Navigation
Skip to Content
Electronic Systems
Fa
University
University
History
University's Strategic Plan
Map
University's Organization
Chancellor’s Headquarters
Vice-Chancellery for Management Development and Logistics
Vice-Chancellery for Education and Postgraduate Affairs
Vice-Chancellery for Student Affairs
Vice-Chancellery for Research and Technology Affairs
Vice-Chancellery for Cultural and Social Affairs
Office of the Supreme Leader’s Representative
Contact
Public Relations
Address of Factulties
Phone Numbers
Education
Research
Technology & Entrepreneurship
Office for Mutual Relationship with Industry
Center for Growth & Entrepreneurship
Research & Technology Center
Plant Chemistry Research Center
مرکز آپا دانشگاه بوعلی سینا
Research Laboratories
Central Laboratory
Residual Stress Laboratory
Strength of Materials Laboratory
Materials Laboratory
Archaeological Laboratory
آزمایشگاه هوش ربات و بینایی
آزمایشگاه ژئوماتیک
Documents & Resources
Central Library and Documentation Center
Theses and Dissertations
علم سنجی
همایشها
انتشارات دانشگاه
Publishing books
مجلات علمی
فصلنامه معاونت پژوهش و فناوری
Faculties
Main Campus
Engineering
Agriculture
Chemistry
Humanities
Arts and Architecture
Veterinary Science
Basic Sciences
Economics & Social Sciences
Sports Sciences
Satellite Colleges
Kaboodarahang Faculty of Engineering
Tuyserkan Faculty of Engineering and Natural Resources
Razan Faculty of Management and Accounting
Bahar Faculty of Food Industry
Fatemieh Nahavand Higher Education Institute
Campus life
Services
اداره رفاه کارکنان
University's Guesthouse
Accommodation
مدیریت امور دانشجویان
Counseling Center
Health & Sanitation Center
خوابگاههای دانشجویی
سلف سرویس
Sport & Entertainment
اداره تربیت بدنی و فوق برنامه
Swimming Pool
Grass Field
Sport Halls
Recreation
University's Garden
Museum of Natural History
Faculty Members
Staff
Students
Alumni
Extracurricular Activities
Scientific Associations
Scientific Association of Electrical Engineering
Student Islamic Community
Student Publications
Cultural Centres
Voluntary Activities
Related NGOs
Charitable Foundations Supporting Bu-Ali Sina University
Muhammad (PBUH) NGOs University's
Basna News
Pishkhan
Spod
Electronic Systems
Contact us
International Relations
Apply Now
Fa
جستجو در دانشگاه بوعلی سینا همدان :
پروفایل استاد - دانشگاه بوعلی سینا همدان
menu
Home
Articles
Courses
Theses
Research Activities
Assistant Professor
Update: 2024-11-21
Mostafa Rezaei rad
Faculty of Management and Accounting-Razan / Department of Business Administration
Master Theses
تأثير هوش رقابتي مديران بر عملكرد واحدهاي صنايع تبديلي كشاورزي در استان لرستان
خديجه گودرزي
2020
هدف از انجام اين پژوهش سنجش تاثير هوش رقابتي مديران بر عملكرد واحدهاي صنايع تبديلي كشاورزي در استان لرستان است.اين پژوهش از حيث روش؛ از انواع پژوهش هاي توصيفي و از نوع همبستگي، از منظر هدف؛ كاربردي و به لحاظ شيوه گردآوري اطلاعات؛ پيمايشي مي باشد. جامعه آماري اين تحقيق مديران صنايع تبديلي كشاورزي استان لرستان بوده اند كه از بين 201 شركت فعال بر اساس فرمول كوكران تعداد نمونه نيز 138 نفر محاسبه شد ولي براي دقت بيشتر تعداد نمونه ها به 140 مورد افزايش پيدا كرد. ابزار جمع آوري اطلاعات در اين پژوهش پرسشنامه محقق ساخته مي باشد كه روايي آن توسط يك گروه از خبرگان واساتيد و پاياي آن با ضريب آلفاي كرونباخ محاسبه شد كه مقدار آن براي بخش هاي مختلف پرسشنامه بيش از 7/0 به دست آمد كه نشان دهنده پايايي خوب است .نتايج نشان داد متغير هوشمندي رقابتي و مولفه هاي آن در جامعه هدف از وضعيت مطلوبي برخوردار است. 67درصد مديران از وضعيت هوشمندي رقابتي متوسط برخوردار بودند. مديران صنايع تبديلي كشاورزي بالاترين ميانگين رتبه اي را در مولفه ي هوشمندي بازار كسب كردند. همچنين يافته ها نشان داد هوشمندي رقابتي و مولفه هاي آن با عملكرد شركت ها رابطه مثبت و معناداري دارد. يعني با فراهم بودن اين مولفه ها، عملكرد كسب و كار تقويت شده و افزايش مي يابد. بنابراين مي توان نتيجه گرفت كه در محيط رقابتي كه شركت ها براي بقا و پيشرفت نيازمند بهبود مستمر عملكرد كاركنان و افزايش توان رقابتي خود مي باشند، مي توانند با بكارگيري فرايندهاي هوش رقابتي از طريق كسب دانش و آگاهي بيشتر نسبت به خود و عوامل محيطي به اين مهم دست پيدا كنند. نتايج پژوهش حاكي ازآن است كه مهمترين مولفه هاي هوشمندي رقابتي شناسايي شده در صنايع تبديلي كشاورزي در استان لرستان به ترتيب عبارتنداز: هوشمندي ساختاري سازماني، هوشمندي بازار، هوشمندي تكنولوژيك، هوشمندي اجتماعي استراتژيك و هوشمندي رقبا. همچنين نتايج نشان داد كه بين گروه هاي مختلف سني و تحصيلي و تعداد دوره هاي آموزشي گذرانده شده مديريت و بازرگاني از نظر هوشمندي رقابتي تفاوت وجود دارد. اين تفاوت بيانگر آن است كه آموزش و تجربه عواملي هستند كه بر تقويت هوشمندي رقابتي تاثير گذارند.
>