عباسعلی ساری

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1402/12/24

عباسعلی ساری

دامپزشکی / بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Influence of some edible coatings on physicochemical and sensory properties of low -fat fried mushroom (Agaricus bisporus )"
    Zahra Rastian, Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.80-95, 2023
  2. "Prevalence of Campylobacter spp. Among Broiler Carcasses at Industrial Slaughterhouses in Hamedan, Iran"
    سيده سحر ميرمعيني, Abbas Ali Sari, Ali Goudarztalejerdi, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Hamid Staji
    Archives of hygiene sciences, Vol. , pp.93-98, 2023
  3. "Prevalence of Campylobacter spp. Among Broiler Carcasses at Industrial Slaughterhouses in Hamedan, Iran"
    سيده سحر ميرمعيني, Abbas Ali Sari, Ali Goudarztalejerdi, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Hamid Staji
    Archives of hygiene sciences, Vol. , pp.93-98, 2023
  4. "Effect of Plantago ovata Forsk seed mucilage on survivability of Lactobacillus acidophilus, physicochemical and sensory attributes of produced low‐fat set yoghurt"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, سيده زهرا مهري نژادچوبري
    Food Science & Nutrition, Vol. , pp.1040-1049, 2021
  5. "Parasitic Contamination in Raw Vegetables andEffect of Washing Procedure in Hamedan, Iran"
    zeinab sadeghi dehkordi, Abbas Ali Sari, زهرا پناهي, بنفشه يلمه ها
    Archives of hygiene sciences, Vol. , pp.66-70, 2019
  6. "Effects of Thymus daenensis andSaturejahortensisL. essential oils on quality properties of Iranian Doogh"
    نگار ساسانيان, Seyed Amir mohammad Mortazavian Farsani, Abbas Ali Sari
    JOURNAL OF FOOD SAFETY, Vol. , pp.1-8, 2018
  7. "Fungal contamination and chemical assessment of Iranian Doogh marketed in Hamedan, Iran"
    Abbas Ali Sari, نگار ساسانيان, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Nazanin Sasanian
    journal of research and health, Vol. , pp.47-51, 2018
  8. "Prevalence of Sarcocystis infection in processed meatproducts by using digestion and impression smear methodsin Hamedan, Iran"
    Abbas Ali Sari, zeinab sadeghi dehkordi, بنفشه يلمه ها
    Comparative Clinical Pathology, Vol. , pp.234-37, 2017
  9. "Physicochemical and sensory attributes assessment offunctional low-fatyogurt produced by incorporation of barleybran and Lactobacillus acidophilus"
    صابر حسني, Abbas Ali Sari, Ali Heshmati, Mostafa Karami
    Food Science & Nutrition, Vol. , pp.1-6, 2017
  10. "Evaluating chemical properties of all bread types in Hamedan bakeries"
    Behnaz bazargani-Gilani, Abbas Ali Sari, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Nasrin Choobkar
    International Food Research Journal, Vol. , pp.1963-1966, 2017
  11. "Heavy Metals and Trace Elements in the Livers and Kidneys of SlaughteredCattle, Sheep and Goats"
    Behnaz bazargani-Gilani, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Aliasghar Bahari, Abbas Ali Sari
    Iranian Journal of Toxicology, Vol. , pp.7-13, 2016
  12. "کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایشماندگاری فیله ماهی قزل آلا"
    سحر جمالی، محمدرضا پژوهی الموتی، نرجس آقاجانی، عباسعلی ساری
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، نسخه ، صفحات:93-108، 1402
  13. "بررسی خواص آنتیاکسیدانی و اثر عصارههای آبی، الکلی و هیدروالکلی گیاه بنسرخ)jesdianum Allium )بر غیرفعال کردن پروتواسکولکسهای اکینوکوکوس گرانولوزوس درشرایط آزمایشگاهی"
    زینب صادقی دهکردی، میلاد قربانی پور، علیرضا سازمند، امیر دارائی گرمه خانی، عباسعلی ساری
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، نسخه ، صفحات:61-73، 1402
  14. "عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزهغلظت حلال و زمان استخراج)بهینه سازی شرایط استخراج(، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکسهای کیست(Echinophora platyloba)هیداتید در شرایط آزمایشگاهی"
