مهدی حاجی ولیئی

مهدی حاجی ولیئی

علوم پایه / فیزیک

1. "Simulational and theoretical study of electron scattering crosssection by Chlormethine-DNA complex"
    مرجان عاشوري, Mahdi Hajivaliei, نسيم غلامي, Ahmad Ebadi
    PHYSICA SCRIPTA, Vol. , pp.125405-125417, 2023
  2. "Dirac partial wave calculation for electron scattering cross section by nucleic acid bases"
    مرجان عاشوري, Mahdi Hajivaliei, نسيم غلامي
    PHYSICA SCRIPTA, Vol. , 2022
  3. "Selection of random number generators in GATE Monte Carlo toolkit"
    فاطمه سپهري, Mahdi Hajivaliei, Hossein Rajabi
    NUCLEAR INSTRUMENTS & METHODS IN PHYSICS RESEARCH SECTION A-ACCELERATORS SPECTROMETERS DETECTORS AND ASSOCIATED EQUIPMENT, Vol. , pp.164172-164180, 2020
  4. "Calculation of electron scattering cross sections for Anthracene, Pyridine and Warfarin molecules over energy range 10–30000 eV"
    Mahdi Hajivaliei, Mohammad Esmael Samei, نسيم غلامي
    APPLIED RADIATION AND ISOTOPES, Vol. , pp.79-86, 2019
  5. "THE EVOLUTION OF FABRICATED GOLD THIN FILMSTO NANO–MICRO PARTICLES UNDER THERMAL ANNEALING PROCESS"
    Mahdi Hajivaliei, سعيد نظري
    SURFACE REVIEW AND LETTERS, Vol. , pp.1650052-1650059, 2016
  6. "Using electrical arc discharge method to prepare Ag-TiO2 nanoparticles and study its photocatalytic activity"
    Mahdi Hajivaliei
    INDIAN JOURNAL OF PURE & APPLIED PHYSICS, Vol. , pp.311-315, 2015
  7. "Politico-Economic Conditions of Ilkhanid Coins from Different Mint Houses by PIXE"
    Mahdi Hajivaliei, Amir Hossein Salehi, Javad Neyestani, Alireza Hegabri Nobari, Seyed Mahdi Mousavi
    ْْْْْSociology and Anthropology, Vol. , pp.29-34, 2014
  8. "مطالعه ساختارشناسی سکه های نقره خسروپرویز موجود در موزه آرامگاه بوعلی سینا به روش طیف سنجی فلورسانس اشعه ایکس"
    شراره السادات میرصفدری، مهدی حاجی ولیئی
    پژوهه باستان سنجی-Journal of Research on Archaeometry، نسخه ، صفحات:155-170، 1401
  9. "مطالعۀ 74 سکۀ ایلخانی موزۀ همدان متعلق به حکومتابوسعید(ضرب همدان، تبریز و سلطانیه) با استفاده ازروش فلوئورسانس اشعۀ ایکس"
    مهدی حاجی ولیئی، یعقوب محمدی فر، شراره السادات میر صفدری، ازاده چهاردولی
    پژوهش های باستان شناسی ایران – دانشگاه بوعلی سینا همدان، نسخه ، صفحات:271-293، 1401
  10. "مطالعه ساختارشناسی ظروف سنگ استاتیتی محوطه شادیاخ به روشSEM و XRD ،XRF"
    مهدی حاجی ولیئی، پرستو مسجدی خاک، نگار شیرازی، حسن نامی
    پژوهه باستان سنجی-Journal of Research on Archaeometry، نسخه ، 1397
  11. "اثر نوع مکمل آهن بر عملکرد، ترکیب برخی از عناصر معدنی، هورمونهای تیروئیدی و فراسنجه های خون بره های نر مهربان"
    مهدی حاجی ولیئی، حسن علی عربی، نسرین زند، علی اصغر بهاری، خلیل زابلی
    پژوهش های علوم دامی، نسخه ، صفحات:77-92، 1397
  12. "به کارگیری روش طیف سنجی فلورسانس اشعه ایکس (WDXRF) در مطالعه سکه های نقره ای ساسانیان"
    مهدی حاجی ولیئی، بیتا سودایی
    پژوهش های باستان شناسی ایران – دانشگاه بوعلی سینا همدان، نسخه ، صفحات:163-174، 1394
  13. "تحلیل اوضاع اقتصادی-سیاسی دوره اشکانی (43 میلادی تا 208 میلادی) بر اساس مطالعه مسکوکات نقره گودرز دوم و خسرو دوم ضرب ضرابخانه هگمتانه با استفاده از روش PIXE"
    مهدی حاجی ولیئی، مهناز صالحی گروس، علیرضا هژبری نوبری
    جامعه شناسی تاریخی، نسخه ، صفحات:301-316، 1394

