عباس مترجم

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/02/05

عباس مترجم

هنر و معماری / باستان شناسی

1. "Sources of Late Chalcolithic obsidian artefacts from Tepe Gheshlagh,Kurdistan province, western Iran"
    amir saed mocheshi, Amir Esna ashari, Mahnaz Sharifi, Abbas motarjem, Micheal. D
    Journal of Archaeological Science-Reports, Vol. , pp.1-8, 2023
  2. "Sources of Late Chalcolithic obsidian artefacts from Tepe Gheshlagh,Kurdistan province, western Iran"
    Journal of Archaeological Science-Reports, Vol. , pp.1-8, 2023
  3. "Sources of Late Chalcolithic obsidian artefacts from Tepe Gheshlagh,Kurdistan province, western Iran"
    Journal of Archaeological Science-Reports, Vol. , pp.1-8, 2023
  4. "Sources of Late Chalcolithic obsidian artefacts from Tepe Gheshlagh,Kurdistan province, western Iran"
    Journal of Archaeological Science-Reports, Vol. , pp.1-8, 2023
  5. "An Archaeomineralogy of the Late Chalcolithic, Early Bronze, and Middle Bronze Pottery from Tapeh Kelar"
    Parastoo Masjedi Khak, mostafa khazaei, zahra mokhtari, Abbas motarjem
    Iranian Journal of Archaeological Studies, Vol. , pp.85-99, 2022
  6. "An Archaeomineralogy of the Late Chalcolithic, Early Bronze, and Middle Bronze Pottery from Tapeh Kelar"
    Parastoo Masjedi Khak, mostafa khazaei, zahra mokhtari, Abbas motarjem
    Iranian Journal of Archaeological Studies, Vol. , pp.85-99, 2022
  7. "New Evidence of a Late Pleistocene Occupation on the Southern Slopes of the Alborz Mountains"
    حميد حريريان, saman heydari guran, elham ghasidyan, Abbas motarjem
    Lithic Technology, Vol. , pp.1-7, 2021
  8. "The process of cultural change in the Chalcolithic periodin the highlands of Western Iran at Tepe Gheshlagh"
    مهناز شريفي, Abbas motarjem
    Documenta Praehistorica, Vol. , pp.86-99, 2018
  9. "PETROGRAPHY AND THIN SECTION STUDY OF YANIKCULTURE'S POTTERY (KURA-ARAXES) AT TAPE KELAR,KUL TAPE AND TAPE GOURAB: CASE STUDY"
    مصطفي اسماعيلي, Alireza Hegabri Nobari, Abbas motarjem
    Mediterranean Archaeology & Archaeometry, Vol. , pp.65-81, 2017
  10. "Pottery Classification, Typology and Chronology at Tepe Yalfan, Hamedan"
    طيبه الماسي نهنجي, kazem mollah zadeh, Abbas motarjem
    Iranian Journal of Archaeological Studies, Vol. , pp.45-53, 2017
  11. "Tepe Yalfan: A Newly-Found Iron Age III siteon the Hamedan Plain"
    kazem mollah zadeh, Abbas motarjem, طيبه الماسي نهنجي
    International Journal of the Society of Iranian Archaeologists, Vol. , pp.61-71, 2017
  12. "Bibi Zoleikhaee:New Evidence for Pre-Pottery Neolithic Periodfrom Kohgiluyeh Region"
    ahmad Azadi, hamed vahdati nasab, Abbas motarjem
    International Journal of the Society of Iranian Archaeologists, Vol. , pp.1-14, 2016
  13. "Petrographic Analysis of Early Transcaucasianpotteries from Tepe Gourab, Western Iran"
    Alireza Hegabri Nobari, mostafa khazaei, Abbas motarjem
    The International Journal of Humanities, Vol. , 2016
  14. "A PRELIMINARY REPORT ON FOUR SEASONS OF EXCAVATION AT MOUSH TEPE, HAMEDAN, IRAN"
