidari, فاطمه فرمانی
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023 -
"اثر سطوح مختلف امگا-3بر صفات عملکردی مرغان تخمگذاراز سن86تا94هفته سویه نیک چیک"
Ali asghar Saki, Mostafa Karami, sara Mirzaie Goudarzi, جواد کوثری مقامی, زهرا معینی
ششمين كنفرانس ملي مديريت پرورش دام، طيور و آبزيان, 2022 -
"ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, حنانه گندم کار
3rd International Conference on Agricultural Engineering Studies, Agriculture and Plant Breeding, 2022 -
"ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای سنتی گوسفندی"
Mostafa Karami, Nafiseh Davati, مبین زمان
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول"
Mostafa Karami, Nafiseh Davati, مبین زمان
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"تاثیر اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی محصولات غذایی"
Mostafa Karami, رضا حسینی نجف ابادی
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردهای درمانی و تغذیه ای گرده زنبور عسل"
Mostafa Karami, mansoreh latifian
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"تاثیر امواج فراصوت و دیگر عوامل کمک فرآیند بر کریستالیزاسیون قندها"
Mostafa Karami, Rezvan Esmaili, Hamid Reza Shojaei Mehr
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"اصول بهداشت و نگهداری مواد غذایی در سوانح و بلایای طبیعی"
Mostafa Karami, Alireza Ashrafi, Rezvan Zarea Zadeh
The national conference on health and food industry, 2020 -
"کریستالیزاسیون قندها به کمک فرآیند فراصوت"
Mostafa Karami, Aryou Emamifar, Rezvan Esmaili
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"مروری بر مکانیسم غیر فعالسازی میکروارگانیسمها با روش غیرحرارتی ازن زنی"
Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Aryou Emamifar, Samira Bahramian
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"بررسی بسته بندی نانو ساختار با تمرکز بر نانو ساختار نقره"
Mostafa Karami, Aryou Emamifar, Rezvan Esmaili, Faezeh hakimian
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوه ی توت فرنگی رقم پاروس"
Mohammad Sayyari, Mostafa Karami, مریم چوبتاشانی
11th Iranian Horticultural Science congress, 2019 -
"استفاده از کنسروهای خود گرم شونده در بسته های غذایی بحران"
Mostafa Karami, Alireza Ashrafi
1st national conference on fundamental researches: Agricultural and environmental sciences, 2019 -
"تغییرات میکروبی و pH شیر شکلات غنی شده با سفیده تخم مرغ و عمر مفید آن"
Mostafa Karami, Fahimeh Lotfian, Zahra Emam Jomeh, Sohrab Moeini
اولين همايش پژوهش هاي نوين در حوزه R & D و شركت هاي برتر صنايع غذايي, 2019 -
"نوشیدنی غنی شده با پروتئین سفیده تخم مرغ و بر پایه شیر :پایداری ،خصوصیات تغذیه ای وحسی"
Mostafa Karami, Fahimeh Lotfian, Zahra Emam Jomeh, Sohrab Moeini
اولين همايش پژوهش هاي نوين در حوزه R & D و شركت هاي برتر صنايع غذايي, 2019 -
"تأثیر پیش تیمارهای فراپالایش اولیه و تخمیر لاکتیکی بر بهبود راندمان تولید، ویژگی حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر فتای فراپالایش (UF-Feta)"
Mostafa Karami, First-Name Last-Name, Rezvan Esmaili
اولين همايش پژوهش هاي نوين در حوزه R & D و شركت هاي برتر صنايع غذايي, 2019 -
"پدافند غیرعامل در حوزه تامین امنیت غذایی کشور"
Mostafa Karami, Rezvan Esmaili, Alireza Ashrafi
4th international congress of developing agriculture, natural resources, environment and tourism of Iran, 2019 -
"خواص شیمیایی و رئولوژیکی سس جلبک اسپیرولینای غنیشده با آهن و روی"
Mostafa Karami, Zahra Babakhani, Mahmoud Rezazad Bazi
Second international and 25th Iranian congress on food science and technology, 2018 -
"خواص شیمیایی و رئولوژیکی سس جلبک اسپیرولینا"
Mostafa Karami, Zahra Babakhani, Mahmoud Rezazad Bazi
Second international and 25th Iranian congress on food science and technology, 2018 -
"تأثیر خمیر ترش بر خواص کیفی خمیر و نان حاصل از آن"
Mostafa Karami, Abdalreza Aghajani, Hannah Mahmoudi Ashtiani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"اهمیّت خمیر ترش لاکتیکی در خمیر و نان حاصل از آن"
Mostafa Karami, Abdalreza Aghajani, Hannah Mahmoudi Ashtiani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک: لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس"
Mostafa Karami, Abdalreza Aghajani, Hannah Mahmoudi Ashtiani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان"
Mostafa Karami, Abdalreza Aghajani, Hannah Mahmoudi Ashtiani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"ارزیابی و اهمیت نقش دما و زمان پخت در تولید نان های سنتی ایران با تاکید بر نان بربری"
Mostafa Karami, Mahabbat Alizadeh, Abdalreza Aghajani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"مطالعه عوامل تاثیرگذار بر زمان ماندگاری نان بربری"
Mostafa Karami, Mahabbat Alizadeh, Abdalreza Aghajani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"بررسی عوامل مؤثر بر جنبه های کیفی نان بربری"
