اسداله نقدی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1402/12/24

اسداله نقدی

علوم اقتصادی و اجتماعی / علوم اجتماعی

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. تاثیر عدم تعادل جنسیتی بر قیمت مسکن در ایران
    سحر سیفی 1402
    نوسانات قیمت مسکن همواره از موضوعات قابل تامل و یکی از چالش های مهم و کلیدی اقتصاد می باشد که در چند دهه اخیر دامنه اثر گذاری آن از بخش مسکن فراتر رفته و عملکرد بسیاری از بخش ها از جمله بخش های خدماتی و تولیدی را نیز تحت تاثیر قرار داده است.لذا بررسی عواملی که بر روی قیمت مسکن موثر باشند در زمره اهداف اولیه و مهم دولت ها و محققین جهت بررسی و سیاست گذاری ها قرار می گیرد. عدم تعادل جنسیتی یکی از عواملی است که اثر قابل توجهی بر قیمت مسکن دارد و این اثرات طی زمان تغییراتی را در ساختار اقتصادی و اجتماعی استان ها به وجود می آورند.در این پژوهش با استفاده از داده های مربوط به 26 استان کشور و با روش داده های ترکیبی و مدل حداقل مربعات تعمیم یافته(GLS) تاثیر عدم تعادل جنسیتی بر قیمت مسکن مورد ارزیابی قرار گرفته است. داده ها از سال 1395 تا 1399 را شامل می شود. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که عدم تعادل جنسیتی تاثیر مثبت و معنی دار قابل توجهی بر قیمت مسکن دارد و همچنین قابل ذکر است که متغیر های تراکم جمعیت، ارزش یک متر مربع زمین ساختمان، درآمد خانوار و هزینه یک متر مربع بنای ساختمان دارای اثر مثبت و معنی داری بر روی قیمت مسکن می باشند.
    خلاصه پایان نامه

  2. بررسی کیفی شیوه های مواجهه با خشونت علیه زنان شاغل در مراکز خصوصی (مورد مطالعه شهر سلیمانیه اقلیم کردستان عراق)
    شه ونم طاهر 1402
    بیان مساله: حضور و مشارکت زنان در اکثر مناطق جهان رو به افزایش است و در سراسر دنیا، رفتارهای انحرافی از جمله خشونت در محیط کار به طور فزاینده ای به عنوان یک بحران جدی شناخته می شود که منجر به تنش های روحی- روانی شده است و می تواند باعث کاهش رضایتمندی در شغل و روابط اجتماعی گردد. در این راستا، مطالعه حاضر با هدف بررسی شیوه های مواجهه با خشونت علیه زنان در مراکز بخش خصوصی در اقلیم کردستان عراق انجام شد. از این منظر، محقق جهت دسترسی به جامعه آماری به بررسی این پژوهش در شهر سلیمانیه عراق پرداخته است. مواد و روش ها: مطالعه مقطعی حاضر که، با روش کیفی و با رویکرد پدیدار شناسی و از نوع اسمیت می باشد، در سال 1402-1401 انجام شد. جامعه مورد بررسی، کارکنان زن در استان سلیمانیه عراق بودند. ابزار جمع آوری داده ها، مصاحبه بود و روایی و پایایی آن توسط اساتید راهنما و مشاوره طرح تایید گردیده است. داده ها پس از ضبط مصاحبه مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها: در تمامی مصاحبه ها، خشونت مالی رایج ترین نوع خشونت است. علاوه بر این، خشونت های دیگری همچون: خشونت کلامی، روانی، فیزیکی( جسمی) و خشونت جنسی از مصاحبه ها استخراج شده اند. همچنین در رابطه با شیوه مواجهه با خشونت در محیط کاری پنهان کاری و سکوت بیشترین نوع مواجهه بوده است و ترک کار، مقاومت و برقرارای صلح از طریق میانجی نیز در مراحل بعدی عنوان شده اند. نتیجه گیری: با توجه به شیوع انواع خشونت در شهر سلیمانیه به نظر می رسد، می بایست تمهیداتی در جهت کاهش آن به کار گرفته شود، از این رو پیشنهاد می گردد برنامه ریزی و اجرای مداخلات قانونی به منظور کاهش و تحدید و پیشگیری از خشونت در میان زنان شاغل و توسط کارفرمایان صورت گیرد.