    Yaghoub Mohammadifar, First-Name Last-Name, Abbas motarjem
    Iranica Antiqua, Vol. , pp.231-148, 2015
  15. "EXCAVATION OF REZVAN TEPE IN NORTHEASTERN IRAN, ANIRON AGE I-II CEMETERY"
    مهناز شريفي, Abbas motarjem
    the silk road, Vol. , pp.76-81, 2014
  16. "Cultural Development of Chalcolithic Era in the East of Central Zagros basedon Archaeological Excavations at Tepe Gheshlagh"
    Abbas motarjem, مهناز شريفي
    Iranian Journal of Archaeological Studies, Vol. , pp.49-65, 2014
  17. "بنای خشتی قلعه داغ، محوطه ای مربوط به دورۀ آهن III در دشت همدان"
    طیبه الماسی، عباس مترجم
    مطالعات باستان شناسی پارسه، نسخه ، صفحات:71-89، 1401
  18. "شواهدی از کارکرد آئینی - روحانی صدف دریایی نوع کوژگ(Cowrie) در بافتهای باستانی ایران از هزاره سوم تا پایان هزاره اول ق.م بر پایه رهیافت قوم باستان شناسی"
    عباس مترجم، پریسا ناصری
    پژوهش های باستان شناسی ایران – دانشگاه بوعلی سینا همدان، نسخه ، صفحات:115-142، 1401
  19. "بررسی وضعیت گاهنگاری عصر مفرغ شرق لرستان (مبتنی بر کاوش لایهنگاری تپه گریران الشتر)"
    مهدی حیدری، عباس مترجم، مرتضی حصاری
    مطالعات باستان شناسی، نسخه ، صفحات:21-43، 1401
  20. "مطالعۀ اولیۀ دستافزارهای سنگی محوطه های دورۀمس وسنگ در غرب استان کردستان"
    حمید حریریان، امیر ساعد موچشی، سلمان خسروی، عباس مترجم، زاهد کریمی
    پژوهش های باستان شناسی ایران – دانشگاه بوعلی سینا همدان، نسخه ، صفحات:7-27، 1400
  21. "مطالعۀ دستافزارهای سنگی محوطه هایدورۀ مس وسنگ شرق استان کردستان*"
    عباس مترجم، حمید حریریان، امیر ساعد موچشی
    مطالعات باستان شناسی پارسه، نسخه ، صفحات:7-26، 1400
  22. "مجموعه غار و پناهگاههای صخرهای پارینهسنگی ساوجبالغ در دامنههای جنوبی کوهستان البرز"
    حمید حریریان، سامان حیدری گوران، عباس مترجم، الهام قصیدیان
    مطالعات باستان شناسی پارسه، نسخه ، صفحات:7-25، 1399
  23. "مجموعه غار و پناهگاههای صخرهای پارینهسنگی ساوجبالغ در دامنههای جنوبی کوهستان البرز"
    حمید حریریان، سامان حیدری گوران، عباس مترجم، الهام قصیدیان
    مطالعات باستان شناسی پارسه، نسخه ، صفحات:7-25، 1399
  24. "مرزهای جغرافیائی و فرهنگی زاگرس مرکزی و فلاتِ مرکزی ایران در پیش ازتاریخ"
    عباس مترجم، مجید ضیغمی، روح الله یوسفی زشک
    مطالعات باستان شناسی، نسخه ، 1399
  25. "بازنگری در گاهنگاری دوره مفرغ قدیم مبتنی بر لایه نگاری تپه گریران"
    مهدی حیدری، عباس مترجم
    پژوهش های باستان شناسی ایران – دانشگاه بوعلی سینا همدان، نسخه ، صفحات:67-83، 1398
  26. "نقد و تجزیه و تحلیل دوره بندی و گاهشناسیِ فلا ت مرکزی ایرانبا تاکید بر هزاری چهارم قبل ازمیلاد 1"
    روح الله یوسفی زشک، مجید ضیغمی، عباس مترجم
    پژوهش های باستان شناسی ایران – دانشگاه بوعلی سینا همدان، نسخه ، صفحات:47-66، 1397
  27. "آتشکده اروخش بنا امامزاده میمد شاهد دیگر از شهر باستانی الشتر"
    مهدی حیدری، عباس مترجم
    مطالعات ایرانی، نسخه ، صفحات:97-113، 1397
  28. "بررسی وضعیت جغرافیایی و تاریخی حکوم تهای غرب و جنوب غرب ایراندر هزارۀ سوم و دوم ق.م."
    عباس مترجم، مهدی حیدری
    فرهنگ ایلام - اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، نسخه ، 1397
  29. "فرآیند گذار از سنتهای فرهنگی نوسنگی جدید بهمس وسنگ قدیم در پس کرانه های شرق زاگرس مرکزی"
    عباس مترجم، مهناز شریفی