1. "Preparation and characterization of polysulfone/graphene oxide ultrafiltration membrane"
    Babak Jaleh, سحر كريميان كوثر, الهام زارع, Mahdi Hajivaliei
    6th International Congress on Nanoscience & Nanotechnology ICNN 2016 Kharazmi University - Karaj - Iran 26-28 October 2016, 2016
  2. "Fabrication and characterization of polysulfone/titanium dioxide ultrafiltration"
    Babak Jaleh, الهام زارع, سحر كريميان كوثر, Saeid Azizian, Mahdi Hajivaliei, اميد قناتي
    2016 chemistry physics conference, 2016
  3. "Effect of graphene oxide and reduced graphene oxide on the performance of Polysulfone ultrafiltration membranes"
    Babak Jaleh, Mahdi Hajivaliei, سحر كريميان كوثر, الهام زارع, Saeid Azizian, اميد قناتي
    2016 chemistry physics conference, 2016
  4. "شبیه سازی فوکوس باریکه های گاوسی به وسیله ی لنزها با استفاده از روش انتشار پرتو"
    داود رئوفی، مهدی حاجی ولیئی، کژال معتمدی
    دومین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو، 1397
  5. "مقایسه ی نانولایه های نازک بدون پخت و پخت داده شده ی قلع-طلا و بررسی خواصآنها"
    مهدی حاجی ولیئی، کژال معتمدی
    دومین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو، 1397
  6. "ریختشناسی و بدست آوردن ضریب بافت برای نانوکریستالهای Au-Pdتهیه شده به روش تبخیر با باریکه ی الکترونی"
    مهدی حاجی ولیئی، مهشید امانی
    چهارمین کنفرانس رشد بلور ایران، 1395
  7. "مطالعه و تعیین جهت گیری ترجیحی لایه های Au-Pdتهیه به شده روش انباشت با پرتو الکترونی"
    مهدی حاجی ولیئی، مهشید امانی
    سیزدهمین همایش ملی شیمی دانشگاه پیام نور اردیبهشت 95 همدان، 1395
  8. "تاثیر دمای بازپخت در ایجاد لایه های نازک پالادیوم"
    نیره بابایی راغب، مهدی حاجی ولیئی
    همایش ملی فیزیک و کاربردهای آن، 1394
  9. "بررسی ویژگی های ساختاری ، مورفولوژی و نوری لایه های نازک نانو متری روی تهیه شده به وسیله پرتو الکترونی"
    الهام جلالی، مهدی حاجی ولیئی
    همایش ملی فیزیک و کاربردهای آن، 1394
  10. "اثر نانو ذرات آهن بر برخی فراسنجه های خون در بره های نر مهربان"
    مهدی حاجی ولیئی، حسن علی عربی، نسرین زند، علی اصغر بهاری، محمد جواد ملک علایی، حمیدرضا تقیان، فردین هژبری
    دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور -دانشگاه گرگان، 1394
  11. "اثر منابع نختلف آهن بر پارامترهای خونی در بره های نر مهربان"
    نسرین زند، حسن علی عربی، مهدی حاجی ولیئی، علی اصغر بهاری
    همایش ملی دام وطیور شمال کشور، 1392