    خلاصه پایان نامه

  3. مطالعه دغدغه اشتغال و مکانیزم های مواجهه با آن در بین جوانان دهستان خرمرود )شهرستان تویسرکان(
    علی جلیله وند 1401
    مسئلهی اشتغال، برای همهی جوانان به طور کلی و جوانان روستایی به طور اخص، یک دغدغهی اساسی است که انتخاب میان ماندن آنها در روستا یا مهاجرت از آن را تحت تاثیر خود قرار داده است. نظر به اینکه از ظرفیت اشتغال در شکل سنتی در جوامع روستایی در کشور ما به درستی استفاده نشده و همچنین مکانیزمهای جایگزینی نیز برای اشتغال در این مناطق در نظر گرفته نشده است، نتیجهی چنین وضعیتی در خوشبینانهترین حالت مهاجرت به حاشیهی شهرها و از بین رفتن توازن جمعیتی شهرها و روستاها خواهد بود. از آنجا که به گفتهی تودارو، اکثریت افرادی که در کشورهای در حال توسعه از روستا به شهر مهاجرت میکنند جوان هستند، لذا ضروری است به دغدغه و نیازهای آنان در این زمینه در جهت دستیابی به توسعهی پایدار روستایی توجه شود. در پژوهش حاضر ضمن مروری بر فضای مفهومی موضوع و نظریههای مربوط به آن، به بررسی دغدغهی اشتغال و مکانیزمهای برخورد با آن در بین جوانان و همچنین چرایی انتخاب این سازوکارها پرداخته شده است. این بررسی با رویکرد کیفی و روش پدیدارشناسی انجام شده و ابزار جمعآوری اطالعاتِ پژوهش، استفاده از تکنیک مصاحبهی اپیزودیک بوده است؛ بدین منظور با 25 نفر از جوانان 18 تا 29 سالهی دهستان خرمرود )واقع در شهرستان تویسرکان( که تحصیالت آنان از دوم راهنمایی تا مقطع کارشناسی ارشد متغیر بود، از طریق روش نمونه گیری هدفمند و با معیار اشباع نظری، مصاحبه شد. داده های گردآوری شده بر اساس روش کالیزی در چند مرحله مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند، که در این تحلیل از میان پاسخ مشارکتکنندگان این پژوهش، 20 مقوله، 64 مضمون و 9 زیرمضمون استخراج شد. یافتهها حاکی از آن است که اصلیترین دغدغهی جوانان دهستان خرمرود اشتغال است. نظر به اینکه گرایش آنها به اشتغال در بخش غالب به دالیل مختلفی از جمله نبود امنیت شغلی، کم بودن درآمد، سنتی بودن این مشاغل و... کم است و همچنین با توجه به اینکه مشاغل جدید نیز در این منطقه ایجاد نشده است؛ لذا اصلیترین مکانیزمی که جوانان این منطقه متاثر از همین دغدغه انتخاب میکنند مهاجرت از روستا است. البته وضعیت برای زنان روستایی بغرنجتر است، زیرا عالوه بر این مشکالت، محدودیتهای
    خلاصه پایان نامه

  4. مطالعۀ جامعه شناختی مکانیزم های انطباق مردم شهر تهران با آلودگیِ هوا
    امیر لطفی واثق 1400
    حاضر با هدف بررسی مطالعۀ جامعه شناختی مکانیزم های انطباق مردم شهر تهران با آلودگیِ هوا انجام شد. روش این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش گردآوری داده ها روش توصیفی از نوع پیمایش می باشد.، جامعۀ آماری شهروندان بالای 18 سال تهرانی و خوشه های منتخب جمعیت ساکن بالای 18 سال در منطقۀ 1 از شمال شهر، منطقۀ 16 از جنوب، منطقۀ 13 از شرق، منطقۀ 22 از غرب و منطقۀ11 از مرکز تهران می باشند که تعداد 384 نفر با استفاده از فرمول کوکران انتخاب شدند شیوه ی نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای می باشد اطلاعات از طریق پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری و مراحل آماری آن با استفاده از نرم افزار spss انجام شده است. یافته های آزمون فرضیات نشان داد متغیر اعتماد به نهادها 244/0 درصد از متغیر وابسته ، طبقه اجتماعی 204/0 درصد از متغیر وابسته ، درک از جامعه مخاطره 258/0 از تغییرات متغیروابسته را پیش بینی می کنند. همچنین یافته های جانبی تحقیق نشان می دهد که تحصیلات، درآمد، اشتغال، قومیت، سن و مدت سکونت بر مکانیزم های انطباق با آلودگی هوا تاثیر می گذارد.
