علوم اقتصادی و اجتماعی / علوم اجتماعی

1. "بررسی ارتباط میان اعتماد و مشارکت اجتماعی (مورد مطالعه : شهروندان شهرهای استان همدان)"
    مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران، نسخه ، 1399
  2. "تبیین جامعه شناختی میزان ترس از جرم در شهرستانهای استان همدان در دو سطح خرد و منطقه ای"
    منوچهر رشادی، بیژن زارع، پروانه دانش، صلاح الدین قادری
    مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران، نسخه ، صفحات:663-689، 1395
  3. "بررسی عوامل اجتماعی مرتبط با گرایش به فرهنگ اقتصاد مقاومتی در نواحی شهری و روستایی گیلان غرب"
    نوذر قنبری، منوچهر رشادی، سیروس محبی، هابیل حیدرخانی
    پژوهشنامه انقلاب اسلامی، نسخه ، صفحات:93-120، 1395
  4. "بررسی میزان گرایش به مبانی هویت فرهنگیِ انقلاب اسلامی در میان جوانان و عوامل اجتماعی موثر بر آن"
    منوچهر رشادی، هابیل حیدرخانی
    پژوهشنامه انقلاب اسلامی، نسخه ، صفحات:1-26، 1393
  5. "بررسی عوامل اجتماعی و جمعیتی مرتبط با گرایش دانشجویان به ارزش های انقلاب اسلامی (دانشجویان دانشگاه های آزاد و پیام نور شهر گیلان غرب)"
    هابیل حیدرخانی، احمد آذین، حسن الهیان، منوچهر رشادی
    فصلنامه تخصصی علوم اجتماعی دانشگاه ازاد اسلامی - واحد شوشتر، نسخه ، صفحات:191-212، 1393
  6. "بررسی عوامل موثر بر شکل گیری هویت اجتماعی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه"
    منوچهر رشادی، نادر امیری، منصور اخلاقی پور، مهدخت عنبری روزبهانی
    فصلنامه تخصصی علوم اجتماعی دانشگاه ازاد اسلامی - واحد شوشتر، نسخه ، صفحات:197-216، 1392