توسعه همکاری‌های پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا و شرکت صنایع غذایی سحر

04 Sep 2017
کد خبر : 3821309
تعداد بازدید : 197

در راستای تعاملات هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت، آقای دکتر غلامی رییس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین و اعضای هیأت علمی از شرکت صنایع غذایی سحر بازدید کردند.

در راستای تعاملات هر چه بیشتر  دانشگاه و صنعت، آقای دکتر غلامی رییس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین و اعضای هیأت علمی از شرکت صنایع غذایی سحر بازدید کردند.

در این بازدید که به مدت سه ساعت به طول انجامید هیات دانشگاه بوعلی سینا در جریان فعالیت های این شرکت قرار گرفتند.

شرکت صنایع غذایی سحر یکی از برندهای معتبر در حوزه صنایع غذایی می باشد که در حال حاضر بیش از 70 نوع محصول در بیش از 180 بسته بندی مختلف تولید می کند. محصولات این شرکت نه تنها در تمامی استانهای ایران پخش می شود بلکه در حدود 20 درصد این محصولات نیز به سایر کشورها صادر می گردد.

در این بازدید آقای دکتر غلامی تاکید کردند که دانشگاه بوعلی سینا آمادگی دارد که در بخش های مختلف از قبیل مهندسی، صنایع غذایی، کشاورزی و بازاریابی این شرکت را حمایت نموده و مشکلات  پیش روی آنها را حل نماید.

در پایان این بازدید تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بوعلی سینا و شرکت صنایع غذایی سحر توسط آقایان دکتر غلامی(رییس دانشگاه) و مهندس مسعود توتونچیان(مدیر عامل شرکت صنایع غذایی سحر) امضاء و مبادله گردید.