Mostafa Karami, Mahabbat Alizadeh, Abdalreza Aghajani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"ارزیابی مکانیسم بیاتی نان بربری و راهکارهای به تاخیر انداختن آن طی زمان نگهداری"
Mostafa Karami, Mahabbat Alizadeh, Abdalreza Aghajani
1st international conference in agriculture, natural resource and environment, 2017 -
"مقایسات میانگین تغییرات اسیدهای چرب در فرمولاسیونهای ترکیبی روغن قنادی"
Mostafa Karami, Maryam Salimi, Darioush Khademi shoor matsi
اولين كنگره بين المللي وبيست و چهارمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران, 2016 -
"بررسی اثر باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ممانعت از رشد و تکثیر کپک و مخمر در ماست"
Mostafa Karami, Sarah Shahrokhi, Alireza Shahab Lavasani
دومين كنگره سراسري در مسير توسعه علوم كشاورزي ومنابع طبيعي, 2016 -
"تولید نوشیدنی تخمیری از آب پنیر"
Mostafa Karami, Nayyereh Pirayesh Jalil
3rd International Conference on Applied Research in Agriculture Sciences, 2016 -
"مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و بافتی ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی"
Mostafa Karami, Sarah Shahrokhi
3rd national conference on probiotics and functional foods, 2016 -
"تاثیر فرمولاسیون روغن قنادی بر پروفایل اسیدهای چرب، بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن"
Mostafa Karami, Maryam Salimi
1st national conference on technological results of food science and technology, 2015 -
"استفاده از آنزیم های تثبیت شده در صنایع غذایی"
Mostafa Karami, حمید نجفی مصلح, Ahmad Bahadorbeigi
8th conference on advances in agricultural researches, 2015 -
"غنی سازی پنیر پروسس"
Mostafa Karami, Sharareh Saleh
8th conference on advances in agricultural researches, 2015 -
"اثر آویشن اشعه دیده و اتوکلاو بر خواص رئولوژی ماست همزده"
Mostafa Karami, Javad Asad
8th conference on advances in agricultural researches, 2015 -
"اثر آویشن اشعه دیده و اتوکلاو بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست همزده"
Mostafa Karami, Ramazan Kalvandi, Javad Asad
8th conference on advances in agricultural researches, 2015 -
"اثر فرایند اولتراسونیک بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، عملکردی و میکروبی مواد غذایی"
Mostafa Karami, Shirin Moradi, Ehsan Sadeghi
2nd National Conference on Applied Researches in Agriculture Sciences, 2015 -
"بررسی امکان افزایش ماندگاری دوغ ایرانی با استفاده از اسانس آویشن"
Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Leyla Bakhshi, Mohammad Khani
1st seminar on methods to increase the shelf-life of food products, 2015 -
"Effect of gamma-ray irradiation on properties of food specially bread"
Mostafa Karami, Tayebeh Hamidvand
1st seminar on methods to increase the shelf-life of food products, 2015 -
"بررسی تغییرات Syneresis در دوغ پروبیوتیک غنی شده طعم دار در مدت زمان نگهداری"
Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Shahab Ghasri, Shole darvishi
اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي, 2014 -
"بررسی تغییرات اسیدیته و pH طی دوره نگهداری بایو دوغ غنی شده"
Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Shahab Ghasri, Shole darvishi
اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي, 2014 -
"بررسی تغییرات اسیدیته و pH طی دوره نگهداری بایو دوغ طعم دار"
Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Shahab Ghasri, Shole darvishi
اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي, 2014 -
"بررسی تاثیر ریز مغذی های روی و ویتامین B12 بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس"
Mostafa Karami, Rojhin Tavakkoli, Shahab Ghasri, Shole darvishi
اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي, 2014 -
"بررسی میزان عناصر سنگین سرب و روی در گیاه دارویی نعناع"
Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, Armaghan Haghighitalab
اولين همايش ملي گياهان دارويي و كشاورزي پايدار, 2013 -
"بررسی آلاینده های محیط زیست در سبزیجات جهت توسعه پایدار کشاورزی"
Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, Armaghan Haghighitalab
Second national Conference on Sustainable Agricultural Development and Healthy, 2013 -
"ارزیابی میزان اثرات آلودگی خاک(عنصر سنگین کادمیوم و روی) در سبزیجات"
Mostafa Karami, Ehsan Sadeghi, Armaghan Haghighitalab
The Second National Conference of Conservation and Environmental Planning, 2013 -
"The Effect of Added Calf Lipase on the Lipolysis during the Ripening of Ultrafiltered Feta Cheese"
Mostafa Karami
The first regional conference on new trends at chemistry and chemistry engineering, 2010 -
"The effect of accelerated lipolysis on the rheological properties of UFFeta cheese"
Mostafa Karami
The application of nanotechnology in the pure and applied sciences, 2010 -
"Tri-dimensional analysis of fat during the accelerated lipolysis of ultrafiltered-Feta cheese"
Mostafa Karami
The application of nanotechnology in the pure and applied sciences, 2010