    خلاصه پایان نامه

  5. مولفه های موثر بر نگرش و رضایت ساکنان مسکن مهر
    ژیان کویک 1395
    مسکن از نیازهای اولیه هر انسان به شمار می آید و در کشورهای مختلف، تا کنون دولتها اقدامات و برنامه ریزی های جامع متنوعی را در زمینه تامین مسکن اقشار مختلف به ویژه طبقات کم درآمد انجام داده اند. در کشور ما نیز طی چند سال اخیر، به منظور تامین مسکن اقشار کم درآمد جامعه دولت طرح احداث مسکن مهر را در پیش گرفت. پروژه مسکن مهر به عنوان بزرگترین طرح ملی تامین مسکن به علت گستردگی طرح و نو بودن آن نیاز به بررسی نتایج حاصل از این تجربه دارد . هدف اصلی این مقاله بررسی مولفه های موثر بر نگرش و میزان رضایت ساکنان مساکن مهر شهر سنندج می باشد.در این پژوهش از نظریات مختلفی چون گیدیون ، ون پل ، کلمن، لنسینگ و مارانس و فرانچسکاتو استفاده شده است .روش این پژوهش پیمایشی است و جامعه آماری آن، شامل تمام ساکنین مسکن مهر شهر سنندج می باشد و حجم نمونه براساس جدول مورگان 255 نفر تعیین گردید ، برای گرد آوری دادها از پرسشنامه محقق ساخته، استفاده شده است . روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای پرسشنامه در بین ساکنین توزیع شد و داده ها از طریق نرم افزارSPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. براساس یافته های توصیفی میزان رضایت ساکنین از مسکن مهر در سطح متوسط رو به پایین و حدود 81.9 درصد از ساکنان مسکن مهر ستاجر بودند. که این یافته ها نشان می دهد که گروه هدف اصلی این طرح اقشار کم درآمد و فاقد مسکن بوده است و همچنین یافته ها نشان می دهد علیرغم سابقه کم سکونت 8/53 درصد از ساکنان تمایل به ترک واحد مسکونی خود دارند. از سوی دیگر با توجه به تجزیه و تحلیل یافته مشخص شد نحوه مدیریت مجتمع های مسکونی مسکن مهر بر میزان رضایت ساکنین از مسکن مهر تاثیر می گذارد و همچنین روابط همسایگی و موقعیت آپارتمان هم به طور مستقیم و به طور غیر مستقیم از طریق دسترسی به خدمات بر میزان رضایت ساکنان از مسکن مهر تاثیر می گذارد در نهایت به دلیل ماهیت پروژه مسکن مهر و مسایل آن بین گروهای مختلف اجتماعی (براساس تفاوت در شغل،سواد،محل سکونت قبلی ) و میزان رضایت آنها تفاوت معناداری وجود نداشت.
    خلاصه پایان نامه

  6. نقش سرمایه های اجتماعی در ارتقاء کیفیت محیطی سکونت گاه های غیررسمی نمونه موردی شهرکرج
    سیدحسین طباطبایی 1394
    چکیده: کشورهای جهان اعم از توسعه یافته و یا در حال توسعه، در برهه ای از زمان با پدیده افزایش جمعیت شهرنشینی مواجه بوده و یا خواهند بود که یکی از پیامدهای آن ایجاد سکونت گاه های غیررسمی در اطراف شهرها می باشد. این سکونت گاه ها دارای مشکلات زیادی هستند و بیشتر اقدامات انجام گرفته برای حل مشکل آنها به صورت کالبدی بوده و به مسائل اجتماعی و سرمایه های اجتماعی برای بهبود شرایط این سکونت گاه ها کمتر توجه شده است. امروزه ،در کنار سرمایه های انسانی، مالی و اقتصادی،سرمایه دیگری بـنام سرمایه اجتماعی مورد بهره برداری قرارگرفته است.این مفهوم به پیوندها و ارتباطات مـیان اعضای یک شبکه بـه عـنوان منبع با ارزش اشاره دارد که با خلق هنجارها و اعتماد متقابل موجب تحقق اهداف اعضا می شود. در این پژوهش ابتدا به بررسی مفهوم سرمایه اجتماعی و کیفیت محیطی و مولفه های آنها پرداخته می شود و پس از اندازه گیری سرمایه اجتماعی و کیفیت محیطی در محله های هدف با استفاده از نرم افزار Space Syntax هم پیوندی فضایی (که زیر مجموعه ای از کیفیت محیطی به حساب می آید) در محله های هدف اندازه گیری می شود و در انتها به مقایسه میزان سرمایه های اجتماعی و کیفیت محیطی و هم پیوندی فضایی در محله های هدف پرداخته می شود، با مقایسه آنها با یکدیگر مشخص شد که در محله هایی که هم پیوندی فضایی در آنها بیشتر بود به همان میزان سرمایه اجتماعی و کیفیت محیطی در آن محله ها بیشتر است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که با انجام اقدامات که باعث افزایش سرمایه اجتماعی می شود می توان کیفیت محیطی و به دنبال آن خود سرمایه اجتماعی را افزایش داد چرا که این دو در ارتباطی دوسویه و مستقیم با یکدیگر قراردارند.
    خلاصه پایان نامه

  7. طراحی عرصه های مشارکت ساکنان مناطق فرودست شهری بر پایه اشتراکات فرهنگی- اجتماعی- اقتصادی(محله عباس آباد ساوه)
    شیدا حقیریان 1394
    در سال های اخیر، روند شهرنشینی در جهان رشد چشمگیری داشته است. رشد شهرنشینی در نتیجه عوامل و زمینه های مختلفی شکل گرفته است که برای مثال می توان به کاهش فرصت های اشتغال در مناطق روستایی، سیاست های دولتی که نتیجه ای جز تمرکز گرایی به همراه نداشته است و... اشاره کرد. در نتیجه شکل گیری عوامل رانش در روستاها و جاذب در شهرها، خیل عظیمی از روستاییان به شهرها مهاجرت کرده و در صدد یافتن سرپناه هستند. اما عمدتا در بازار رسمی، زمین و مسکن با قیمت هایی فراتر از توان مهاجران عرضه می گردد و همین امر به بروز مشکل حاشیه نشینی در شهرها می انجامد. چراکه مهاجران و تازه واردین که خود را در مقابل بازار رسمی زمین و تهیه سرپناه ناتوان می یابند، به ناچار به پشت خاکریزهای محدوده قانونی شهر رجوع کرده و سعی در ایجاد سرپناهی متناسب با توان مالی