سمینارها و پایان نامه ها - دانشکده دامپزشکی
گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
سمینارها و پایان نامه ها
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: نقش و اهمیت انواع ریزپوشانی در زنده مانی باکتری های پروبیوتیک
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان:مروری بر خواص آنتی اکسیدانی پپتیدها
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: بررسی نقش پروبیوتیک ها در صنعت غذا
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: معرفی گیاه stachy lavandulifolia (چای کوهی) به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی