مصطفی ملکی

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/02/17

مصطفی ملکی

کشاورزی / علوم دامی

1. "Nutritional Value of Spent Mushroom (Agaricus bisporus) CompostSilage Treated with Different Level of Molasses in Sheep Feeding"
    Khalil Zaboli, سارا كلوندي, Mostafa Malecky, مهدي نصر آبادي
    Iranian Journal of Applied Animal Science, Vol. , pp.57-65, 2023
  2. "Dose-response effects of savory (Satureja khuziStanica) essential oilanD extract on rumen fermentation characteristics, microbial proteinsynthesis anD methane proDuction in vitro"
    مصطفي مهدي پورگل بته, Mostafa Malecky, Hassan Aliarabi, Pouya Zamani, Mehdi Ganjkhanlou
    Annals of Animal Science, Vol. , 2022
  3. "In vitro and in sacco determining the nutritive value of button mushroom stipe and its application in growing lambs diet"
    Mostafa Malecky, مجيد يوسفي, Khalil Zaboli, Hossein Jahanian Najafabadi
    Italian Journal of Animal Science, Vol. , pp.279-290, 2022
  4. "Determining the nutritive value of some commercial pulsescreenings using in sacco and in vitro methods"
    قدرت محمدي جيراباد, Mostafa Malecky, Jamal Seifdavati
    Animal Production Science, Vol. , 2020
  5. "In vitro evaluation of aflatoxin B1 effect on gas production and ruminal fermentation parameters"
    First-Name Last-Name, Mostafa Malecky, Hassan Aliarabi, Ali asghar Saki, Daryoush Alipour
    Iranian Journal of Veterinary Research, Vol. , pp.263-269, 2019
  6. "Dose-response effects of Sage (Salvia officinaliS) and Yarrow (Achillea millefolium) essential oils on rumen fermentation in vitro"
    مينا كهوند, Mostafa Malecky
    Annals of Animal Science, Vol. , pp.1-18, 2018
  7. "Evaluating nutritional value of processed potato vines by invitro gas production"
    حسين نوردار, Mostafa Malecky, Hossein Jahanian Najafabadi, Bahman Navidshad
    NEW ZEALAND JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH, Vol. , 2017
  8. "Effect of replacing alfalfa with processed potato vines on growth performance, ruminal and total tract digestibility and blood metabolites in fattening lambs"
    Mostafa Malecky, First-Name Last-Name, Hassan Aliarabi, Aliasghar Bahari, Khalil Zaboli
    SMALL RUMINANT RESEARCH, Vol. , pp.13-22, 2017
  9. "The effect of protein, amino acid, and dietary electrolyte balance on broiler chicken performance and blood parameters under heat stress."
    Mostafa Malecky, rahele johari, sara Mirzaie Goudarzi, منصوره عبدالملكي, Ali asghar Saki
    Acta Scientiarum Polonorum Hortorum Cultus, Vol. , pp.285-292, 2016
  10. "Evaluating in vitro dose-response effects of Lavandula officinalis essential oil on rumen fermentation characteristics, methane production and ruminal acidosis"
    Mostafa Malecky, Mehdi Dehghan Banadaki, Bahman Navidshad, Shahin Yadeghari