    میلاد قربانی پور، زینب صادقی دهکردی، علیرضا سازمند، امیر دارائی گرمه خانی، محمد فلاح، عباسعلی ساری
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:313-327، 1401
  15. "بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ"
    نرجس آقاجانی، امیر دارائی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:141-153، 1401
  16. "خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ"
    نرجس آقاجانی، امیر دارائی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:127-140، 1401
  17. "بهینه سازی عصاره های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن ها"
    مهناز شعبانیان، امیر دارائی گرمه خانی، عباسعلی ساری
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:283-295، 1400
  18. "عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی"
    آرزو مشیری روشن، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، امیر دارائی گرمه خانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:51-64، 1399
  19. "تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده"
    عباسعلی ساری، سیده سحر میرمعینی، امیر دارائی گرمه خانی
    علوم غذایی و تغذیه، نسخه ، صفحات:81-90، 1399
  20. "بهینه سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تاثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ"
    مهسا اقبالیان راد، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، نسخه ، صفحات:67-84، 1397
  21. "بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام"
    آرزو مشیری روشن، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی
    فناوری های جدید در صنعت غذا، نسخه ، صفحات:469-483، 1397
  22. "بررسی میزان آلودگی انگل های مشترک انسان و دام در دام های کشتارشده کشتارگاه شهرستان سنندج"
    زینب صادقی دهکردی، ارژنگ پرتواندازان پور، نوشین عبدالملکی، عباسعلی ساری، علی صادقی نسب
    مجله بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران، نسخه ، صفحات:54-60، 1397
  23. "بررسی وضعیت آلودگی سرب وکادمیوم درنمونه شیرهای خام و برخیفرآوردههای لبنی استان همدان طی سالهای 1393-1392"
    محمدرضا پژوهی الموتی، رزاق محمودی، عباسعلی ساری، صغری ولی زاده، راضیه کیانی
    مجله سلامت و بهداشت اردبیل، نسخه ، صفحات:27-34، 1396
  24. "تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده"
    عباسعلی ساری، سیده سحر میرمعینی، امیر دارائی گرمه خانی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، نسخه ، صفحات:55-64، 1396
  25. "بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب"
    علی حشمتی، صابر حسنی، عباسعلی ساری، مصطفی کرمی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، نسخه ، صفحات:105-112، 1395
  26. "بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی بره موم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی ماهی و بقاء ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)"
    نسرین چوبکار، عباسعلی ساری، علیرضا بلندنظر، هاشم حشمتی، فروغ محمدی، نسترن شهبازیان، امیر محمد امامی راد، پیام یاری
    آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی، نسخه ، صفحات:300-312، 1392
  27. "بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)"
    . چوبکار، افشین آخوندزاده، عباسعلی ساری، حسن گندمی نصرآبادی، امیرمحمد امامی راد
    گیاهان دارویی، نسخه ، صفحات:205-215، 1391
  28. "مطالعه تاثیر غلظت های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایترژنز در فیله ماهی کپور نقره ای"
    . چوبکار، افشین آخوندزاده، عباسعلی ساری، مهدی سلطانی، امیرمحمد امامی راد، منصور قائنی، لاله رومیانی
    پژوهش های تجربی حسابداری، نسخه ، 1390

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "Investigating the use of baking soda in Hamedan's breads in 2023"
    Abbas Ali Sari, Zeinab Bigdeli
    The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 2024
  2. "Effect of walnut green skin extracts on oxidative stability of soybean oil"
    فريبا شعبانيان, Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany
    International congress on food science and public health, 2021
  3. "ydatid Cyst Epidemiology and Risk factors in Hamedan, Iran: 6-yearEvaluation"
