پروفایل استاد - دانشگاه بوعلی سینا همدان
Associate Professor
Update: 2024-12-26
Aryou Emamifar
Bahar Faculty of Food Science and Technology / Department of Food Industeries
Community-Engaged Scholarship
-
اثر پوشش نانواکسید روی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و میکروبی انگور سیاه کردستان طی دوره انبار داری
2016 -
ارزیابی تاثیر ژل کتیرا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری
2016 -
ارزیابی روش های خشک کردن دستگاهی (مایکرویو و آون) در مقایسه با روش سنتی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی زعفران کردستان
2016 -
ارزیابی خصوصیات کیفی و کمی و عمر انبار داری توت فرنگی با بکارگیری پیش سرد کن در مقایسه با روش سنتی
2014 -
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر خصوصیات میکروبی و فیزیکو شیمیایی توت فرنگی در طی انبار داری
2013