Abbasali Sari

Associate Professor

Update: 2024-12-21

Abbasali Sari

Faculty of Veterinary Medicine / Department of Food Hygiene and Quality Control

Journal Paper

  1. "Influence of some edible coatings on physicochemical and sensory properties of low -fat fried mushroom (Agaricus bisporus )"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, Zahra Rastian
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  2. "Prevalence of Campylobacter spp. Among Broiler Carcasses at Industrial Slaughterhouses in Hamedan, Iran"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, سیده سحر میرمعینی, Ali Goudarztalejerdi, Hamid Staji
    Archives of hygiene sciences, 2023
  3. "Effect of Plantago ovata Forsk seed mucilage on survivability of Lactobacillus acidophilus, physicochemical and sensory attributes of produced low‐fat set yoghurt"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, سیده زهرا مهری نژادچوبری
    Food Science & Nutrition, 2021
  4. "Parasitic Contamination in Raw Vegetables and Effect of Washing Procedure in Hamedan, Iran"
    Abbas Ali Sari, zeinab sadeghi dehkordi, بنفشه یلمه ها, زهرا پناهی
    Archives of hygiene sciences, 2019
  5. "Effects of Thymus daenensis andSaturejahortensisL. essential oils on quality properties of Iranian Doogh"
    Abbas Ali Sari, نگار ساسانیان, Seyed Amir mohammad Mortazavian Farsani
    JOURNAL OF FOOD SAFETY, 2018
  6. "Fungal contamination and chemical assessment of Iranian Doogh marketed in Hamedan, Iran"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, نگار ساسانیان, Nazanin Sasanian
    journal of research and health, 2018
  7. "Physicochemical and sensory attributes assessment of functional low-fat yogurt produced by incorporation of barley bran and Lactobacillus acidophilus"
    Abbas Ali Sari, Mostafa Karami, صابر حسنی, Ali Heshmati
    Food Science & Nutrition, 2017
  8. "Evaluating chemical properties of all bread types in Hamedan bakeries"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, Behnaz bazargani-Gilani, Nasrin Choobkar
    International Food Research Journal, 2017
  9. "Prevalence of Sarcocystis infection in processed meat products by using digestion and impression smear methods in Hamedan, Iran"
    Abbas Ali Sari, zeinab sadeghi dehkordi, بنفشه یلمه ها
    Comparative Clinical Pathology, 2017
  10. "Heavy Metals and Trace Elements in the Livers and Kidneys of Slaughtered Cattle, Sheep and Goats"
    Aliasghar Bahari, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, Behnaz bazargani-Gilani
    Iranian Journal of Toxicology, 2016
  11. "کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایشماندگاری فیله ماهی قزل آلا"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, narjes aghajani, سحر جمالی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2023
  12. "بررسی خواص آنتیاکسیدانی و اثر عصارههای آبی، الکلی و هیدروالکلی گیاه بنسرخ )jesdianum Allium )بر غیرفعال کردن پروتواسکولکسهای اکینوکوکوس گرانولوزوس در شرایط آزمایشگاهی"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, zeinab sadeghi dehkordi, ALIREZA SAZMAND, میلاد قربانی پور
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2023
  13. "عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه غلظت حلال و زمان استخراج) بهینه سازی شرایط استخراج( ، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکسهای کیست (Echinophora platyloba ) هیداتید در شرایط آزمایشگاهی"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, zeinab sadeghi dehkordi, Mohammad Fallah, ALIREZA SAZMAND, میلاد قربانی پور
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  14. "بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohammad amin nourozi
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  15. "خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohammad amin nourozi
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  16. "بهینه سازی عصاره های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن ها"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, مهناز شعبانیان
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021
  17. "تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, سیده سحر میرمعینی
    علوم غذایی و تغذیه, 2020
  18. "عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2020
  19. "بهینه سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, مهسا اقبالیان راد
    بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز, 2019
  20. "بررسی میزان آلودگی انگل های مشترک انسان و دام در دام های کشتارشده کشتارگاه شهرستان سنندج"
    Abbas Ali Sari, Ali Sadeghi-nasab, ارژنگ پرتواندازان پور, zeinab sadeghi dehkordi, noshin abdolmaleki
    مجله بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران, 2018
  21. "بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام"
    Abbas Ali Sari, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
    فناوري هاي جديد در صنعت غذا, 2018
  22. "بررسی وضعیت آلودگی سرب وکادمیوم درنمونه شیرهای خام و برخی فرآوردههای لبنی استان همدان طی سالهای 1393-1392"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, soghra valizadeh, razagh mahmoudi, razieh kiani
    مجله سلامت و بهداشت اردبیل, 2017
  23. "تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, سیده سحر میرمعینی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2017
  24. "بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب"
    Abbas Ali Sari, Mostafa Karami, صابر حسنی, Ali Heshmati
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2016
  25. "بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی بره موم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی ماهی و بقاء ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)"
    Abbas Ali Sari, forugh Mohamadi, Nasrin Choobkar, َAlireza Bolandnazar, Hashem Heshmati, Nastaran Shahbazian, َAmir mohammad Emami raad, Payam Yaari
    آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی, 2014
  26. "مطالعه تاثیر غلظت های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایترژنز در فیله ماهی کپور نقره ای"
    Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name
    پژوهش های تجربی حسابداری, 2012
  27. "بررسی تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)"
    Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name
    گیاهان دارویی, 2012

