مطالعه تجربی و عددی ساختار ساندویچی چند لایه با هسته موجدار تحت بار شبهاستاتیک - دانشکده فنی و مهندسی
مطالعه تجربی و عددی ساختار ساندویچی چند لایه با هسته موجدار تحت بار شبهاستاتیک
نوع: Type: پایان نامه
مقطع: Segment: کارشناسی ارشد
عنوان: Title: مطالعه تجربی و عددی ساختار ساندویچی چند لایه با هسته موجدار تحت بار شبهاستاتیک
ارائه دهنده: Provider: امیرحسین دلروز
اساتید راهنما: Supervisors: دکتر هاشم مظاهری
اساتید مشاور: Advisory Professors: دکتر مهدی شعبان
اساتید ممتحن یا داور: Examining professors or referees: دکتر صنیعی و دکتر فدایی
زمان و تاریخ ارائه: Time and date of presentation: سوم آبان ماه سال 1400 ساعت 15:00
مکان ارائه: Place of presentation: دانشگاه بوعلی سینا
چکیده: Abstract: چکیده: ساختارهای ساندویچی با هسته موجدار در سالهای اخیر توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده و با توجه به سبک بودن این ساختار نسبت به استحکام مناسب و جذب انرژی بالای این نوع سازهها در صنایع مختلف کاربردهای متنوعی پیدا کردهاند. در این پژوهش رفتار ساختار ساندویچی هفت لایه با سه هسته موج¬دار ذوزنقهای تحت بار فشاری شبهاستاتیک به صورت عددی و تجربی بررسی شدهاست. هسته بالا و پایین ساختار با جهتگیری متقارن نسبت به هم و هسته وسط با جهتگیری متقاطع نسبت به دوهسته دیگر قرار گرفتهاند. ابتدا نمونه اولیه ساخته شد و به کمک تست فشار، جذب انرژی مخصوص و بیشینه نیرویی که تحمل می¬کند، محاسبه شد. یک مدل اجزاء محدود قابل اعتماد با نتایج تجربی به کمک شبیه¬سازی در نرم افزار ABAQUS حاصل شد. بهینهترین ساختار با قید وزن ثابت و ارتفاع کلی ثابت ساختار و با تغییر سایر پارامترهای هندسی ساختار به کمک مطالعه عددی در نرمافزار ABAQUS و به کمک مدل قابل اعتماد بهدست آمد. با مدلسازی تجربی ساختار بهینهشده و مقایسه با نتایج عددی، صحت مطالعات عددی بررسی شد. جذب انرژی مخصوص ساختار بهینهشده حدود 32% نسبت به نمونه اولیه افزایش یافتهاست، همچنین بیشینه نیرویی که ساختار تحمل می¬کند حدود 24.5٪ بیشتر از نمونه اولیه است. در نهایت اثر تغییر سایر پارامترهای هندسی ساختار بهینهشده از جمله: ضخامت ورقها، زاویه خطوط مورب هستهها و دامنه موج هستهها بر روی جذب انرژی مخصوص و بیشینه نیرویی که ساختار تحمل میکند، به صورت عددی و به کمک مدلسازی در نرمافزار ABAQUS بررسی شد.
فایل: ّFile: دانلود فایل