خود دارند. حاشیه نشینی از جمله مشکلات و مسائل بحرانی زمان ماست. کشور ما نیز در چند دهه اخیر با این مساله دست به گریبان بوده که در این میان سهم کلان شهرها و شهرهای صنعتی بسیار قابل توجه بوده است. شهر ساوه نیز به دنبال اتخاد سیاست های دولتی در سال های 1355- 56، چهره یک شهر صنعتی را به خود گرفته است. ایجاد فرصت های شغلی در نتیجه استقرار واحد های صنعتی به عنوان جاذب مهاجرین عمل کرده و حدود 22 منطقه حاشیه نشین را در این شهر ایجاد کرده است. چنان می نماید که شهر در سیطره مناطق حاشیه قرار گرفته است و حاشیه نشینی در صدرمشکلات این شهر می باشد. در دوره های مختلف راهکارهای گوناگونی برای حل معضل حاشیه نشینی توسط دولت ها در دستور کار قرار گرفته است که هریک از آن ها با نقاط ضعف و کاستی هایی همراه بوده است. آنچه که امروز در ادبیات دنیا مورد پذیرش واقع شده است، رویکرد بازآفرینی است. این رویکرد ضمن تعدیل نواقص رویکردهای پیشین، سعی در برخوردی همه جانبه و کل نگر به موضوع دارد. مسائل و مشکلات عدیده ای در بطن حاشیه نشینی وجود دارد که یکی از نارسایی ها و مشکلات، کیفیت پایین فضاهای عمومی- از جمله خیابان به عنوان شاخص ترین فضای عمومی- می باشد. خیابان در این مناطق نقشی به مراتب پررنگ تر از سایر نقاط شهری دارد. چرا که به عنوان فضایی اجتماعی – اقتصادی عمل کرده و برای ساکنان، تنها مامن اجتماعی و زندگی جمعی است. در نتیجه می توان اظهار داشت خیابان عنصری است که از طریق ارتقا کیفیت و ب
  8. تاثیر شهرنشینی در ایجاد فرصتهای کشاورزی با تاکید بر کشاورزی شهری در همدان
    آسیه نعمتی 1394
    توسعه کشاورزی با توجه به مزایای زیادی که دارد میتواند به طور بالقوه به عنوان یک روش معمول در توسعه پایدار موثر واقع شود کشاورزی شهری میتواند در زمینه ایجاد اشتغال ،کارآفرینی و درآمد زایی نقش مهمی داشته باشد.هدف از این تحقیق توصیفی-پیمایشی بررسی تاثیر شهرنشینی بر ایجاد فرصتهای کشاورزی است .جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کشاورزان در سطح و حاشیه شهرستان همدان است که در پرورش قارچ،گیاهان زینتی ،گیاهان دارویی فعالیت دارندبا استفاده شیوه نمونه گیری تصادفی حجم نمونه شامل 105 کشاورز فعال در شهر همدان است . در پژوه شحاضر برای اندازه گیری متغیرها و گردآوری اطلاعات از پرسشنامه محققق استفاده شده است که در آن سوالات بر اساس چارچوب نظری ،متغیرها و فرضیه ها بنا شده است نتایج این تحقیق نشان میدهد با توجه به بحران اقتصادی نیاز خانوارها به درآمد جانبی و نیاز بازار کار با افزایش رومند شهر نشینی رو به افزایش است .همچنین یافته ها نشان میدهد که کشاورزان از و این نشان میدهد این حرفه سود آور و قابل اشاعه است
    خلاصه پایان نامه

  9. مطالعه ی فرهنگ خرید در میان شهروندان جوان همدانی (مورد مطالعه : پاساژها و بازار شهر همدان)
    سمیه فعلی 1394
  10. پژوهشی در تعامل بین اعتماد سازمانی و سکوت سازمانی (مطالعه موردی: دانشگاه بوعلی سینا)