Conference Paper

  1. "Investigating the use of baking soda in Hamedan's breads in 2023"
    Abbas Ali Sari, Zeinab Bigdeli
    The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 2024
  2. "تأثیر سرخ کردن در مایکروویو بر کاهش جذب روغن قارچ خوراکی پوشش دهی شده با آرد ذرت"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, حدیث کهریزی
    3th international conferance on modern thechnolgies in sciences, 2023
  3. "ارزیابی ویژگیهای کیفیت انواع اسنک و چیپس سیب زمینی عرضه شده در همدان در سال 1401"
    Abbas Ali Sari, Fatemeh Dezhgard, Sajjad Attarzadeh Borazjani, ّFatemeh Afrasiabi
    3th international conferance on modern thechnolgies in sciences, 2023
  4. "بررسی نقش استویا ربادیانا در تولید مواد غذایی کم کالری"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, نسرین عباس زاده
    International Conference on Biology of Medicinal Plants, 2023
  5. "تعیین درصد عضله اسکلتی در فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و آنالیز تصویری"
    Abbas Ali Sari, Mohammad Babaei, Ali Kalantari-Hesari
    International Congress of Food Science and Public Health, 2021
  6. "نقدی بر استاندارد ملی ایران شماره 6103 : شناسایی بافتهای حیوانی غیرمجاز به روش بافت شناختی"
    Abbas Ali Sari, Mohammad Babaei, Ali Kalantari-Hesari
    International congress on food science and public health, 2021
  7. "Effect of walnut green skin extracts on oxidative stability of soybean oil"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, فریبا شعبانیان
    International congress on food science and public health, 2021
  8. "پوشش دهنده های هیدروکلوئیدی: کاربرد در بهبود کیفیت محصولات سرخ شده"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany
    The first national conference on new veterinary technologies, 2021
  9. "بررسی اثر عصاره پوست انار بر فساد شیمیایی میگو"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, خدیجه جمشیدی فر
    The First National Conference on the Applications of Advanced Chemical and Agricultural Research for Development of Medicinal Plants (Focusing on the Coriandrum Sativum L., 2021
  10. "ydatid Cyst Epidemiology and Risk factors in Hamedan, Iran: 6-year Evaluation"
    Abbas Ali Sari, zeinab sadeghi dehkordi, HAMIDREZA MOSLEMI MANSH, SHANAM KHALAJ
    11th National and the 4th International Congress of Parasitology and Parasitic Diseases, 2019
  11. "hydatic cyst epidemiology and risk factors in hamedan"
    Abbas Ali Sari, zeinab sadeghi dehkordi, HAMIDREZA MOSLEMI MANSH, SHANAM KHALAJ
    11th National and the 4th International Congress of Parasitology and Parasitic Diseases, 2019
  12. "بررسی کیفیت نان های سنتی در سطح شهر همدان در سال 1397"
    Abbas Ali Sari, فاطمه خاقانی, سیده زهرا مهری نژادچوبری
    دومين كنفرانس بين المللي فناوريهاي نوين در علوم, 2019
  13. "بررسی و مطالعه بالینی بیماری عضله سبز در جوجه های گوشتی بعد از کشتار"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, میلاد محمدی, Marjan Ghorbani
    اولين همايش ملي ناهنجاريهاي متابوليكي دام و طيور, 2018
  14. "بررسی تقلبات و ارزیابی کیفیت میکروبی شیرهای عرضه شده در لبنیاتی های سنتی سطح شهر همدان"
    Abbas Ali Sari, فاطمه خاقانی, سیده زهرا مهری نژادچوبری
    اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018
  15. "بررسی مقایسهای روشهای غنی سازی باکتریایی در جداسازی کمپیلوباکتر ژژونی از لاشه طیور"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, mahmoud esmaeeli kutmehr, سیده سحر میرمعینی
    اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018
  16. "بررسی پایداری نانوامولسیون اسانس زنجیل و خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن در شرایط آزمایشگاهی"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, narjes aghajani, سحر جمالی
    اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018
  17. "Effect of cinnamon extract on the carotenoid content of persimmon fruit during storage time"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, حکیمه حسن عبدالی
    هفتمين كنگره ملي گياهان دارويي, 2018
  18. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017
  19. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017
  20. "بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ ثعلب بر میزان درصد رطوبت کدوی سبز سرخ شده"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, سیده سحر میرمعینی
    2nd conference & exhibition on methods to increase the shelf life of food products, 2017
  21. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Atusa Kokabian
