کشاورزی / مهندسی آبیاری

1. "Comparison of the performances of the gene expression programming modeland the RegCM model in predicting monthly runoff"
    سجاد پويان فر, Hamed Nozari, mehraneh khodamoradpour
    Journal of Water and Climate Change, Vol. , pp.3811-3829, 2023
  2. "Comparing three types of data‑driven models for monthly evapotranspiration prediction under heterogeneous climatic conditions"
    mehraneh khodamoradpour, Vahid Varshavian, پويا عاقل پور, Zahra Hamedi
    Scientific Reports, Vol. , pp.1-19, 2022
  3. "Prediction of groundwater level variations based on gravity recoveryand climate experiment (GRACE) satellite data and a time‑seriesanalysis: a case study in the Lake Urmia basin, Iran"
    هاوژين زرين مهر, Abdollah Taheri tizro, mehraneh khodamoradpour, Rojin Fasihi, Alan E. Fryar
    Environmental Earth Sciences, Vol. , pp.1-11, 2022
  4. "Groundwater conditions related to climate change in the semi-arid area ofwestern Iran"
    Abdollah Taheri tizro, Alan E. Fryar, mehraneh khodamoradpour, Konstantinos Voudouris, محمدجواد مشهديان
    Groundwater for Sustainable Development, Vol. , 2019
  5. "Evaluation of Some Net Radiation Models for ImprovingDaily Reference Evapotranspiration Estimation in Iran"
    Ali Akbar Sabziparvar, Razieh Mirgaloy, safar marofi, Hamid zareabyaneh, mehraneh khodamoradpour
    JOURNAL OF IRRIGATION AND DRAINAGE ENGINEERING, Vol. , pp.1-8, 2016
  6. "ارزیابی تبخیر-تعرق سنجنده مودیس با تبخیر-تعرق پنمن-مانتیث فائو 56 و پریستلی-تیلور در اقلیم-های متفاوت ایران"
    مهرانه خدامرادپور، لیلا قوی
    پژوهش های حفاظت آب و خاک، نسخه ، صفحات:201-218، 1400
  7. "ارزیابی محصولات مختلف ماهواره ای تابش سطح زمین با استفاده از داده های اندازه گیری شدۀ زمینی در اقلیم های مختلف ایران"
    نوشین احمدی باصری، علی اکبر سبزی پرور، مهرانه خدامرادپور، خوان لویئس گرروراسکادو، لوکاس آلادوس آربولداس
    پژوهش های جغرافیای طبیعی، نسخه ، صفحات:429-443، 1399
  8. "ارزیابی کارایی سامانه GLDAS در برآورد تابش سطح روزانه در ایران"
    نوشین احمدی باصری، علی اکبر سبزی پرور، مهرانه خدامرادپور، لوکاس آلادوس آربولداس
    آب و خاک، نسخه ، 1399
  9. "ارزیابی مدل برف واسنجی شده طرحواره سطح NOAH-MP جفت شده در مدل WRF با تصاویر سنجنده مودیس در نواحی با ویژگی های متفاوت سطح"
    مهرانه خدامرادپور، پرویز ایران نژاد
    هواشناسی کشاورزی، نسخه ، صفحات:15-25، 1398
  10. "پیش بینی درازمدت تبخیر- تعرق مرجع ماهانه دوره ی 2018-2027، با استفاده از مدل های SARIMA و شبکه عصبی GRNN (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک رشت)"
    پویا عاقل پور، وحید ورشاویان، مهرانه خدامرادپور
    علوم محیطی، نسخه ، صفحات:213-230، 1398
  11. "ارزیابی مدل برف طرحواره سطح NOAH-MP جفت شده با مدل منطقه ای اقلیمی WRF در بارش های سنگین برف در شمال و غرب ایران"
    پرویز ایران نژاد، خالد بابایی، مهرانه خدامرادپور، سمیرا اخوان
    ژئو فیزیک ایران، نسخه ، صفحات:146-163، 1396
  12. "ارزیابی تغییر اقلیم در حوضه سد قشلاق در دهه ی آینده با استفاده از ریزگردانی داده های مدل گردش عمومی جو"
    شیوا بخشایی، گلاله غفاری، مهرانه خدامرادپور
    Journal of Natural Environmental Hazards، نسخه ، صفحات:30-15، 1396
  13. "همبستگی نمایه گرمابی سلیانینف با نرخ تبخیر و تعرق نیاز آبی برخی محصولاتکشاورزی در ایستگاههای هواشناسی منتخب ایران"
    علی اکبر سبزی پرور، سجاد ابراهیم زاده، مهرانه خدامرادپور
    علوم آب و خاک، نسخه ، صفحات:243-254، 1396
  14. "ارزیابی شبیه سازی های مدل اقلیمی منطقه ای RegCM4 برای مولفه های بیلان آب سطحی در حوضه ی دشت تویسرکان"
    عبداله طاهری تیزرو، مهرانه خدامرادپور، محمدجواد مشهدیان
    پژوهش های حفاظت آب و خاک، نسخه ، 1396
  15. "ارزیابی دبی شبیه سازی شده رودخانه توسط طرحواره سطح NOAHجفت شده در مدل WRF با وارد کردن تاثیر شاخص توپوگرافی و مدل آب زیرزمینی"
    مهرانه خدامرادپور، پرویز ایران نژاد
    پژوهش های اقلیم شناسی - پژوهشکده اقلیم شناسی سازمان هواشناسی - با همکاری انجمن سنجش از دور gis ایران، نسخه ، صفحات:1-18، 1395

1. "How Will Climate Change on Lake Urmia Affect the Growth of Crops?"
    mehraneh khodamoradpour, Rahim Mahmoudvand, فاطمه خاني
    EGU General Assembly 2019, 2019
  2. "Assessment of WRF Snow Outputs Coupled with the CalibratedNoah-MP Using MODIS for Different Land Covers"
    mehraneh khodamoradpour