جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی بهار برگزار شد - دانشگاه بوعلی سینا همدان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر روز یکشنبه نهم خردادماه جشن دانش آموختگی دومین دوره از دانشجویان دانشکدۀ علوم و صنایع غذایی بهار در مقطع کارشناسی رشتۀ صنایع غذایی، با حضور مسؤولین دانشگاه، دانشجویان و خانواده های دانش آموختگان در سالن شهید چمران دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، دکتر اکبر عروتی موفق، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک موفقیت دانشجویان دانشکدۀ علوم و صنایع غذایی بهار در پشت سر گذاشتن مقطع کارشناسی و ورود به مراحل دیگر زندگی، گفت: در آموزه های اسلامی فارغ التحصیلی معنا ندارد و باید اگر کسی مقطعی از تحصیل را پشت سر گذاشت، او را دانش آموخته خطاب کنیم. وی افزود: کسب علم و دانش محدودیت زمانی، مکانی و جنسیتی ندارد و ما باید همواره در هر شرایطی در پی فراگیری علوم باشیم. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خاطرنشان کرد: دانش آموختگان باید در تخصص خود در جامعه کار و تلاش کنند و البته باید در این تخصص خلاقیت و نوآوری از خود نشان دهند تا بتوانند مشکلی را از جامعۀ خود حل کنند.
در ادامۀ این مراسم، گروه طنز لیمو ترش به اجرای برنامه پرداخته و در نهایت ضمن تقدیر از دانشجویان ممتاز این دانشکده، به دومین دوره از دانش آموختگان رشتۀ علوم و صنایع غذایی بهار لوح دانش آموختگی اهداء شد.