    The 3rd national Conference on innovative achievement in Agricultural Sciences & Food Industries, 2017
  22. "بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز در مدل آزمایشگاهی"
    Abbas Ali Sari, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
    اولين كنگره بين المللي وبيست و چهارمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران, 2016
  23. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن دنایی بر باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس و"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, مهسا اقبالیان راد
    اولين كنگره بين المللي وبيست و چهارمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران, 2016
  24. "انجماد آب میوه ها: افزایش ماندگاری و حفظ خواص تغذیه ای"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, مهشاد جاویدمقدم, Behnaz bazargani-Gilani
    3th Great Food Science and Technology Conference, 2015
  25. "بررسی میزان آلودگی قارچی در دوغ های صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر همدان"
    Abbas Ali Sari, نگار ساسانیان, Nazanin Sasanian
    3th Great Food Science and Technology Conference, 2015
  26. "بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آب انار در شرایط آزمایشگاه و درمدل غذایی"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, نگار ساسانیان, Behnaz bazargani-Gilani
    3th Great Food Science and Technology Conference, 2015
  27. "ویژگی ها و کاربرد لیزوزیم در مواد غذایی"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, مهشاد جاویدمقدم, Behnaz bazargani-Gilani
    3th Great Food Science and Technology Conference, 2015
  28. "Determination of lead and cadmium concentration in offered edible buttonlike fungi in Hamedan"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, Behnaz bazargani-Gilani
    13TH IRANIAN INTERNATIONAL CONGRESS OF TOXICOLOGY, 2015
  29. "Tracing of heavy metal in marketed hen egg in Hamedan"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, Behnaz bazargani-Gilani
    13TH IRANIAN INTERNATIONAL CONGRESS OF TOXICOLOGY, 2015
  30. "بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, razagh Mahmoudi, soghra valizadeh
    the 2nd national congress of milk safety, 2015
  31. "بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان در سال 93"
    Abbas Ali Sari, نگار ساسانیان, Nazanin Sasanian
    the 2nd national congress of milk safety, 2015
  32. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریهی بزهای کشتار شده در کشتارگاه ایلام درسال 91"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari
    دومين كنگره ملي پژوهشگران ايمني غذا, 2013
  33. "بررسی میزان آلودگی انگلی کبد و ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه"
    Abbas Ali Sari
    دومين كنگره ملي پژوهشگران ايمني غذا, 2013
  34. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریه شترهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی کرمان در سال 91"
    Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name
    دومين كنگره ملي پژوهشگران ايمني غذا, 2013
  35. "بررسی نقش و اهمیت اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) در سلامت انسان"
    Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name
    دومين كنگره ملي پژوهشگران ايمني غذا, 2013
  36. "پوشش های ضدمیکروبی طبیعی: راهکارهای نوین در جهت افزایش ماندگاری مواد غذایی"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari
    دومين كنگره ملي پژوهشگران ايمني غذا, 2013
  37. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریه دام های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی مشهد طی شش ماه اول سال 90"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name
    هفدهمين كنگره دامپزشكي ايران, 2012
  38. "ارزیابی کیفیت میکروبی خط تولید در کشتارگاه طیور همدان"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, Abdolmajid Mohammadzadeh, First-Name Last-Name
    هفدهمين كنگره دامپزشكي ايران, 2012
  39. "اثر فشار هیدرواستاتیک بر نگه داری مواد غذایی"
    Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name
    نخستين همايش ملي صنعت و بهداشت مواد غذايي با منشا دامي, 2012
  40. "بررسی نقش و اهمیت پروبیوتیکها در مواد غذایی"
    Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name
    نخستين همايش ملي صنعت و بهداشت مواد غذايي با منشا دامي, 2012
  41. "پرتودهی موادغذایی و نقش آن در بهبود سلامت و امنیت مواد غذایی"
    Abbas Ali Sari, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name, First-Name Last-Name
    نخستين همايش ملي صنعت و بهداشت مواد غذايي با منشا دامي, 2012