    zeinab sadeghi dehkordi, Abbas Ali Sari, HAMIDREZA MOSLEMI MANSH, SHANAM KHALAJ
    11th National and the 4th International Congress of Parasitology and Parasitic Diseases, 2019
  4. "hydatic cyst epidemiology and risk factors in hamedan"
    zeinab sadeghi dehkordi, HAMIDREZA MOSLEMI MANSH, SHANAM KHALAJ, Abbas Ali Sari
    11th National and the 4th International Congress of Parasitology and Parasitic Diseases, 2019
  5. "Effect of cinnamon extract on the carotenoid content of persimmon fruit during storage time"
    Abbas Ali Sari, حكيمه حسن عبدالي, narjes aghajani, Amir Daraei Garmakhany
    -, 2018
  6. "Tracing of heavy metal in marketed hen egg in Hamedan"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Behnaz bazargani-Gilani, Abbas Ali Sari
    13TH IRANIAN INTERNATIONAL CONGRESS OF TOXICOLOGY, 2015
  7. "Determination of lead and cadmium concentration in offered edible buttonlikefungi in Hamedan"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Behnaz bazargani-Gilani, Abbas Ali Sari
    13TH IRANIAN INTERNATIONAL CONGRESS OF TOXICOLOGY, 2015
  8. "تاثیر سرخ کردن در مایکروویو بر کاهش جذب روغن قارچ خوراکی پوشش دهی شده با آرد ذرت"
    عباسعلی ساری، حدیث کهریزی، امیر دارائی گرمه خانی
    سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، 1402
  9. "ارزیابی ویژگیهای کیفیت انواع اسنک و چیپس سیب زمینی عرضه شده در همدان در سال 1401"
    عباسعلی ساری، فاطمه دژگرد، سجاد عطارزاده برازجانی، فاطمه افراسیابی
    سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، 1402
  10. "بررسی نقش استویا ربادیانا در تولید مواد غذایی کم کالری"
    عباسعلی ساری، نسرین عباس زاده، امیر دارائی گرمه خانی
    کنفرانس بین المللی زیست شناسی گیاهان دارویی، 1401
  11. "نقدی بر استاندارد ملی ایران شماره 6103 : شناسایی بافتهای حیوانی غیرمجاز به روش بافت شناختی"
    محمد بابائی، علی کلانتری حصاری، عباسعلی ساری
    کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی، 1400
  12. "تعیین درصد عضله اسکلتی در فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و آنالیز تصویری"
    علی کلانتری حصاری، محمد بابائی، عباسعلی ساری
    کنرگه بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی، 1400
  13. "پوشش دهنده های هیدروکلوئیدی: کاربرد در بهبود کیفیت محصولات سرخ شده"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین کنفرانس ملی فناوریهای نوین دامپزشکی، 1400
  14. "بررسی اثر عصاره پوست انار بر فساد شیمیایی میگو"
    عباسعلی ساری، خدیجه جمشیدی فر، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین همایش ملی کاربرد پژوهش های نوین شیمی و کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی (با محوریت گشنیز)، 1400
  15. "بررسی کیفیت نان های سنتی در سطح شهر همدان در سال 1397"
    عباسعلی ساری، سیده زهرا مهری نژادچوبری، فاطمه خاقانی
    دومین کنفرانس بین المللی فناوریهای نوین در علوم، 1397
  16. "بررسی و مطالعه بالینی بیماری عضله سبز در جوجه های گوشتی بعد از کشتار"
    مرجان قربانی، میلاد محمدی، عباسعلی ساری، محمدرضا پژوهی الموتی
    اولین همایش ملی ناهنجاریهای متابولیکی دام و طیور، 1397
  17. "بررسی پایداری نانوامولسیون اسانس زنجیل و خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن در شرایط آزمایشگاهی"
    سحر جمالی، محمدرضا پژوهی الموتی، نرجس آقاجانی، عباسعلی ساری
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  18. "بررسی تقلبات و ارزیابی کیفیت میکروبی شیرهای عرضه شده در لبنیاتی های سنتی سطح شهر همدان"
    عباسعلی ساری، سیده زهرا مهری نژادچوبری، فاطمه خاقانی
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  19. "بررسی مقایسهای روشهای غنی سازی باکتریایی در جداسازی کمپیلوباکتر ژژونی از لاشه طیور"
    عباسعلی ساری، محمدرضا پژوهی الموتی، محمود اسماعیلی کوتمهر، سیده سحر میرمعینی
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  20. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  21. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  22. "بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ ثعلب بر میزان درصد رطوبت کدوی سبز سرخ شده"
