محمد رضا ذوقی پایدار

محمد رضا ذوقی پایدار

علوم اقتصادی و اجتماعی / روان شناسی

1. "The Effectiveness of Self-Compassion-Focused Therapy onCognitive Vulnerability to Depression"
    Mehran Farhadi, Hanieh Rahimi Khashouei, Mohammad Reza Zoghi Paydar, Shahryar yarmohamadi vasel
    Iranian Journal of Psychiatry, Vol. , pp.134-144, 2023
  2. "Design and validation of the psychosexual harassment questionnaire"
    سيدعلي شريفي فرد, فضل الله حسنوند, Mohammad Ahmadpanah, Mohammad Reza Zoghi Paydar, زهرا كاظمي, محمود پرچمي خرم
    Journal of Injury & Violence Research, Vol. , pp.63-82, 2023
  3. "Working Memory Capacity and Relative Clause Attachment Preference of Persian EFL Learners: Does Segmentation Play Any Role?"
    Mohammad Hadi Mahmoodi, حميد رضا شيخ الملوكي, Mohammad Reza Zoghi Paydar, Saeed Shahsavari
    JOURNAL OF PSYCHOLINGUISTIC RESEARCH, Vol. , pp.683-706, 2022
  4. "Structural Model of Appearance Management based on Body Image Dissatisfaction, External Shame, and Self-compassion"
    Mohammad Reza Zoghi Paydar, فاطمه دروه يي, راضيه حاجي مرادي
    مطالعات روانشناسی بالینی, Vol. , pp.141-159, 2021
  5. "Iranian Hospital Nurses’ Lived Experiences of Emotional Intelligence:A Phenomenological Study"
    Mohammad Reza Zoghi Paydar, behzad imani, sima mohamad khan kermanshahi, zohreh vanaki, Anoshiravan kazemnejad lili
    Issues in Mental Health Nursing, Vol. , pp.1-8, 2018
  6. "The Efficacy of Hypnotherapy for Ego Strengthening and Negative Self-Talk in Female Heads of Household"
    Shahryar yarmohamadi vasel, Mehran Farhadi, علي اصغر چگيني, Mohammad Reza Zoghi Paydar
    Sleep and Hypnosis, Vol. , pp.74-81, 2016
  7. "The effects of consecutive night shifts and shift length on cognitive performance and sleepiness: a field study."
    Rashid Heidari Moghadam, Majid Motamedzadeh, Reza Kazemi, Rostam Golmohammadi, Alireza Soltanian, Mohammad Reza Zoghi Paydar
    International Journal of Occupational Safety and Ergonomics, Vol. , pp.1-8, 2016
  8. "The Relationship Between Attachment Styles, Self-Monitoring and Cybercrime in Social Network Users."
    abolghasem yaghoobi, سروه محمدزاده, علي اصغر چگيني, Shahryar yarmohamadi vasel, Mohammad Reza Zoghi Paydar
    International Journal of High Risk Behaviors and Addiction, Vol. , 2016
  9. "Effects of Shift Work on Cognitive Performance,Sleep Quality, and Sleepiness among Petrochemical Control Room Operators"
    Reza Kazemi, Rashid Heidari Moghadam, Majid Motamedzadeh, Rostam Golmohammadi, Alireza Soltanian, Mohammad Reza Zoghi Paydar