    پیمان پروری 1394
    هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی و سکوت سازمانی در دانشگاه بوعلی سینا می باشد. روش پژوهش از نوع توصیفی و همبستگی می باشد. جامعه آماری 1100 نفر از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا هستند. شیوه نمونه گیری به روش تصادفی طبقه ای متناسب است و حجم نمونه مطابق با فرمول کوکران 198 نفر برآورد گردید. برای گرآوری داده ها از پرسشنامه اعتماد سازمانی محقق ساخته مطابق با ابعاد پاین (Pain, 2003) و پرسشنامه سکوت سازمانی محقق ساخته بر اساس ابعاد موریسون و میلیکن (,2003) استفاده شده است. روایی محتوا و صوری هر دو ابزار با استفاده از نظر سنجی از خبرگان به تایید رسیده و پایایی آن نیز به ترتیب محاسبه گردید. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های آمار توصیفی از قبیل جداول فراوانی، میانگین، انحراف معیار و روش های آمار استنباطی مانند ضریب همستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که بین اعتماد و ابعاد آن با سکوت سازمانی رابطه منفی و معنی داری وجود دارد
  11. بررسی جامعه شناختی و ادبی گور نوشته ها در استانهای کرمانشاه و همدان
    سیده مهسا قاسمی خالخالی 1394
    در دو استان مورد بررسی- کرمانشاه و همدان- تفاوت هایی بین این دو استان در شکل ظاهری آرامستان و شکل ظاهری قبرها و نوشته های روی سنگ قبرها دیده می شود. در استان کرمانشاه، در دهه های قبل از انقلاب، اندازه ی سنگ ها کوچک و رنگ آن ها اغلب سفید هستند و از دهه های بعد از انقلاب؛ حدود دهه ی شصت، رنگ سنگ ها به تدریج تیره تر شد و در دهه ی هشتاد و نود اغلب سنگ ها سیاه بودند اما در همدان تا حدود اوایل دهه ی هشتاد، سنگ ها کوچک و رنگ آن ها روشن بود و از اواخر دهه ی هشتاد و نود رنگ سنگ ها تیره شد. در استان کرمانشاه، از سنگ های بسیار باارزش و تجملی استفاده شده اما در استان همدان جنس سنگ ها اغلب معمولی هستند. در استان کرمانشاه در دهه ی هفتاد ساختن اتاقک بر روی قبرها مرسوم شد و گاهی هم اطراف قبر حصار می کشیدند که قبر کثیف نشود و مورد بی احترامی قرار نگیرد. در استان همدان بر اساس اعتقادات شدید مذهبی که بین مردم این منطقه وجود دارد از حک کردن تصویر خانم ها بر روی سنگ قبر اجتناب می کنند. اما در استان کرمانشاه، تصاویر زنان را بر روی کتیبه ها حک می کنند که شاید گرایش به نوعی مدگرایی و تفکرات غربی باشد. در این استان گاهی نیز از نمادهای غربی بر روی سنگ قبرها استفاده می شود. در استان همدان آرامگاه های خانوادگی وجود دارد که ممکن است به خاطر این مساله باشد که تعصبات مذهبی در این استان بیشتر است و در استان کرمانشاه آرامگاه های خانوادگی وجود ندارد. شاید هم به دلیل داشتن فضای کافی برای ساختن قبرستان باشد. گاهی هم برای آسایش بازماندگان است که هنگامی که به زیارت امواتشان می روند، هنگامی که هوا نامناسب باشد، فضایی سقف دار در اختیارشان باشد.