    عباسعلی ساری، سیده سحر میرمعینی، امیر دارائی گرمه خانی
    دومین همایش و نمایشگاه روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، 1395
  23. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    آتوسا کوکبیان، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی، 1395
  24. "بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز در مدل آزمایشگاهی"
    آرزو مشیری روشن، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی
    اولین کنگره بین المللی وبیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  25. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن دنایی بر باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس و"
    مهسا اقبالیان راد، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین کنگره بین المللی وبیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  26. "بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آب انار در شرایط آزمایشگاه و درمدل غذایی"
    بهناز بازرگانی گیلانی، عباسعلی ساری، محمدرضا پژوهی الموتی، نگار ساسانیان
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  27. "ویژگی ها و کاربرد لیزوزیم در مواد غذایی"
    بهناز بازرگانی گیلانی، عباسعلی ساری، محمدرضا پژوهی الموتی، مهشاد جاویدمقدم
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  28. "انجماد آب میوه ها: افزایش ماندگاری و حفظ خواص تغذیه ای"
    بهناز بازرگانی گیلانی، عباسعلی ساری، محمدرضا پژوهی الموتی، مهشاد جاویدمقدم
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  29. "بررسی میزان آلودگی قارچی در دوغ های صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر همدان"
    نگار ساسانیان، عباسعلی ساری، نازنین ساسانیان
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  30. "بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان"
    محمدرضا پژوهی الموتی، صغری ولی زاده، رزاق محمودی، عباسعلی ساری
    دومین همایش کشوری سلامت شیر، 1393
  31. "بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان در سال 93"
    نگار ساسانیان، عباسعلی ساری، نازنین ساسانیان
    دومین همایش کشوری سلامت شیر، 1393
  32. "بررسی میزان آلودگی انگلی کبد و ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه"
    عباسعلی ساری
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  33. "بررسی نقش و اهمیت اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) در سلامت انسان"
    عباسعلی ساری، . چوبکار
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  34. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریهی بزهای کشتار شده در کشتارگاه ایلام درسال 91"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  35. "پوشش های ضدمیکروبی طبیعی: راهکارهای نوین در جهت افزایش ماندگاری مواد غذایی"
    عباسعلی ساری، محمدرضا پژوهی الموتی
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  36. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریه شترهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی کرمان در سال 91"
    عباسعلی ساری، . چوبکار
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  37. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریه دام های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی مشهد طی شش ماه اول سال 90"
    عباسعلی ساری، محمدرضا پژوهی الموتی، علی آزادی
    هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران، 1391
  38. "ارزیابی کیفیت میکروبی خط تولید در کشتارگاه طیور همدان"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عبدالمجید محمدزاده، عباسعلی ساری، ابراهیم نعمت گرگانی
    هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران، 1391
  39. "اثر فشار هیدرواستاتیک بر نگه داری مواد غذایی"
    امین افصحی، عباسعلی ساری، زهرا آئینی
    نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، 1391
  40. "پرتودهی موادغذایی و نقش آن در بهبود سلامت و امنیت مواد غذایی"
    عباسعلی ساری، امین افصحی، فیضیه ساکی، . چوبکار
    نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، 1391
  41. "بررسی نقش و اهمیت پروبیوتیکها در مواد غذایی"
    عباسعلی ساری، . چوبکار، امین افصحی
    نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، 1391