به استناد بررسی‌های مرکز ارزیابی و پایش عملکرد؛

دانشگاه بوعلی سینا با رتبه 1270 از بین 4995 دانشگاه جهان، موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌ است

19 08 2024 05:01
News Code : 9034319
View: 1841

به استناد بررسی‌های مرکز ارزیابی و پایش عملکرد؛ براساس آخرین نتایج منتشرشده نظام رتبه‌بندی نیچر ایندکس (۲۰۲۴)، در رتبه بندی کلی جهانی، دانشگاه بوعلی سینا با رتبه 1270  از بین 4995 دانشگاه جهان ، موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌است  همچنین در بخش آسیای  غربی رتبه 37 را از بین 414 دانشگاه کسب کرده است.

به استناد بررسی‌های مرکز ارزیابی و پایش عملکرد؛ براساس آخرین نتایج منتشرشده نظام رتبه‌بندی نیچر ایندکس (۲۰۲۴)، در رتبه بندی کلی جهانی، دانشگاه بوعلی سینا با رتبه 1270  از بین 4995 دانشگاه جهان ، موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌است همچنین در بخش آسیای  غربی رتبه 37 را از بین 414 دانشگاه کسب کرده است.

دانشگاه بوعلي سينا در نظام رتبه بندي نيچر  موفق به کسب جایگاه  12 در میان 96 دانشگاه کشور شده است.

همچنین بر اساس رتبه‌بندی موضوعی نیچر در شاخه شیمی رتبه 1178 جهانی و رتبه 8 کشوری و در شاخه علوم فیزیک رتبه 1420 جهانی و رتبه 18 کشوری را کسب کرده است.

شایان ذکر است؛ نیچر ایندکس برای نخستین بار در سال ۲۰۱۳ در انگلیس به رتبه‌بندی موسسات و دانشگاه‌های جهان اقدام کرد.

رتبه‌بندی ۲۰۲۴ نیچر ایندکس دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی دارای تحقیقات با کیفیت در زمینه‌های علوم زیستی، شیمی‌، فیزیک، علوم زمین و زیست محیطی را در سال ۲۰۲۳ (از تاریخ 1 می ۲۰۲3 لغایت ۳۰ آوریل ۲۰۲4) مورد بررسی قرار داده است. در این رتبه‌بندی علاوه بر تعداد مقاله، سهم موسسه در نگارش مقاله (با در نظر گرفتن نویسندگان سایر موسسات) و وزن حوزه موضوعی نیز لحاظ می‌شود.
نیچر ایندکس یک پایگاه اطلاعاتی متشکل از وابستگی سازمانی نویسندگانی است که در ۸۲ نشریه برتر علوم طبیعی (Natural-Science)  مقاله چاپ کرده اند. خروجی مقاله برای یک موسسه، کشور، منطقه یا شهر به دو صورت محاسبه می شود. نیچر ایندکس تعداد مطلق و تعداد سهم کسری از انتشار مقاله در سطح سازمانی و ملی را ارائه می دهد و به این ترتیب، شاخصی از خروجی و همکاری پژوهشی با کیفیت در سطح جهانی است. نیچر ایندکس به صورت ماهانه به روز رسانی شده و اطلاعات یک دوره ۱۲ ماهه را بر روی وبگاه خود نمایش می دهد.

مقالات منتشرشده با وابستگی سازمانی دانشگاه بوعلی سینا در این رتبه بندی به شرح ذیل است:

 

عنوان مقاله

نویسندگان

شاخه

شماره

On redshift evolution and negative dark energy density in Pantheon + Supernovae

محمد ملك جاني

فیزیک

1

Growth of matter perturbations in some parametrization of dark energy models

نوراله نظري پويا

فیزیک

2

Synthesis and Application of Task-Specific Bimetal–Organic Frameworks in the Synthesis of Biological Active Spiro-Oxindoles

الهام توکلی، حسن سپهرمنصوری، محمدعلي زلفي گل، اردشیر خزایی، عبدالمجید محمدزاده، الهه قیطاس رنجبر، محمدعلی اصحابی

شیمی

3

Application of Functionalized Zn-Based Metal–Organic Frameworks (Zn-MOFs) with CuO in Heterocycle Synthesis via Azide–Alkyne Cycloaddition

سیما کلهر، حسن سپهرمنصوری، محمود زارعی، محمدعلي زلفي گل

شیمی

4

Application of Metal-Organic Frameworks with Sulfonic Acid Tags in the Synthesis of Pyrazolo[3,4-b]pyridines via a Cooperative Vinylogous Anomeric-Based Oxidation.

حسن سپهرمنصوری، میلاد محمدی رسول، محمود زارعی، محمدعلي زلفي گل

شیمی

5

S8 increases with effective redshift in ΛCDM cosmology

محمد ملك جاني

نجوم

6

اخبار مرتبط

There are no results.