    خلاصه پایان نامه

  12. ارزیابی تاثیرات اجتماعی پارک های بانوان شهر تهران
    شکیبا کولیوند 1393
    چکیده: زنان به دلیل شرایط خاص فرهنگی و اجتماعی ایران دارای نیازهای متفاوت برای استفاده از فضاهای شهری هستند. بر این اساس شهرداری تهران از سال 1383 سیاست تاسیس و توسعه ی پارک های بانوان را با هدف ارتقاء توان روحی و جسمی، جهت بخشی به اوقات فراغت، آموزش مهارت های زندگی، انجام تفریحات سالم برای آنان و تامین امکانات و شرایط مناسب در کلان شهر تهران در دستور کار خود قرار داد. تاکنون، تعداد 4 پارک بانوان در مناطق3، 15، 18 و 19 شهر تهران تاسیس شده است. در ادبیّات برنامه ریزی، پارک بانوان نوعی مداخله ی جنسیّت محور به شمار می رود که حصول نتایج مورد انتظار آن ها نیازمند توجّه به ملاحظات متعددی است. دو ریسک اساسی این پروژه ها، عدم نیل به اهداف تعیین شده و بروز تاثیرات ناخواسته است. روش گردآوری اطّلاعات در این بررسی، ارزیابی تاثیرات اجتماعی (اتا) به همراه تکنیک های مختلف کمّی و کیفی است. بررسی حاضر در راستای ارزیابی دو محور فوق در خصوص احداث پارک بانوان با تمرکز بر تجربه ی پارک بانوان نرگس در منطقه ی 18 شهرداری تهران انجام گرفته است. بدین سبب، در دو بخش ارزشیابی و ارزیابی تاثیرات اجتماعی به بررسی میزان اهداف محقّق شده و تاثیرات پارک های بانوان پرداخته شده است. به طورکلی 4 هدف عمده برای پارک های بانوان عنوان شده است: 1- برطرف کردن نیازهای بانوان، 2- توجّه به سلامتی بانوان و سالم سازی محیط، 3- توجّه به فراغت بانوان و غنی‎سازی آن و 4-بهبود روابط و تعاملات اجتماعی بین بانوان؛ که بر اساس بررسی حاضر، نشان داده شد که هدف (1) در سطح متوسّط و هدف (2) در سطح متوسّط، هدف (3) در سطح زیاد و هدف (4) در سطح کم و ضعیف محقّق شده اند. نتایج بررسی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پروژه نیز نشان از 7 نوع تاثیر در زمینه های (اجتماعی، فرهنگی، جسمی و روانی، اقتصادی، حمل و نقلی، زیست محیطی، کالبدی) دارد که از آن جمله می توان از این موارد نام برد: 1- افزایش سطح سلامت بانوان (جسمی، روحی و اجتماعی)، 2- بهبود سرمایه ی اجتماعی و اعتماد اجتماعی بانوان، 3- کاهش اختلافات خانوادگی، 4- توانمندسازی زنان، 5- اشتغالزایی، 6- بهبود حمل و نقل، 7-بهبود جایگاه زنان و برنامه ریزی برای آنان. طبق بررسی انجام شده، بعضی از شرایط پارک بانوان منجر به بروز تبعات و تاثیرات ناخواسته ای شده است، در این بین می توان به :1-تغییر الگوهای فراغتی
    خلاصه پایان نامه

  13. بررسی جامعه شناختی رضایت از مسکن و تعیین کننده های اقتصادی و اجتماعی آن در شهر همدان
    فریبا محمدرضایی 1393
  14. بررسی احساس امنیت اجتماعی در بین زنان شاغل در بخش اشتغال غیر رسمی
    محبوبه رویین تن 1393
  15. بررسی تعیین کننده های اجتماعی اقتصادی بیگانگی از کار در بین معلمان شهر کوهدشت
    حسین خوشناموند 1393
