فریدون رضایی

فریدون رضایی

مهندسی / مهندسی عمران

1. "Experimental Investigation of the Effect of Steel Fibers on the Flexural Behavior of Corroded Prestressed Reinforced Concrete Beams"
    پويا حسنوند, Freydoon Rezaie, mahdi Kioumarsi
    Materials, Vol. , pp.1-19, 2023
  2. "Numerical analysis of reinforced concrete beam-column joints without transverse reinforcement"
    Freydoon Rezaie, سيدمحمد فرنام, صادق پوربهار
    Numerical Methods in Civil Engineeing, Vol. , pp.50-60, 2022
  3. "Simulation of Crack Propagation in Prestressed Concrete Sleepers by Fracture Mechanics"
    ENGINEERING FAILURE ANALYSIS, Vol. , pp.109-117, 2019
  4. "Evaluation of Wind Effects on Super-Tall Buildings using CFDSimulation and 3D Visualization"
    Freydoon Rezaie, Sayed Youness Hossieny Akhgar
    Numerical Methods in Civil Engineeing, Vol. , pp.47-56, 2018
  5. "Optimization and evaluation of three-dimensional high-rise concrete structure equipped by TMD with considering the soil-structure interaction effect"
    حميد مرتضايي, Freydoon Rezaie
    Journal of Vibroengineering, Vol. , pp.2099-2110, 2018
  6. "Numerical Evaluation of Progressive Collapse Potential in Reinforced Concrete Buildings with Various Floor Plans due to Single Column Removal"
    Freydoon Rezaie, سيدمهدي فخرديني, Masoud Ghahremannejad
    Civil Engineering Infrastructures, Vol. , pp.405-424, 2018
  7. "Effect of Soil in controlling the seismic response of three-dimensionalPBPD high-rise concrete structures"
    حميد مرتضايي, Freydoon Rezaie
    STRUCTURAL ENGINEERING AND MECHANICS, Vol. , 2018
  8. "Considering the Soil Effects on Design Process of Performance-Based Plastic Design for Reinforced Concrete Structures"
    Freydoon Rezaie, حميد مرتضايي
    Civil Engineering Infrastructures, Vol. , pp.411-425, 2017
  9. "Seismic behavior and dissipated plastic energy of performance-based-designed high-rise concrete structures with considering soil–structure interaction effect"
    Freydoon Rezaie, حميد مرتضايي
    Civil Engineering Infrastructures, Vol. , pp.411-425, 2017
  10. "Experimental Analysis of Fracture and Damage Mechanics of Pre-stressed Concrete Sleepers B70: Part B- Analysis"
    سيدمحمد فرنام, Freydoon Rezaie
    International Journal of Transportation Engineering پژوهشکده حمل و نقلپارسه با همکاری انجمن مهندسی حمل و نقل ریلی ایران, Vol. , pp.17-29, 2017
  11. "Sensitivity Analysis of Pre-stressed Concrete Sleepers for Longitudinal Crack Prorogation Effective Factors"
    Freydoon Rezaie, Mahdi Bayat Avarzamani, سيدمحمد فرنام
    ENGINEERING FAILURE ANALYSIS, Vol. , pp.385-397, 2016
  12. "Part A- Experimental: Experimental Analysis of Crack Propagation in Pre-stressed Concrete Sleepers by Fracture Mechanics"
    سيدمحمد فرنام, Freydoon Rezaie
    International Journal of Transportation Engineering پژوهشکده حمل و نقلپارسه با همکاری انجمن مهندسی حمل و نقل ریلی ایران, Vol. , pp.163-177, 2016
  13. "Fracture Mechanics Analysis of Pre-stressed Concrete sleepers with Investigation on Crack Initiation Length"
    Freydoon Rezaie, سيدمحمد فرنام
    ENGINEERING FAILURE ANALYSIS, Vol. , pp.267-280, 2015
  14. "Load Test and Model Calibration of a Horizontally Curved Steel Box- Girder Bridge"
    Freydoon Rezaie, Gona Ahmadi, سيدمحمد فرنام
    Civil Engineering Infrastructures, Vol. , pp.323-340, 2015
  15. "مطالعه ی آزمایشگاهی رفتار خمشی تیر های بتنی پیش تنیده تحت تاثیر خوردگی تسریع شده"
    پویا حسنوند، فریدون رضایی
    مهندسی سازه و ساخت، نسخه ، صفحات:93-111، 1402
  16. "مطالعه عددی سیستم دال با تیرچه بتنی پیش تنیده تحت شرایط آتش"
    نیوشا صیادصدق حرفه، فریدون رضایی
    مهندسی سازه و ساخت، نسخه ، صفحات:232-253، 1402
  17. "تحلیل عددی اتصال تیر- ستون گوشه یک طرفه بتنی دارای نقص لرزه ای"
    صادق پوربهار، فریدون رضایی
    نشریه داخلی انجمن بتن ایران، نسخه ، صفحات:53-62، 1399
  18. "مدل سازی مکانیک شکست گسترش ترک تراورس بتنی پیش تنیده در خطوط سنگین پرسرعت"
    سیدمحمد فرنام، فریدون رضایی، مهدی بیات آورزمانی
    مهندسی حمل و نقل، نسخه ، صفحات:13-26، 1396
  19. "بررسی رفتار قاب های بتن مسلحِ مهاربندی شده با ترکیب مهاربند ضربدری و زانویی"
    فریدون رضایی، شکوفه جعفری رادنیا
    تحقیقات بتن- دانشگاه گیلان، نسخه ، صفحات:35-52، 1393
  20. "مطالعه رفتار غیرخطی و پدیده پس کمانش در قاب های بتنی تقویت شده با دیواربرشی فولادی با ورق نازک"
    فریدون رضایی، سپیده فرجی مقدم
    تحقیقات بتن- دانشگاه گیلان، نسخه ، صفحات:85-99، 1392

1. "اثر استفاده از مصالح سنگی بازیافتی در کیفیت جداول بتنی پیش ساخته به روش فشاری خشک"
    نعیمه نوروزیان، فریدون رضایی
    ســومین کنفرانــس بین المللی و هفتمیــن کنفرانــس ملی مصـــالح و ســـازه های نویــن در مهندســی عمــران، 1397
  2. "مروری بر روشهای پردازش تصاویر ، به منظور استخراج پارامترها و کنترل المانهای بتنی"
    مهرداد شمیم، یوسف رضایی، فریدون رضایی
    پنجمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی، 1396
  3. "بررسی اثر رطوبت بر مودهای جداشدگی CFRP در تیر بتنی تقویت شده با این مصالح با استفاده از مفهوم مکانیک شکست"
    فریدون رضایی، احسان بیات
    اولین همایش مهندسی سازه ایران، 1393
  4. "تاثیر شرایط عمل آوری مختلف بر مقاومت فشاری تراورس های بتنی"
    محسن تدین، فریدون رضایی، منوچهر فتاحی، محمد حسین تدین
    دوازدهمین همایش روز بتن و ششمین کنفرانس ملی بتن ایران، 1393
  5. "اثر استفاده از روان کننده بر مقاومت الکتریکی و هدایت الکتریکی در بتن حاوی میکروسیلیس"
    محسن تدین، فریدون رضایی، علی پورجباری
    دوازدهمین همایش روز بتن و ششمین کنفرانس ملی بتن ایران، 1393
  6. "تاثیر شرائط عمل آوری مختلف بر جذب آب تراورس های بتنی"
    محسن تدین، فریدون رضایی، منوچهر فتاحی، محمد حسین تدین