اولین دوره تخصصی باریستایی (قهوه) استان همدان

30 Dec 2018
کد خبر : 3849479
تعداد بازدید : 399

مقدمه ای بر قهوه - مبانی طعم شناسی- مهارت های باریستا پایه - مهارت های باریستا متوسطه

اولین دوره تخصصی باریستایی استان همدان

به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان

 

این دوره ترکیبی از 4 دوره آموزشی است و در سه روزه ی 7 ساعته برگزار می شود. در انتهای این دوره به افراد مدارک معتبر از دانشگاه بوعلی سینا همدان صادر می شود. این دوره شامل ۴ زیر دوره ی ذیل خواهد بود:

مقدمه ای بر قهوه  - مبانی طعم شناسی- مهارت های باریستا پایه - مهارت های باریستا متوسطه

 

در مقدمه ای برقهوه کاربران با مباحث ذیل آشنا می شوند

تاریخچه ی قهوه- شناخت دانه ی قهوه - مراحل رسدگی قهوه - گونه های اصلی قهوه و محل کشت

تفاوت گونه های قهوه و ویژگی های آنها - شناخت قهوه های تخصصی و تجاری - آشنایی با پروسس های های مختلف گیاهی - مبانی برشته کاری - آشنایی با انواع متد دم آوری و نسل ای مختلف قهوه - و...

 

مبانی طعم شناسی

هنرجویان با پروتکل کاپینگ و نحوه آماده سازی آن- فیزیولوژی انسانی و حسگر های بدن

و بافت های عطریو طعمی - آشنایی با نحوه صحیح کاپ کردن آشنا خواهند شد

 

مباحث مطرحی در دوره مهارت های باریستا پایه

نحوه ی صحیح استفاده و نگهداری از ماشین اسپرسو و آسیاب - تنظیم آسیاب و مقدار سنجی قهوه

آشنایی با انواع آسیاب های موجود - مباحث چشایی مرتبط با اسپرسوی ایده آل

شیمی شیر. تهیه ی فوم استاندارد و ارائه نوشیدنی استاندارد بر پایه ی اسپرسو و شیر

تهیه ی منوی نوشیدنی های مرتبط با اسپرسو - مدیریت محیط کار باریستا - مباحث مرتبط با کنترل هزینه ها

در واقع در این مبحث افراد تمامی توانایی های لازم برای فعالیت در کافه را خواهند آموخت و از پس سرو بخش های مختلف منویی بر خواهند آمد.

سرفصل های مهارت ها باریستا متوسطه

اجزا قهوه های Blend و Single Origin مورد استفاده

گونه یا زیرگونه های مختلف و درک پروفایل طعمی معمول آنها

مناطق جغرافیایی مختلف و شناخت \روفایل های طعمی این مناطق

دوره ی زمانی Degassing در قهوه های Fresh Roast و کهنه برشت و تاثیر آن در عصاره گیری وطعم نهایی محصول

آشنایی با مباحث Ratio Chart و تاثیرات نسبت های آب در عصاره گیری

آشنایی با آب استاندارد و تاثیر املاح مختلف در عصاره گیری

آشنایی با مباحث  Leveling و Tamping و Dosing

این مباحث برای پیشرفت بیشتر باریستاها و تمایز آنها با سایر افرادی هست که توانایی حضور در این دوره را نداشته اند. افراد پس از این دوره به صورت تخصصی با دنیای قهوه آشنا می شوند.

جهت ثبت نام و پرداخت هزینه ابتدا با شماره­ ی 09124717569 تماس بگیرید