    پژوهش حاضر، پیرامون عوامل اجتماعی- اقتصادی موثر بر بیگانگی از کار، در بین معلمان شهرستان کوهدشت انجام شده است. با توجه به جامعه آماری این تحقیق که کلیه معلمان شهرستان کوهدشت می باشد از طریق فرمول کوکران تعداد 333 نفر به عنوان جمعیت نمونه و به روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. داده های این تحقیق به روش پیمایش و از طریق پرسشنامه جمع آوری گردید. پست اصلی بیشتر پاسخگویان معلمی است. علاوه بر این، اکثرا دارای مسکن شخصی می باشند. در کل می توان گفت که بیش تر پاسخگویان در سطح پایگاه اقتصادی- اجتماعی متوسط به بالایی هستند. در چارچوب نظری تحقیق از نظریات سیمن،، تئوری پویایی کورت لوین، نظریه برابری آدامز، تئوری محرومیت نسبی و منابع اجتماعی استفاده شده است. به طوری که بر اساس نظریات این صاحب نظران عوامل جامعه شناختی، احساس محرومیت نسبی، مشارکت و تعلق سازمانی، نگرش شغلی، عدالت سازمانی، ارتباط با همکاران، مقایسه خود با دیگران و چند متغیره زمینه ای جنسیت، پایگاه اقتصادی و اجتماعی و سابقه کار به عنوان متغیر مستقل در رابطه با پدیده بیگانگی از کار مورد بررسی و تبیین قرار می گیرد. تجزیه و تحلیل اطلاعات از طریق آزمون های همبستگی، رگرسیون چند متغیره و با استفاده از نرم افزار spss انجام گردیده است. بر اساس نتایج حاصل شده متغیرهای مستقل پژوهش همگی بر روی از خود بیگانگی موثر بوده و حدود 55 درصد از تغییرات آن را تبیین می کنند. از ان جا که تمامی متغیرها در حالت نرمال بوده بنابراین برای آزمون فرضیات و تحلیل مسیر در سطح سنجش فاصله ای از آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون دو متغیر و چند متغیره استفاده شده است. هم چنین، نتایج نشان می دهد که میزان از خودبیگانگی در بین مردان بیشتر از زنان است. دلیل این امر می تواند مردان نسبت به زنان خواهان احراز پست ها و سمت های بالا هستند و بیشتر درگیر رقابت های شغلی قرار می گیرند که به تبع آن بیگانگی از کار و انفعال بین آن ها بیشتر دیده می شود
    خلاصه پایان نامه

  16. مطالعه نظام روابط اجتماعی در بخش اشتغال غیررسمی (مورد مطالعه شاگرد مکانیکی های چاپارخانه ی همدان)
    علیرضا طاهری نیا 1392
  17. مطالعه ی نظام روابط اجتماعی در بخش اشتغال غیر رسمی (مورد مطالعه شاگرد مکانیکی های چاپارخانه ی همدان)
    علی رضا طاهری نیا 1392
  18. مطالعه نظام روابط اجتماعی در بخش اشتغال غیررسمی (مورد مطالعه شاگرد مکانیکی های چاپارخانه ی همدان)
    1392
  19. بررسی عوامل اجتماعی موثر بر نگرش مردان نسبت به نقش اقتصادی زنان در شهر سنندج
    نسیبه امینی 1392
  20. بررسی عوامل اجتماعی موثر بر نگرش مردان نسبت به نقش اقتصادی زنان در شهر سنندج
    نسیبه امینی 1392
  21. بررسی وضعیت انسجام خانوادگی در شهر همدان و عوامل اجتماعی موثر بر آن
    ناهید بابایی 1392
  22. بررسی وضعیت انسجام خانوادگی در شهر همدان و عوامل اجتماعی موثر بر آن
    ناهید بابایی 1392
  23. بررسی تاثیر سرمایه ی فرهنگی بر سازگاری بین هویت محلی و جهانی (مورد مطالعه شهر تبریز)
    یاور جمالی قراخانلو 1392
  24. بررسی تاثیر سرمایه ی فرهنگی بر سازگاری بین هویت محلی و جهانی (مورد مطالعه شهر تبریز)
    یاور جمالی قراخانلو 1392
  25. بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر احساس شهروندی در مناطق شهر مشهد
    فاطمه ناجی مهر 1392
  26. بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جامعه پذیری سازمانی (مورد مطالعه ادارات منتخب شهر همدان)
    هادی نجفی 1392
  27. بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جامعه پذیری سازمانی (مورد مطالعه ادارات منتخب شهر همدان)
    هادی نجفی 1392